L'Espai Jove d'Alfafar acull una xerrada sobre les opcions laborals a Europa.

L'Espai Jove d'Alfafar acull una xerrada sobre les opcions laborals a Europa.
  • La xerrada tractarà les oportunitats d'ocupació i formació que ofereix la Unió Europea als i les joves.
  • Les persones interessades a assistir poden inscriure o demanar més informació a l’ Espai Jove situado en la Plaça Sequer de Nelot o mediante inscripción online.
Alfafar 22/03/2017:
La’ Espai Jove d’Alfafar acoge este viernes 24 de març a les 12 h, la xerrada "Europe Direct: coneix les teves opcions laborals a Europa ", una conferència sobre Ocupació i Formació a la Unió Europea organitzada per l'Oficina Europe Direct de la Comunitat Valenciana.
L'objectiu d'aquesta xerrada, que s'imparteix de forma gratuïta, és formar i donar a conèixer les possibilitats que ofereix la Unió Europea en matèria d'ocupació, formació i beques.
Durant la xerrada, se li explicarà als i les assistents les opcions que hi ha per demanar beques i ajudes europees per treballar en països de la Unió Europea, a més d'ensenyar-los a redactar un currículum europeu (EUROPASS). També hi haurà cabuda per a tractar temes de pràctiques formatives a l'estranger i consells per saber com desenvolupar la seva carrera en el món laboral europeu.
La xerrada serà d'assistència lliure però amb places limitades, les persones interessades a assistir poden inscriure o demanar més informació a l’ Espai Jove situado en la Plaça Sequer de Nelot o mediante inscripción online en el enlace: https://goo.gl/forms/PH6oln0t5tnM4m9v2
Des de la regidoria de Joventut s'organitzen aquestes conferències per informar els veïns i veïnes d'Alfafar sobre les possibilitats laborals que tenen a Europa i apostar per la seva formació també fora d'Espanya, promovent una ciutadania activa i informada.
 
charla-europa

L’Espai Jove d’Alfafar acull una xarrada sobre les opcions laborals a Europa.

  • La xarrada tractarà les oportunitats d’ocupació i formació que ofereix la Unió Europea als i les joves.
  • Les persones interessades a assistir poden inscriure’s o demanar més informació en l’ Espai Jove situat en la Plaça Sequer de Nelot o mitjançant inscripció online.
Alfafar 22/03/2017:
La’ Espai Jove d’Alfafar acull aquest divendres 24 de març a les 12 h, la xarrada “Europe Direct: coneix les teues opcions laborals a Europa”, una conferència sobre Ocupació i Formació en la Unió Europea organitzada per l’Oficina Europe Direct de la Comunitat Valenciana.
L’objectiu d’aquesta xarrada, que s’imparteix de forma gratuïta, és formar i donar a conèixer les possibilitats que ofereix la Unió Europea en matèria d’ocupació, formació i beques.
Durant la xarrada, se li explicarà als i les assistents les opcions que hi ha per a demanar beques i ajudes europees per a treballar en països de la Unió Europea, a més d’ensenyar-los a redactar un currículum europeu (EUROPASS). També haurà cabuda per a tractar temes de pràctiques formatives en l’estranger i consells per a saber com desenvolupar la seua carrera en el món laboral europeu.
La xarrada serà d’assistència lliure però amb places limitades, les persones interessades a assistir poden inscriure’s o demanar més informació en l’ Espai Jove situat en la Plaça Sequer de Nelot o mitjançant inscripció online en l’enllaç: https://goo.gl/forms/PH6oln0t5tnM4m9v2
Des de la regidoria de Joventut s’organitzen aquestes conferències per a informar als veïns i veïnes d’Alfafar sobre les possibilitats laborals que tenen a Europa i apostar per la seua formació també fora d’Espanya, promovent una ciutadania activa i informada,ca.