L’Ajuntament d’Alfafar instala un nuevo punto WiFi en el Mercado Municipal

L’Ajuntament d’Alfafar instala un nuevo punto WiFi en el Mercado Municipal
  • Des de l'àrea de Noves Tecnologies de l'Ajuntament d'Alfafar s'ha procedit a instal·lar un nou punt WiFi.
  • La nova instal·lació al Mercat Municipal permet una connexió segura i directa.
Alfafar, 28 /12 /2016:
Des de l'àrea de Noves Tecnologies de l'Ajuntament d'Alfafar s'ha procedit a instal·lar un nou punt WiFi per ampliar aquest servei al Mercat Municipal.
Des d'ambdues regidories es van comprometre a la Carta de Serveis a millorar la connectivitat en aquesta localització municipal donant un servei més als veïns i veïnes.
Aquesta nova instal·lació, permet una connexió segura i directa als usuaris i usuàries que des del mercat vulguin connectar-se a internet.
Des L | Alfafar s'aposta per les noves eines perquè tots els i les alfafarenses disposin de connexió a internet a través d'un WiFi obert.
El projecte d'implantació de places WiFi a Alfafar es realitza gràcies al desenvolupament de la xarxa sense fils implantada per L | Alfafar, una xarxa que permet donar suport per oferir servei a la ciutadania de manera gratuïta.
La connexió es produeix sota les condicions marcades pel Ministeri, limitant velocitat d'accés, si bé permet connectar-se i gaudir d'una expertesa d'usuari òptima sense necessitat de disposar de clau alguna des de qualsevol dispositiu mòbil o ordinador.
D'aquesta manera, Alfafar es converteix en una de les primeres localitats de la comarca en instal·lar també el servei de punt WiFi a la seva Mercat Municipal per facilitar d'aquesta manera la connexió dels ciutadans i ciutadanes quan es trobin en aquest punt.
wifi-mercado
L’Ajuntament d’Alfafar instal·la un nou punt WiFi al Mercat Municipal
  • Des de l’àrea de Noves Tecnologies de l’Ajuntament d’Alfafar s’ha procedit a instal·lar un nou punt WiFi
  • La nova instal·lació al Mercat Municipal permet una connexió segura i directa.
Alfafar, 28 /12/2016:
Des de l’àrea de Noves Tecnologies de l’Ajuntament d’Alfafar s’ha procedit a instal·lar un nou punt WiFi per ampliar aquest servei al Mercat Municipal.
Des d’ambdues regidories es van comprometre a la Carta de Serveis a millorar la connectivitat en aquesta localització municipal donant un servei més als veïns i veïnes.
Aquesta nova instal·lació, permet una connexió segura i directa als usuaris i usuàries que des del mercat vullguen connectar-se a internet.
Des l’ Ajuntament d’ Alfafar s’aposta per les noves eines perquè tots els i les alfafarenses disposen de connexió a internet a través d’un WiFi obert.
El projecte d’implantació de places WiFi a Alfafar es realitza gràcies al desenvolupament de la xarxa sense fils implantada per l’Ajuntament d’Alfafar, una xarxa que permet donar suport per oferir servei a la ciutadania de manera gratuïta.
La connexió es produeix baix les condicions marcades pel Ministeri, limitant velocitat d’accés, si bé permet connectar-se i gaudir d’una expertesa d’usuari òptima sense necessitat de disposar de clau alguna des de qualsevol dispositiu mòbil o ordinador.
D’aquesta manera, Alfafar es converteix en una de les primeres localitats de la comarca en instal·lar també el servei de punt WiFi al ser Mercat Municipal per facilitar d’aquesta manera la connexió dels ciutadans i ciutadanes quan es troben en aquest punt.