Llegaron a l’Ajuntament d’Alfafar los 12 ordinadors adjudicats per la Diputació

  • Aquestes noves eines informàtiques estan instal·lant en els punts on donaran més i millor servei als veïns i veïnes d'Alfafar.
  • Des de l'Àrea de Modernització i Informàtica estan acabant els treballs d'instal·lació dels dispositius.

Alfafar, 28/01/15:

L'Ajuntament d'Alfafar va ser un dels primers ajuntaments a rebre els ordinadors que la Diputació de València ha adjudicat a una concessió d'ajuts en espècie als consistoris de la província de València.

Un total de 12 ordinadors complets d'última generació que ajudaran a millorar els serveis que presta l'Ajuntament als ciutadans i ciutadanes d'Alfafar, instal·lant tal com ha indicat l'alcalde Juan Ramón Adsuara en aquells punts on puguin donar-li més i millor servei als seus veïns i veïnes.

Així aquests nous equips informàtics s'estan utilitzant per millorar serveis per als ciutadans i ciutadanes d'Alfafar, entre ells dotar de dos equips més l'Aula WEB (orientada a la formació i recerca de feina), substituir els ordinadors de l'Agència de Lectura del Barri Orba, i finalment millorar aquells equips de gestió de l'Ajuntament que ho necessitin.

Alhora s'intentarà gràcies a la mesura anterior dotar, a aquelles associacions que tenen conveni amb l'Ajuntament de cessió de material informàtic, d'ordinadors per al seu ús en les seves activitats.

Aquesta acció s'engloba dins el programa de Modernització de l'Ajuntament de millorar els canals de comunicació de la ciutadania, ja que millorant els ordinadors i aportant nous equips els veïns i veïnes podran accedir al web municipal de l'Ajuntament d'Alfafar, que en breu presentarà les novetats en accessibilitat i continguts en què està treballant, per als veïns, veïnes i associacions d'Alfafar.