L'Ajuntament d'Alfafar organitza una xerrada informativa sobre clàusules sòl per a tota la població

L'Ajuntament d'Alfafar organitza una xerrada informativa sobre clàusules sòl per a tota la població

  • Tindrà lloc el proper dilluns 20 de febrer a les 19:00 h en el Salón de Plenos del Ayuntamiento.
  • S'informarà del procediment per reclamar els imports cobrats indegudament per l'aplicació de la clàusula sòl en els préstecs hipotecaris.
Alfafar 14/02/2017:
Dilluns que ve a les 19:00 h al Saló de Plens de l’ Ajuntament d'Alfafar tindrà lloc una xerrada formativa sobre les clàusules sòl, organizada por el Servei Municipal d’Informació al Consumidor d’Alfafar (SMIC).
Conscients de les qüestions i inseguretats que genera l'assumpte entre els veïns i les veïnes d'Alfafar, s'ha organitzat una xerrada el proper dilluns 20 de febrer a les 19:00 hores. La ponència estarà dirigida per Laura Ribera Francès, responsable del SMIC Alfafar.
En aquesta xerrada gratuïta, s'informarà del procediment per reclamar els imports cobrats indegudament per l'aplicació de la clàusula sòl en els préstecs hipotecaris, així com les despeses generades per a la formalització de l'escriptura davant Notari, Registre de la propietat…etc.
La xerrada està dirigida a particulars, empresaris i autònoms i tindrà com a objectiu principal proporcionar informació i assessorament especialitzat al públic general respecte a les hipoteques amb clàusula sòl.
clausula_suelo

L’Ajuntament d’Alfafar organitza una xarrada informativa sobre clàusules sòl per a tota la població.

  • Tindrà lloc dilluns que ve 20 de febrer a les 19:00 h en el Saló de Plens de l’Ajuntament.
  • S’informarà del procediment per a reclamar els imports cobrats indegudament per l’aplicació de la clàusula sòl en els préstecs hipotecaris
Alfafar 14/02/2017:
Dilluns que ve a les 19:00 h en el Saló de Plens de l’ Ajuntament d’Alfafar tindrà lloc una xarrada formativa sobre les clàusules sòl, organitzada pel Servei Municipal d’Informació al Consumidor d’Alfafar (SMIC).
Conscients de les qüestions i inseguretats que genera l’assumpte entre els veïns i les veïnes d’Alfafar, s’ha organitzat una xarrada dilluns que ve 20 de febrer a les 19:00 hores. La ponència estarà dirigida per Laura Ribera Francés, responsable del SMIC Alfafar.
En aquesta xarrada gratuïta, s’informarà del procediment per a reclamar els imports cobrats indegudament per l’aplicació de la clàusula sòl en els préstecs hipotecaris, així com les despeses generades per a la formalització de l’escriptura davant Notario, Registre de la propietat…etc.
La xarrada està dirigida a particulars, empresaris i autònoms i tindrà com a objectiu principal proporcionar informació i assessorament especialitzat al públic general respecte a les hipoteques amb clàusula sòl.