Els centres educatius d'Alfafar celebren el Nadal

  • Pare Noel ha visitat les aules del municipi per felicitar les festes.
  • S'ha obsequiat tots els centres educatius d'Alfafar amb un lot de llibres adaptats a l'edat de l'alumnat de centre.

Alfafar, 18/12/2020

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de les regidories d'Educació i Cultura, han realitzat una activitat de animació nadalenca en els centres educatius del municipi.

Al llarg de l'última setmana, 1 Pare Noel molt particular ha visitat les aules al costat dels seus elfs per felicitar les festes a l'alumnat matriculat a Alfafar.

En aquesta visita nadalenca, El pare Noel ha deixat un regal a l'equip directiu amb contingut didàctic en tots els centres escolars. aquest obsequi, més, ha estat adquirit en el comerç local d'Alfafar i està compost per una varietat de llibres d'acord amb els nivells educatius de cada centre.

Amb aquesta acció conjunta de les àrees d'Educació i Cultura, L | Alfafar busca impulsar l'esperit nadalenc en unes festes diferents.

Els centres educatius d’Alfafar celebren el Nadal

  • El Pare Noel ha visitat les aules del municipi per a felicitar les festes.
  • S’ha obsequiat a tots els centres educatius d’Alfafar amb un lot de llibres adaptats a l’edat de l’alumnat del centre.

Alfafar, 18/12/2020

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de les regidories d’Educació i Cultura, han realitzat una activitat d’animació nadalenca en els centres educatius del municipi.

Al llarg de l’última setmana, un Pare Noel molt particular ha visitat les aules al costat de les seues elfos per a felicitar les festes a l’alumnat matriculat a Alfafar.

En aquesta visita nadalenca, el Pare Noel ha deixat un regal a l’equip directiu amb contingut didàctic en tots els centres escolars. Aquest obsequi, a més, ha sigut adquirit en el comerç local d’Alfafar i està compost per una varietat de llibres concorde als nivells educatius de cada centre.

Amb aquesta acció conjunta de les àrees d’Educació i Cultura, l’Ajuntament d’Alfafar busca impulsar l’esperit nadalenc en unes festes diferents.