Los mayores de Alfafar se divierten en un mes de julio diferente.

· Activitats per passar un estiu més amè i en bona companyia,,es,Visita al museu de la seda,,es,al teatre i passeig en golondrina,,es,Des de l'àrea de Gent Gran de l'Ajuntament d'Alfafar s'estan duent a terme diferents excursions perquè la població més gran del municipi passi un estiu més agradable i en bona companyia,,es,Tres han estat les sortides preparades per al mes de juliol,,es,visita al museu de la seda,,es,oci a través del teatre i passeig en golondrina,,es,Les i els majors de Alfafar ja han assistit al teatre,,es.
 
· Visita al museo de la seda, al teatro y paseo en golondrina.
26 juliol, 2017:
 
Desde el área de Mayores de l’Ajuntament d’Alfafar se están llevando a cabo diferentes excursiones para que la población más mayor del municipio pase un verano más agradable y en buena compañía.
 
Tres han sido las salidas preparadas para el mes de julio, visita al museo de la seda, ocio a través del teatro y paseo en golondrina.
 
Las y los mayores de Alfafar ya han asistido al teatro, per veure la representació de "Pels pèls" una obra còmica on les rialles i el bon humor van ser els protagonistes,,es,han visitat el "Museu de la Seda" a València,,es,per conèixer de prop l'art de la seda,,es,Per finalitzar aquestes visites programades,,es,s'ha organitzat un "passeig en golondrina" i visita a la Marina Real i Port de València,,es,la població més gran,,es,ha pogut gaudir d'activitats culturals i de lleure durant el mes de juliol,,es,Podent conèixer de prop diferents aspectes de la cultura valència,,es. Més, han visitado el “Museo de la Seda” en Valencia, para conocer de cerca el arte de la seda. Para finalizar estas visitas programadas, se ha organizado un “paseo en golondrina” y visita a la Marina Real y Puerto de Valencia.
 
Així, la población más mayor, ha podido disfrutar de actividades culturales y de ocio durante el mes de julio. Pudiendo conocer de cerca diferentes aspectos de la cultura valencia.
 
IMG_7600 (1)
 
Els majors d’Alfafar es diverteixen en un mes de juliol diferent,,ca,Activitats per a passar un estiu més amé i en bona companyia,,ca,Visita al museu de la seda,,ca,al teatre i passeig en golondrina,,ca,Des de l’àrea de Majors de l’Ajuntament d’Alfafar s’estan duent a terme diferents excursions perquè la població més major del municipi passe un estiu més agradable i en bona companyia,,ca,Tres han sigut les eixides preparades per al mes de juliol,,ca,visita al museu de la seda,,ca.
 
· Activitats per a passar un estiu més amé i en bona companyia.
 
· Visita al museu de la seda, al teatre i passeig en golondrina.
 
26 juliol,,ca,El barri Orba d’Alfafar es posa a punt per a gaudir de les seues festes populars,,ca,Des d’aquest divendres,,ca,de juliol i fins a diumenge que ve,,ca,de juliol els veïns i veïnes d’Alfafar tindran multitud d’activitats en les quals participar,,ca,Una vegada més des de l’àrea de Cultura i Festes de l’Ajuntament d’Alfafar s’ha organitzat les festes populars d’aquest emblemàtic barri,,ca,amb la participació i implicació de les diferents associacions,,ca, 2017:
 
Des de l’àrea de Majors de l’Ajuntament d’Alfafar s’estan duent a terme diferents excursions perquè la població més major del municipi passe un estiu més agradable i en bona companyia.
 
Tres han sigut les eixides preparades per al mes de juliol, visita al museu de la seda, oci a través del teatre i passeig en golondrina,,ca,Les i els majors d’Alfafar ja han assistit al teatre,,ca,per a veure la representació de “Por los pelos” una obra còmica on els riures i el bon humor van ser els protagonistes,,ca,han visitat el “Museu de la Seda” a València,,ca,per a conèixer més a prop l’art de la seda,,ca,Per a finalitzar aquestes visites programades,,ca,s’ha organitzat un “passeig en golondrina” i visita a la Marina Real i Port de València,,ca,la població més major,,ca.
 
Les i els majors d’Alfafar ja han assistit al teatre, per a veure la representació de “Por los pelos” una obra còmica on els riures i el bon humor van ser els protagonistes. A més, han visitat el “Museu de la Seda” a València, per a conèixer més a prop l’art de la seda. Per a finalitzar aquestes visites programades, s’ha organitzat un “passeig en golondrina” i visita a la Marina Real i Port de València.
 
Així, la població més major, ha pogut gaudir d’activitats culturals i d’oci durant el mes de juliol,,ca,Podent conèixer diferents aspectes de la cultura valència,,ca,Els majors d'Alfafar es diverteixen en un mes de juliol diferent,,es.
Podent conèixer diferents aspectes de la cultura valència.