L’Ajuntament d’Alfafar publica su Agenda Cultural para los próximos meses

  • Una agenda que té cabuda tant per a nens / es com a adults, una agenda feta per a tots els veïns i veïnes d'Alfafar.
  • L'Ajuntament ha comptat amb les diferents entitats i associacions del municipi per poder dur a terme els diferents esdeveniments.

Alfafar, 19/02/15:

L'Ajuntament d'Alfafar ha organitzat una sèrie d'esdeveniments i activitats culturals per als propers mesos que han estat recollits en una Agenda Cultural que pot trobar al web corporatiu del consistori, en les diferents dependències municipals i en establiments del municipi.

Entre les activitats organitzades destaquen les realitzades cada divendres a la Sala Ventura Alabau. Programació que va destinada a adults, majoritàriament, però també des d'aquest any té lloc per als i les més petits de la casa. En aquest nou tipus de representacions, despunta el musical "La Prinzesa de gel", basada en la pel·lícula Frozen, que ha collit tants èxits.

A més aquesta agenda compta amb grans esdeveniments com són entre altres la IV Fira del Llibre (programada per al 18 i 19 d'abril), la II Fira Medieval del Barri Orba (que es durà a terme els dies 25 i 26 d'abril), o el Dia Internacional del Jazz (que acomiadarà el mes d'abril) con diferentes actuaciones en la Plaça de l’Ajuntament.

Una agenda pensada per a tots i totes els veïns d'Alfafar. Feta per a totes les edats i tots els gustos. Diversitat cultural en forma d'oci per poder gaudir del que més els agrada de forma gratuïta i sense sortir d'Alfafar.

agenda fe-ma-ab 2015