L'Ajuntament d'Alfafar promou l'esport a les escoles

  • La UPCCA de l'Ajuntament realitza periòdicament activitats de foment d'esport i vida saludable en els centres educatius del municipi.
  • Aquesta setmana, coincidint amb la Setmana Cultural del Col·legi Vamar, les activitats s'han realitzat tant al centre com a la Sala Ventura Alabau.

Alfafar, 02/04/15:

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la seva Unitat de Prevenció de Conductes Addictives, realitza periòdicament amb els centres educatius del municipi activitats i programes orientats al foment de vida saludable i l'esport.

En aquesta ocasió, i amb motiu aquests dies de la Setmana Cultural del Col·legi Vamar dedicada a l'esport, des de la UPCCA es van organitzar diverses activitats relacionades amb aquesta temàtica.

La primera d'elles es va celebrar dimarts passat 30 de març i va consistir en una petita xerrada amb els nens i nenes d'Educació Infantil. Aquesta mateixa tarda es va organitzar, per als alumnes d'Educació Secundària, una taula d'esportistes populars d'atletisme i triatló composta per Anna Mestre, Recaredo Agulló y Raquel Landín. A més es va fer entrega a la mateixa activitat dels diplomes dela Volta a Peu organitzada pel centre, als i les guanyadors de la mateixa.

Valors com la constància, l'esforç i el sacrifici van ser compartits amb els i les adolescents d'aquest centre, a qui els va encantar l'activitat.