L’Espai d’Igualtat d’Alfafar presenta su programación especial por el Día Internacional de la Mujer

L’Espai d’Igualtat d’Alfafar presenta su programación especial por el Día Internacional de la Mujer

  • El programa d'actes tindrà inici aquest dissabte 25 de febrero con la presentación del documental “Lletra de Dona” de Maribel Rocafull.
  • Durant els dies que dura la programació es duran a terme diversos actes com la gala de lliurament dels reconeixements "Alfafar en Igualtat 2017".
Alfafar 23/02 /2017:
La’ Espai d’ Igualtat de l'Ajuntament d'Alfafar ha llançat una programació especial en commemoració del Dia Internacional de la Dona que se celebra el pròxim 8 de març.
El programa d'actes tindrà inici aquest dissabte 25 de febrer amb la presentació del documental "Lletra de Dona" de Maribel Rocafull en què han participat diverses veïnes d'Alfafar, i acabarà el dia 9 d'abril amb el rastell solidari a la Plaça Poeta Miguel Hernández.
Durant els dies que dura la programació, es realitzaran diversos actes com el concert de la dona a càrrec del Cor d'Alfafar i Amics de la Música, l'assistència a la manifestació pel Dia Internacional de la Dona a València o la gala de lliurament dels reconeixements "Alfafar en Igualtat 2017".
Amb tots aquests actes des de l'Espai d'Igualtat de l'Ajuntament d'Alfafar es vol donar visibilitat i suport a la igualtat de gènere, apostant per la conscienciació entre els diferents grups de la societat d'Alfafar.
Local Espai Igualtat

L’Espai d’Igualtat d’Alfafar presenta la seua programació especial pel Dia Internacional de la Dona.

  • El programa d’actes tindrà inici aquest dissabte 25 de febrer amb la presentació del documental “Lletra de Dóna” de Maribel Rocafull.
  • Durant els dies que dura la programació es duran a terme diversos actes com la gala de lliurament dels reconeixements “Alfafar en Igualtat 2017”.
Alfafar 23 /02/2017:
La’ Espai d’ Igualtat de l’Ajuntament d’Alfafar ha llançat una programació especial en commemoració del Dia Internacional de la Dona que se celebra el pròxim 8 Marc.
El programa d’actes tindrà inici aquest dissabte 25 de febrer amb la presentació del documental “Lletra de Dóna” de Maribel Rocafull en el qual han participat diverses veïnes d’Alfafar, i acabarà el dia 9 d’abril amb el mercat solidari en la Plaça Poeta Miguel Hernández.
Durant els dies que dura la programació, es realitzaran diversos actes com el concert de la dona a càrrec del Cor d’Alfafar i Amics de la Música, l’assistència a la manifestació pel Dia Internacional de la Dona a València o la gala de lliurament dels reconeixements “Alfafar en Igualtat 2017”.
Amb tots aquests actes des de l’Espai d’Igualtat de l’Ajuntament d’Alfafar es vol donar visibilitat i suport a la igualtat de gènere, apostant per la conscienciació entre els diferents grups de la societat d’Alfafar.