Las falleras mayores de Alfafar acuden a la recepción fallera de la Diputación

Petri Moreno y Raquel Paniagua, la Fallera Mayor y la Fallera Mayor Infantil de Alfafar, han participado en la tradicional recepción fallera anual de la Diputación de Valencia celebrada hoy en el Palau de Batlia de Valencia. El presidente de la corporación provincial, Toni Gaspar, i la Fallera Major de València,,es,Marina Civera,,es,han estat els amfitrions d'un acte en el qual participen les comissions de València i les seues comarques,,es,Les Falleres Majors del municipi han rebut els estendards i xapes que concedeix la Diputació per a la festa amb el lema "Conviure,,es,viure,,ca,riure "i han gaudit de l'acte juntament amb la resta de representants de les Juntes Locals dels diferents municipis,,es,durant la jornada fallera de la Diputació de València,,es, Marina Civera, han sido los anfitriones de un acto en el que participan las comisiones de Valencia y sus comarcas.

Las Falleras Mayores del municipio han recibido los estandartes y chapas que concede la Diputación para la fiesta con el lema “Conviure, viure, riure” y han disfrutado del acto junto con el resto de representantes de las Juntas Locales de los distintos municipios.

Més, durante la jornada fallera de la Diputación de Valencia, representants de les comissions de les falles del municipi El Sequer,,es,Hort del Comte y l’Amistat han recibido los estandartes del concurso de llibrets de Lo Rat Penat,,ca,el certamen més antic que premia aquestes publicacions falleres,,es,ha obtingut l'estendard per la seva meritori novè premi en la secció Regne,,es,la Falla l’Amistat ha recogido el reconocimiento por la obra del poeta Miquel Angel Gascó,,ca,guardonada amb el sisè premi,,es,Els representants de la Falla El Sequer,,es,la gran triomfadora amb dos guardons,,es, Hort del Comte y l’Amistat han recibido los estandartes del concurso de llibrets de Lo Rat Penat, el certamen más antiguo que premia estas publicaciones falleras.

Així, la Falla Hort del Comte, que se presentaba por primera vez al concurso, ha obtenido el estandarte por su meritorio noveno premio en la sección Regne, gracias a la obra del poeta Enric Almero, Ya estem en Falles. Per la seva banda, la Falla l’Amistat ha recogido el reconocimiento por la obra del poeta Miquel Angel Gascó, Jazz ta bé, galardonada con el sexto premio. Los representantes de la Falla El Sequer, la gran triunfadora con dos galardones, han rebut els estendards pel primer premi de la categoria amb l'obra,,es,i el quart accèssit infantil,,es,La recepció fallera de la Diputació se suma als diferents actes previs de les comissions del municipi com el lliurament d'insígnies de diumenge passat,,es,Un acte celebrat al Saló de Plens de l'Ajuntament en el qual la Junta Local Fallera va lliurar a diferents fallers d'Alfafar uns reconeixements pels seus anys com a fallers i pel seu treball i entrega en les seves respectives comissions,,es Chino Chano, del poeta Xavier Salvador, y el cuarto accésit infantil.

La recepción fallera de la Diputación se suma a los diferentes actos previos de las comisiones del municipio como la entrega de insignias del pasado domingo 10 de març. Un acto celebrado en el Salón de Plenos de l’Ajuntament en el que la Junta Local Fallera entregó a diferentes falleros de Alfafar unos reconocimientos por sus años como falleros y por su trabajo y entrega en sus respectivas comisiones. D'aquesta manera, les set comissions falleres i les i els veïns d'Alfafar ja es preparen per donar començament a la Setmana Fallera que omplirà cada racó de la població de color,,es,sentiment i molta tradició,,es,En aquesta setmana s'inclouen actes tan esperats com el lliurament de premis de dissabte,,es,en la qual es nomenarà al millor monument d'Alfafar,,es,o l'Ofrena de Flors de dilluns,,es,la Fallera Major i la Fallera Major Infantil d’Alfafar,,ca, música, sentimiento y mucha tradición. En esta semana se incluyen actos tan esperados como la entrega de premios del sábado 16, en la que se nombrará al mejor monumento de Alfafar, o la Ofrenda de Flores del lunes 18.

Foto modificada

Petri Moreno i Raquel Paniagua, la Fallera Major i la Fallera Major Infantil d’Alfafar, han participat en la tradicional recepció fallera anual de la Diputació de València celebrada hui en el Palau de Batlia de València,,ca,El president de la corporació provincial,,ca,i la Fallera Major de València,,ca,han sigut els amfitrions d’un acte en el qual participen les comissions de València i les seues comarques,,ca,Les Falleres Majors del municipi han rebut els estendards i xapes que concedeix la Diputació per a la festa amb el lema “Conviure,,ca. El president de la corporació provincial, Toni Gaspar, i la Fallera Major de València, Marina Civera, han sigut els amfitrions d’un acte en el qual participen les comissions de València i les seues comarques.
 
Les Falleres Majors del municipi han rebut els estendards i xapes que concedeix la Diputació per a la festa amb el lema “Conviure, viure, riure” i han gaudit de l’acte juntament amb la resta de representants de les Juntes Locals dels diferents municipis,,ca,durant la jornada fallera de la Diputació de València,,ca,representants de les comissions de les falles del municipi El Sequer,,ca,Hort del Comte i l’Amistat han rebut els estendards del concurs de llibrets de Lo Rat Penat,,ca,el certamen més antic que premia aquestes publicacions falleres,,ca,ha obtingut l’estendard pel seu meritori nové premi en la secció Regne,,ca.
 
A més, durant la jornada fallera de la Diputació de València, representants de les comissions de les falles del municipi El Sequer, Hort del Comte i l’Amistat han rebut els estendards del concurs de llibrets de Lo Rat Penat, el certamen més antic que premia aquestes publicacions falleres.
 
Així, la Falla Hort del Comte, que es presentava per primera vegada al concurs, ha obtingut l’estendard pel seu meritori nové premi en la secció Regne, gràcies a l’obra del poeta Enric Almero, Ya estem en Falles. Per part seua, la Falla l’Amistat ha recollit el reconeixement per l’obra del poeta Miquel Angel Gascó,,ca,guardonada amb el sisé premi,,ca,Els representants de la Falla El Sequer,,ca,la gran triomfadora amb dos guardons,,ca,han rebut els estendards pel primer premi de la categoria amb l’obra Chino Chano,,ca,i el quart accèssit infantil,,ca,La recepció fallera de la Diputació se suma als diferents actes previs de les comissions del municipi com el lliurament d’insígnies del passat diumenge,,ca, Jazz ta bé, guardonada amb el sisé premi. Els representants de la Falla El Sequer, la gran triomfadora amb dos guardons, han rebut els estendards pel primer premi de la categoria amb l’obra Chino Chano, del poeta Xavier Salvador, i el quart accèssit infantil.
 
La recepció fallera de la Diputació se suma als diferents actes previs de les comissions del municipi com el lliurament d’insígnies del passat diumenge 10 Marc. Un acte celebrat en el Saló de Plens de l’Ajuntament en el qual la Junta Local Fallera va entregar a diferents fallers d’Alfafar uns reconeixements pels seus anys com a fallers i pel seu treball i lliurament en les seues respectives comissions,,ca,les set comissions falleres i les i els veïns d’Alfafar ja es preparen per a donar començament a la Setmana Fallera que omplirà cada racó de la població de color,,ca,sentiment i molta tradició,,ca. D’aquesta forma, les set comissions falleres i les i els veïns d’Alfafar ja es preparen per a donar començament a la Setmana Fallera que omplirà cada racó de la població de color, música, sentiment i molta tradició. En aquesta setmana s’inclouen actes tan esperats com el lliurament de premis del dissabte,,ca,en la qual es nomenarà al millor monument d’Alfafar,,ca,o l’Ofrena de Flores del dilluns,,ca,Les falleres majors d'Alfafar van a la recepció fallera de la Diputació,,es,la Fallera Major i la Fallera Major Infantil d'Alfafar,,es,han participat en la tradicional recepció fallera anual de la Diputació de València celebrada avui al Palau de Batlia de València,,es,El president de la corporació provincial,,es,Toni Gaspar,,es 16, en la qual es nomenarà al millor monument d’Alfafar, o l’Ofrena de Flores del dilluns 18.