Notícies (Millores)

Alfafar porta a terme millores a la via i els espais públics

Alfafar, 05/03/2020 L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la seva àrea de Manteniment, està treballant en diferents millores de la via i espais públics d'Alfafar amb l'objectiu de continuar aplicant el pla d'accessibilitat municipal. Durant les últimes setmanes s'han dut a terme diverses tasques, especialment després de les fortes ratxes de vent que es ...Anar a la notícia »

Alfafar rep l'inici de les obres de millora en habitatges socials Mercedes Hernández

Alfafar, 04/03/2020 L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la regidoria de Benestar Social, ha anunciat als veïns dels habitatges de promoció pública Mercedes Hernández l'inici de les obres dels elements comuns per a la setmana. L'anunci s'ha fet després de reunir-se en dimarts passat 3 de març els representants de l'...Anar a la notícia »

Alfafar i Caixa Popular preparen un conveni amb avantatges per a emprenedors i comerciants

Alfafar, 27/02/2020 L’Ajuntament d’Alfafar, a través de l'Agència de Desenvolupament Local (ADL), va a signar un conveni de col·laboració amb l'entitat financera Caixa Popular amb l'objectiu d'actualitzar i adaptar les condicions de finançament, tant de projectes emprenedors com d'activitats econòmiques consolidades, a la realitat econòmica i social de la localitat ....Anar a la notícia »

Alfafar aconsegueix una subvenció estatal per a la restauració de la seva Biblioteca Municipal

Alfafar, 18/02/2020 L’Ajuntament, a través de su concejalía de Urbanismo, ha aconseguit una subvenció estatal per a la restauració de la seva Biblioteca Municipal inclosa en el Programa de Conservació de l'Patrimoni Històric Espanyol de el Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana. l'ajuda, que s'inclou en el programa de l' 1,5% Cultural, és l'única que ...Anar a la notícia »

Alfafar posa en marxa el seu visor pressupostari

Alfafar, 11/02/2020 L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la regidoria de Transparència, ha posat en marxa el visor pressupostari, una eina en línia per a la transparència i comunicació amb la ciutadania. el visor, que està disponible a la pàgina web d'Alfafar des de principis d'any, busca donar a conèixer els ingressos detallats de l'Ajuntament i la ...Anar a la notícia »

Alfafar s'adequa l'espai infantil de la Biblioteca Municipal central

Alfafar, 10/02/2020 L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la regidoria de Biblioteques, ha dut a terme l'adequació de l'espai infantil de la Biblioteca Municipal central. l'actuació, que ha comptat amb un pressupost de prop de 4.000 €, ha consistit en la reparació de terra i la renovació de l'mobiliari. Aquest últim punt encara està pendent ...Anar a la notícia »

Alfafar porta a terme diferents millores a l'Espai Jove

Alfafar, 03/02/2020 L’Ajuntament d’Alfafar, a través de su concejalía de Juventud, ha dut a terme diferents millores a l'Espai Jove del municipi amb l'objectiu de renovar-lo i adequar-lo així a les necessitats de la població més jove del municipi. Així, durant aquesta setmana es completaran aquestes actuacions que han consistit en pintar el ...Anar a la notícia »

Alfafar augmenta la freqüència de recollida d'escombraries

Alfafar, 31/01/2020 El pleno de l’Ajuntament d’Alfafar ha aprobado por unanimidad un aumento de 90.000 euros en el contracte de recollida d'escombraries del municipi que preveu que es recullin els residus tots els dies de la setmana. La mesura, a més de perseguir una millora de l'servei, es produeix en un moment en què ...Anar a la notícia »

Estudiants d'Alfafar presenten a l'Ajuntament les seves propostes per a un municipi més net

Alfafar, 29/01/2020 L'alumnat de Primer, Segon i Tercer d'Educació Primària de centre Maria Immaculada d'Alfafar ha visitat aquest matí l'Ajuntament per presentar el seu projecte "Alfafar net" davant l'alcalde d'Alfafar, Juan Ramón Adsuara, i part de l'equip de govern. Així, les i els estudiants han exposat les propostes que han ideat ...Anar a la notícia »

Alfafar porta a terme diferents millores a la via pública

Alfafar, 22/01/2020 L’Ajuntament d’Alfafar, a través del seu regidoria de Manteniment, ha dut a terme nombroses accions de millora de la via pública en tot el municipi. Entre ellas, destaca la reparació dels escocells dels arbres, el repàs de la pintura de diferents passos de vianants, la reparació de voreres i d'asfalt,...Anar a la notícia »

Alfafar realitza el dragatge i desbrossament del port de l'Tremolar

Alfafar, 10/01/2020 L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la regidoria de Medi Ambient, està duent a terme el dragatge i desbrossament al canal de l'Tremolar per tal de mantenir-lo net i en les millors condicions per a l'ús i gaudi dels veïns i veïnes del municipi. La acción, que es va realitzar per última ...Anar a la notícia »

L'ADL d'Alfafar incorpora a un nou agent d'ocupació i desenvolupament local

Alfafar, 09/01/2020 La Agencia de Desarrollo Local (ADL) d'Alfafar ha incorporat a un nou agent d'ocupació i desenvolupament local a la seva plantilla. La seva contractació com a funcionari interí ha estat possible gràcies a el programa de subvencions EMSA01 2019, concedida pel Servei Valencià d'Ocupació i Formació (Labora), amb un finançament de l' 50%. Con...Anar a la notícia »

Alfafar posa en marxa un projecte de Smart City al voltant del seu carril bici

Alfafar, 08/01/2020 L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la seua regidoria d'Urbanisme, ha iniciat un projecte de Smart City al voltant de carril bici que connecta el nucli urbà tant des del carrer Alcalde José Puertes com des de l'avinguda Pep de l'Horta, amb els carrils bici de la zona comercial de la localitat per ...Anar a la notícia »

Alfafar instal·la punts de reciclatge per a piles i bombetes

Alfafar, 02/01/2020 L’Ajuntament d’Alfafar, a través del seu regidoria de Medi Ambient i en coordinació amb la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP), ha instal·lat quatre panells informatius on els veïns i veïnes poden dipositar les piles i bombetes usades. L'acció es troba emmarcada en una campanya de caràcter mediambiental i informativa realitzada ...Anar a la notícia »

Alfafar inicia las labores de mantenimiento del pozo de la Plaça de l’Ajuntament

Alfafar, 09/12/2019 L’Ajuntament d’Alfafar, a través de su concejalía de Urbanismo, ha iniciat les tasques de manteniment de el pou situat a la Plaça de l'Ajuntament del municipi. l'actuació, que s'estendrà durant tres dies, consta de tres fases: la primera, que s'està realitzant durant el dia d'avui, consisteix en el retirat de ...Anar a la notícia »

Alfafar inicia la implantació de l'contenidor marró

Alfafar, 26/11/2019 L’Ajuntament d’Alfafar, a través d'l'àrea de Residus Sòlids Urbans (RSU), iniciarà en les pròximes setmanes la implantació dels contenidors marrons al municipi. Aquest tipus de contenidors estan destinats per als residus orgànics que, posteriorment, es pot utilitzar per elaborar compostatge. Amb un pressupost de més de 95.000 €, l’Ajuntament modificará 46...Anar a la notícia »

Alfafar s'obre a l'trànsit el túnel de l'Avinguda Reis Catòlics

Alfafar, 13/11/2019 L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la seva àrea d'Urbanisme i en col·laboració amb l'Ajuntament de Benetússer, ha obert el trànsit aquest dimarts al túnel que connecta el final de l'avinguda Reis Catòlics amb l'inici de l'avinguda Alfafar del municipi de Benetússer, la principal via de trànsit entre les dues ...Anar a la notícia »

Alfafar restaurarà el monument de la sínia de la plaça Vicent Blanch

Alfafar, 05/11/2019 L’Ajuntament d’Alfafar, a través de su área de Urbanismo, restaurarà el monument de la sínia situat a la plaça Vicent Blanch del municipi. L'actuació consistirà en la reconstrucció de la peça de la sínia amb idèntiques característiques a l'original i la rehabilitació de sistema fix d'ancoratge als suports de ...Anar a la notícia »

Alfafar millorarà l'entorn del passeig de l'Avda Reis Catòlics

Alfafar, 04/11/2019 L’Ajuntament d’Alfafar, a través de su área de Urbanismo, realitzarà una adaptació de l'entorn de la passejada i carril bici que connecta el nucli urbà tant des del carrer Alcalde José Puertes com des de l'avinguda Pep de l'Horta, amb els carrils bici de la zona comercial de la localitat (Alfafar Parc). Con un...Anar a la notícia »

Alfafar porta a terme millores a la via i els espais públics

Alfafar, 30/10/2019 L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la seva àrea de Manteniment, està treballant en diferents millores de la via i espais públics d'Alfafar. En ese sentido, durant les últimes setmanes s'ha dut a terme tasques com la reparació de les porteries a les pistes de futbet del municipi o la neteja a pressió ...Anar a la notícia »

Alfafar posa en marxa un servei especial d'autobús per anar al cementiri durant Tots Sants

Alfafar, 25/10/2019 L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la regidoria de Cementiris, ha posat en marxa un servei especial de transport gratuït per al cementiri municipal amb motiu de la festivitat de Tots Sants en horari de 9:30-14:30 els dies 29, 30, 31 d'octubre i 1 de novembre. L'autobús comptarà amb ...Anar a la notícia »

Alfafar realitza diferents millores a la via i els espais públics

Alfafar, 15/10/2019 L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la seva àrea de Manteniment, està duent a terme una sèrie de millores en les vies i espais públics del municipi. Així, durant les últimes setmanes, s'estan realitzant accions com la baixada de les vorades d'algunes voreres, amb l'objectiu de millorar l'accessibilitat al municipi,...Anar a la notícia »

Alfafar millora la seva transparència

Alfafar, 02/10/2019 L’Ajuntament, a través del seu regidoria d'Hisenda, ha aplicat una millora en el seu model de control i fiscalització interna amb l'objectiu d'augmentar la transparència del consistori. La mesura, que entrarà en vigor el pròxim 1 de gener de 2020, afectarà 37 processos del consistori, entre ells les despeses econòmiques,...Anar a la notícia »

Finalitzen les obres de reasfaltat i millora de diferents carrers del Barri Orba i Alfalares

Alfafar, 26/09/2019 L’Ajuntament d’Alfafar, a través de su área de Urbanismo, ha finalitzat les obres d'urbanització i millora de diferents vies dels barris Orba i Alfalares del municipi, una inversió amb la qual el consistori continua treballant en el seu compromís de convertir Alfafar en un municipi més amable, modern i segur per a la ...Anar a la notícia »

Alfafar signa el contracte d'inici de les obres de millora i manteniment de dos centres educatius municipals

Alfafar, 24/09/2019 L'Ajuntament d'Alfafar ha signat aquest matí el contracte d'inici d'obres a l'Escola Infantil Remedios Montaner i de l'Escola Infantil i Primària Orba. En ese sentido, les actuacions que es van a realitzar corresponen a dos projectes diferents. El primer d'ells és el Pla de Millora d'espais educatius ...Anar a la notícia »

Alfafar instal·la un nou punt wifi públic i gratuït en Benestar Social

Alfafar, 18/09/2019 L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la seva àrea de Noves Tecnologies, ha instal·lat a l'espai de Benestar Social del consistori un nou punt wifi públic i gratuït per als veïns i veïnes d'Alfafar que desitgin utilitzar-. Aquesta acció s'emmarca en la Carta de Serveis de l'Ajuntament, on hi ha diferents compromisos amb ...Anar a la notícia »

Alfafar comença les obres d'ampliació del carril bici

Alfafar, 12/09/2019 L’Ajuntament d’Alfafar, a través de su área de Urbanismo, ha començat les obres d'ampliació del carril bici del municipi que connectarà el nucli urbà, tant des del carrer Alcalde José Puertes com des de l'avinguda Pep de l'Horta, amb els carrils bici de la zona comercial de la localitat (Alfafar Parc). És ...Anar a la notícia »

Alfafar inicia el reasfaltat i millora de diversos carrers del Barri Orba i Alfalares

Alfafar, 11/09/2019 L’Ajuntament d’Alfafar, a través de su área de Urbanismo, ha iniciat les obres d'urbanització i millora de diferents vies dels barris Orba i Alfalares del municipi, una inversió amb la qual el consistori continua treballant en el seu compromís de convertir Alfafar en un municipi més amable, modern i segur per a la ...Anar a la notícia »

Alfafar inicia el procediment per a la implantació d'un caixer automàtic al Barri Orba

Alfafar, 28/08/2019 L'Ajuntament d'Alfafar ha iniciat el procediment per a la implantació d'un caixer automàtic al Barri Orba. Aquest se situarà al local de la plaça Poeta Miguel Hernández llogat per l'Ajuntament d'Alfafar per prestar aquest servei. En aquesta ubicació també està previst realitzar una ampliació del Servei d'Atenció Ciutadana (SAC) i ...Anar a la notícia »

Alfafar realitza una neteja dels embornals per tot el municipi

Alfafar, 27/08/2019 L’Ajuntament d’Alfafar, a través de l'àrea de Manteniment, ha posat en marxa una campanya de neteja dels embornals de tot el municipi. aquestes tasques, que l'Ajuntament realitza al llarg de l'any en diferents campanyes, s'estan realitzant amb especial incidència durant aquests dies en previsió de les pluges dels pròxims ...Anar a la notícia »

Alfafar signatura l'inici de les obres de millora de l'accessibilitat al municipi

Alfafar, 21/08/2019 L'Ajuntament d'Alfafar ha signat el contracte d'inici d'obres de millora de l'accessibilitat i eliminació de barreres arquitectòniques en el sòl urbà en diferents 15 zones del municipi. El projecte, que es troba emmarcat en el programa d'execució marcat pel Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS) d'Alfafar, compte ...Anar a la notícia »

Alfafar realitza diferents millores de manteniment en els seus col·legis

Alfafar, 19/08/2019 L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la seva àrea de Manteniment, està duent a terme diverses actuacions en els diferents col·legis públics del municipi amb l'objectiu de millorar les seves instal·lacions de cara a l'inici del nou curs escolar 2019/2020. Aquestes actuacions s'han centrat en el polit i pintat de portes, en la renovació ...Anar a la notícia »

L’Ajuntament d’Alfafar reparte su Carta de Servicios 2019

Alfafar, 13/08/2019 L’Ajuntament d’Alfafar ha iniciado el reparto de la Carta de Servicios 2019, una nova edició que va ser aprovada en ple i en l'elaboració han participat totes les àrees del municipi. La Carta de Servicios 2019 del consistori recull en la seva novena edició 46 compromisos, produint-se així 11 bajas y 11 altes respecte ...Anar a la notícia »

Alfafar instal·la semàfors sonors en diferents cruïlles de vianants del municipi

Alfafar, 01/08/2019: L'Ajuntament d'Alfafar ha instal·lat diversos semàfors del model CIBERPAS V5 que incorporen un sistema d'avís sonor en diferents cruïlles de vianants de la seva zona urbana. La mesura, que s'ha dut a terme arran d'una petició del grup municipal Compromís, s'ha realitzat en col·laboració amb la Fundació ONCE i persegueix ...Anar a la notícia »

Alfafar aprova un nou període del Pla Edificant de remodelació dels centres educatius per 2020

Alfafar, 30/07/2019: L'Ajuntament d'Alfafar va aprovar ahir en la sessió extraordinària del ple una nova periodificació del Pla Edificant per 2020 amb la qual poder executar l'any que les accions de remodelació i millora dels centres educatius d'Alfafar. El programa Edificant de la Generalitat para la construcción y reforma de centros educativos subvencionó...Anar a la notícia »

Alfafar signa el contracte per a l'inici de les obres del nou carril bici

Alfafar, 26/07/2019: L'alcalde d'Alfafar, Juan Ramón Adsuara, i l'empresa adjudicatària del projecte d'ampliació del carril bici del municipi han rubricat el contracte d'obra pública que possibilitarà l'inici de les obres en els pròxims dies. Con un presupuesto total de 181.500 euros, financiado al 50% por los fondos europeos FEDER,...Anar a la notícia »

El Bo Escolar d'Alfafar per al curs 2019-2020 inclourà els quaderns d'exercicis

Alfafar, 24/07/2019: L'Ajuntament d'Alfafar va aprovar la setmana passada la modificació del bo d'ajuda al material escolar per al proper curs 2019-2020 amb la finalitat que aquest inclogui també el material complementari (workbooks i quaderns d'exercicis). El bo està dirigit a les i els estudiants empadronats al municipi que estiguin cursant els ...Anar a la notícia »

Alfafar reposa i millora l'enllumenat de la zona verda de la Fila

Alfafar, 22/07/2019: L’Ajuntament d’Alfafar, a través de su área de Urbanismo, ha adjudicat les obres de reposició i millora de l'enllumenat públic de la Zona Verda "La Fila". Con un presupuesto total de 11.631 euros, l'actuació impulsada des del consistori, a més de donar resposta a les demandes veïnals sobre el sistema d'il·luminació del ...Anar a la notícia »

Alfafar inicia una campanya de control i neteja de solars

Alfafar, 17/07/2019: L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la seva àrea de Sanitat, ha iniciat una campanya de control i neteja dels diferents solars del municipi. Amb aquesta mesura preventiva, l'Ajuntament pretén evitar l'expansió de plagues de mosquit, així com el risc de possibles incendis, ambdues circumstàncies habituals durant períodes d'altes temperatures. Aquesta campanya ...Anar a la notícia »

Alfafar realitza una neteja de grafits en espais públics

Alfafar, 11/07/2019: L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la seva àrea de Manteniment i en col·laboració amb la Koordinadora de Kol · lectius Parke del Parc Alcosa, ha posat en marxa una campanya de neteja de grafits en espais com parcs, jardins, senyals vials, contenidors o façanes. Amb aquesta neteja del mobiliari públic, l'Ajuntament referma el seu compromís amb el ...Anar a la notícia »

Alfafar reobre el trànsit al carrer Sant Sebastià, la plaça Vicent Blanch i l'avinguda Blasco Ibáñez

Alfafar, 10/07/2019: L'Ajuntament d'Alfafar reobre avui la circulació de vehicles al carrer Sant Sebastià, la plaça Vicent Blanch i l'avinguda Blasco Ibáñez del municipi després de finalitzar el projecte de les obres de millora, accessibilitat i adequació de la via pública que, a més d'aquesta zona, incloïa accions a l'avinguda Albufera, que se...Anar a la notícia »

Alfafar adjudica les obres d'urbanització de diversos carrers del Barri Orba i Alfalares,,es,ha va adjudicar les obres d'urbanització i millora de diferents carrers dels barris Orba i Alfalares del municipi,,es,continuant així amb el seu ferm compromís de fer d'Alfafar un espai més amable i accessible per a la ciutadania que millori les condicions generals dels espais i vies urbanes del municipi,,es,l'actuació recull la millora de l'asfaltat i pintura vial dels carrers Sogorb,,es

Alfafar, 14/06/2019: L’Ajuntament d’Alfafar, a través de su área de Urbanismo, ha adjudico las obras de urbanización y mejora de diferentes calles de los barrios Orba y Alfalares del municipio, continuant així amb el seu ferm compromís de fer d'Alfafar un espai més amable i accessible per a la ciutadania que millori les condicions generals de ..,,es,Aquesta formació és una de les accions programades que recull l'Acord Comarcal per ..,,es,que seran subvencionades per les Ajudes per a Inversions Financerament ..,,es.Anar a la notícia »

Alfafar aprueba el proyecto de repavimentación de vías urbanas y de un solar público para aparcamiento

Alfafar, 12/06/2019: L’Ajuntament d’Alfafar, a través de su área de Urbanismo, ha aprobado dos proyectos relativos a la repavimentación de diferentes vías urbanas del municipio y a la adecuación de un solar público en Camino Cementerio para su uso exclusivo como aparcamiento municipal. Con ambas actuaciones, que serán subvencionadas por las Ayudas para Inversiones Financieramente...Anar a la notícia »

Alfafar y Benetússer acuerdan las obras de mejora y urbanización del túnel de la av. Reis Catòlics

Alfafar, 07/06/2019: Los ayuntamientos de Alfafar y Benetússer han firmado un convenio para asumir de manera conjunta las obras de mejora y urbanización del túnel que conecta el final de la avenida Reyes Católicos de Alfafar y el inicio de la avenida Alfafar del municipio de Benetússer, la principal vía de tráfico entre ambas localidades....Anar a la notícia »

Alfafar gana a la EMSHI el recurso contra la tarifa del agua en alta

Alfafar, 21/05/2019: El Juzgado del Contencioso-Administrativo número 10 de València ha fallat a favor de l'Ajuntament d'Alfafar en una demanda que va interposar el consistori al juny de,,es,contra l'Entitat Metropolitana de Serveis Hidràulics,,es,per no ajustar la seva estructura tarifària a la Directiva Europea Marc Aigua,,es,L'estructura tarifària aprovada per l'EMSHI,,es,y recurrida por l’Ajuntament d’Alfafar,,ca,establia un increment de,,es,de la quota fixa i per contra una minoració d'un,,es,de la quota variable,,es,amb el que penalitza el baix consum i desincentiva l'ús eficient de l'aigua,,es 2017 contra la Entidad Metropolitana de Servicios Hidráulicos (EMSHI) por no ajustar su estructura tarifaria a la Directiva Europea Marco Agua. La estructura tarifaria aprobada por la EMSHI,...Anar a la notícia »

Alfafar inicia la mejora de las instalaciones de agua potable en la C/ Veleta

Alfafar, 15/05/2019: L'Ajuntament d'Alfafar ha iniciat avui les obres de millora de les instal·lacions d'aigua potable al carrer Penell al tram del nombre,,es,al nombre,,es,de la via,,es,Amb un pressupost total que arriba als,,es,l'actuació de l'àrea d'Urbanisme de l'Ajuntament,,es,amb la qual es donarà resposta a una demanda veïnal,,es,consistirà en la substitució de les canonades amb l'objectiu d'evitar possibles futures avaries i que el sistema d'aigua potable funcioni correctament,,es 13 al número 29 de la vía. Con un presupuesto total que alcanza los 15.270 euros, la actuación del área de Urbanismo de l’Ajuntament, con la que se dará...Anar a la notícia »

Alfafar tanca 2018 con un superávit de más de 457.000 euros

Alfafar, 14/05/2019: L'Ajuntament d'Alfafar ha tancat l'exercici econòmic de l'any anterior amb un total de 457.679'49 euros de superàvit,,es,una xifra que per setè any consecutiu té un romanent positiu,,es,Aquesta xifra registrada reflecteix l'estabilitat pressupostària en la gestió econòmica del consistori i se suma a la reducció continuada del deute bancari municipal que ja se situa en,,es, una cifra que por séptimo año consecutivo tiene un remanente positivo. Esta cifra registrada refleja la estabilidad presupuestaria en la gestión económica del consistorio y se suma a la reducción continuada de la deuda bancaria...Anar a la notícia »

Alfafar reabre el tráfico en la avenida de la Albufera

Alfafar, 08/05/2019: L’Ajuntament d’Alfafar reabre hoy la circulación de vehículos en la avenida de la Albufera del municipio tras finalizar la primera fase de las obras de mejora y adecuación de la vía pública de la avenida en las que se incluyen también las acciones en la calle San Sebastián y la Plaza Vicente Blasco...Anar a la notícia »

Mejoras en la vía y en los espacios públicos de Alfafar

Alfafar, 07/05/2019: L'àrea de Manteniment de l'Ajuntament d'Alfafar ha dut a terme en les últimes setmanes diverses actuacions per a la millora de l'entorn urbà i les vies públiques de la localitat amb l'objectiu de seguir millorant en matèria de seguretat viària,,es,manteniment de la via i el mobiliari,,es,i incrementar d'aquesta manera la qualitat de vida de la ciutadania d'Alfafar,,es,s'han realitzat diverses actuacions de millora i rehabilitació de la calçada,,es,les voreres i els escocells dels arbres dels carrers Alcoi,,es, accessibilitat, mantenimiento de la vía y el mobiliario, e incrementar de esta...Anar a la notícia »

Alfafar tanca 2018 con una media de pago a proveedores inferior a 7 dies

Alfafar, 26/04/2019: L'Ajuntament d'Alfafar ha fet públic l'informe de morositat i el del Període Mitjà de Pagament a Proveïdors,,es,corresponent al quart trimestre de l',,es,en què ha tancat amb una mitjana de pagament de,,es,Es tracta d'un període molt inferior a la mitjana de,,es,dies que han registrat en el mateix període la resta d'Administracions Públiques,,es,Durant l'últim trimestre de l'any passat,,es,es van abonar un total de,,es,factures per un import de,,es,euros de les quals el,,es,es va pagar dins del termini legal,,es (PMP) correspondiente al cuarto trimestre del 2018 en el que ha cerrado con una media de pago de 6,76 dies. Se trata de un periodo muy inferior a la media de 59,3 días que han...Anar a la notícia »

Alfafar mejora el servicio de limpieza con un nuevo camión cuba

L’Ajuntament d’Alfafar ha reforzado en los últimos días el servicio de limpieza y desinfección de las calles y espacios públicos del municipio con el objetivo de continuar el trabajo realizado en los últimos meses desde el área de Mantenimiento para incrementar la calidad de vida de la ciudadanía de Alfafar. Així, el servicio de limpieza...Anar a la notícia »

Alfafar reabre la Biblioteca Municipal tras su rehabilitación integral

La Biblioteca Municipal de Alfafar reabre sus puertas tras las obras de rehabilitación y restauración de su sede, el antiguo Sindicat Arrosser, declarado Bien de Interés Cultural (BIC). Las y los vecinos podrán comprobar de primera mano la recuperación de la dependencia municipal con un gran valor histórico-artístico los próximos días 13 i 14 de ...Anar a la notícia »

Alfafar inicia la licitación de las obras del carril bici

L’Ajuntament d’Alfafar ha iniciado el periodo de licitación de las obras de ampliación del carril bici y paseo de la localidad que estará abierto hasta el próximo día 24 d'abril, cuando el consistorio seleccionará a la empresa que lleve a cabo el proyecto. Aquesta iniciativa, enmarcada en el Plan de Movilidad Urbana Sostenible (PMUS)...Anar a la notícia »

Alfafar firma un contrato para la ampliación del SAC del Barrio Orba

L’Ajuntament d’Alfafar firmó el pasado viernes 29 de marzo un contrato que posibilitará al consistorio iniciar la ampliación del Servicio de Atención Ciudadana (SAC) del Barrio Orba, dependencia municipal ubicada en la Plaza Poeta Miguel Hernández. Més, en el marco de este contrato y gracias al nuevo espacio alquilado, l’Ajuntament d’Alfafar iniciará un proceso de...Anar a la notícia »

Alfafar trabaja en la elaboración de su Plan de Acción por el Clima y la Energía Sostenible

L’Ajuntament d’Alfafar está trabajando en la elaboración del Pla de Acción por el Clima y la Energía Sostenible (PACES) que será la herramienta que guiará al municipio para cumplir el compromiso de reducción de emisiones de Gases de Efecto Invernadero (GEI) alrededor de un 20% para el año 2020 i del 40% per 2030, respecte ..,,es,La Falla Parc Alcosa ..,,es.Anar a la notícia »

Alfafar se adhiere a la Red Española de Ciudades Saludables

L’Ajuntament d’Alfafar aprobó por unanimidad en el pleno de ayer jueves 28 de febrero la adhesión del municipio a la Red Española de Ciudades Saludables (RECS), como continuación del proyecto “Alfafar Saludable”, impulsado por el área de Sanidad, con el concejal Eduardo Grau Gascó a la cabeza, por el que el municipio debe dar una...Anar a la notícia »

Alfafar lanza una campaña para acercar la Administración Electrónica a la ciudadanía

El área de Nuevas Tecnologías de l’Ajuntament d’Alfafar ha llevado a cabo dos nuevas acciones que suponen el cumplimiento de los compromisos con la ciudadanía del área recogidos en la Carta de Servicios 2018: la instalación de un nuevo punto wifi libre y gratuito en el Servicio de Atención Ciudadana (SAC) del Barrio Orba y...Anar a la notícia »

Més de 420.000 euros para la promoción del empleo en Alfafar

L’Ajuntament d’Alfafar destinará cerca de medio millón de euros de sus presupuestos para 2019 a la promoción y fomento del empleo en el municipio, la mayor cifra invertida en esta partida hasta la fecha en unos presupuestos que alcanzan los 20.119.033,15 € y que suponen los de mayor gasto social de la historia de Alfafar....Anar a la notícia »

Nuevas placas para las calles de Alfafar

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de su área de Patrimonio Cultural, ha llevado a cabo la instalación de nuevas placas de señalización de calles en las vías más antiguas del municipio, unas placas en las que se incluyen también los nombres que las calles tuvieron en su origen. Amb aquesta iniciativa, l'àrea de Patrimoni de l'..,,es,ha organitzat una jornada formativa sobre Serveis Socials que té com a objectiu donar a conèixer el nou Model Social ..,,es.Anar a la notícia »

Alfafar ultima los detalles finales para la reapertura de la Biblioteca Municipal

L’Ajuntament d’Alfafar ha iniciado esta semana las últimas acciones previstas de la obra de rehabilitación y restauración del antiguo Sindicat Arrosser que incluyen el montaje e instalación del nuevo mobiliario y la finalización de la recuperación de la pintura original de la fachada del histórico edificio. Així, en las próximas semanas concluirá el ambicioso plan...Anar a la notícia »

Nuevas mejoras en la pintura vial de Alfafar

L'àrea de Manteniment de l'Ajuntament d'Alfafar ha dut a terme en els últims dies la renovació i millora de la pintura viària en diverses zones del municipi amb l'objectiu d'augmentar la seguretat de vianants i conductors i calmar el trànsit,,es,especialment en els trams de la localitat en què la circulació de vehicles és constant,,es,s'ha reforçat la pintura de nombrosos passos de vianants i de diferents marques vials per a la regulació del trànsit a l'av,,es, especialment en els trams de la localitat en què la circulació ..,es.Anar a la notícia »

“Acciones x Barrios” llega al barrio Alfalares

La nueva campaña de l’Ajuntament d’Alfafar “Acciones x Barrios” ha llegado al barrio de los Alfafares, en el que ya se han iniciado los trabajos y actuaciones de mejora. Con esta nueva campaña, por la que ya se han implementado mejoras en los espacios públicos e infraestructuras del Barrio Orba y del Barrio San Jorge,...Anar a la notícia »

Alfafar defenderá las reclamaciones vecinales por el deterioro del servicio de Cercanías

L'Ajuntament d'Alfafar ha anunciat la intenció de donar suport i defensar davant Adif,es, Renfe i el Ministeri de Foment les peticions que una plataforma de veïns ha presentat al consistori a causa del greu deteriorament que presenta el servei de rodalies de Renfe,,es,una de les principals vies de connexió del municipi amb la ciutat de València,,es,La reducció del nombre de trens i dels vagons,,es,els retards en els serveis i la cancel·lació de trens sense avís previ provoquen les aglomeracions i la saturació del servei,,es,especialment durant les primeres hores del matí,,es, una de las principales vías de conexión del municipio con la ciudad de...Anar a la notícia »

Alfafar, municipio de “excelencia social” al superar los 100 euros de inversión en gasto social por habitante

Alfafar ha aconseguit entrar a la llista de municipis d ' "excel·lència social" que elabora l'Associació Estatal de Directors i Gerents de Serveis Socials a partir de la inversió dels ajuntaments en benestar social en municipis que superen els,,es,Alfafar és el quart municipi,,es,després Cullera,,es,Vila-Joiosa y Quart de Poblet,,ca,que arriba al rang de "excel·lència social" a la primera ocasió que la Comunitat Valenciana aconsegueixen entrar a la llista de municipis amb una major despesa social,,es 20.000 habitantes. Així, Alfafar es el cuarto municipio, tras Cullera, Vila-Joiosa y Quart de Poblet,...Anar a la notícia »

“Acciones x Barrios”: Alfafar dará respuesta a las solicitudes vecinales

L’Ajuntament d’Alfafar ha puesto en marcha su nueva campaña “Acciones x Barrios” con la que, además de implementar mejoras en las infraestructuras y en los espacios públicos de los diferentes barrios de la localidad, recogerá y valorará las sugerencias que las y los vecinos de Alfafar hagan llegar al consistorio. Per això, l’Ajuntament ha iniciado...Anar a la notícia »

Alfafar continúa en la c/ San Sebastián las acciones de mejora de la accesibilidad

L'àrea d'Urbanisme de l'Ajuntament d'Alfafar inicia aquesta setmana la segona fase de les obres d'adequació de la via pública a l'av,,es,carrer Sant Sebastià i la plaça Vicente Blasco Ibáñez - Blanch per aconseguir un espai urbà més accessible i amable per a la ciutadania,,es,un dels ferms objectius en què ha treballat el consistori en els últims mesos portant a terme diverses actuacions d'urbanització i millora als carrers de diferents barris del municipi,,es. de la Albufera, la calle San Sebastián y la plaza Vicente Blasco Ibáñez – Blanch para conseguir un espacio urbano más accesible y amable para la ciudadanía, uno de los...Anar a la notícia »

Alfafar se reivindica como ciudad más moderna y accesible con una nueva inversión

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de su concejalía de Urbanismo, ha aprobado un nuevo proyecto para la realización en los próximos meses de obras de urbanización en diversas calles de los barrios Orba y los Alfalares del municipio, continuando así con su firme compromiso de hacer de Alfafar un espacio más amable y accesible para la...Anar a la notícia »

Oberta la pista multiesportiva de la Pl,es. Cortes Valencianas de Alfafar

La nueva pista multideportiva situada en la Plaza Cortes Valencianas del Barrio de San Jorge está abierta desde principios de semana tras garantizarse el cumplimiento de las características y condiciones en materia de seguridad acordadas en el contrato. Con la pista multideportiva ya operativa, l’Ajuntament d’Alfafar da respuesta a una demanda de la comunidad de...Anar a la notícia »

Alfafar inicia la campaña de comunicación y difusión de la nueva ordenanza de animales

L’Ajuntament d’Alfafar ha iniciado la campaña de información y difusión de todas las novedades que recoge la modificación de la Ordenanza de Tenencia de Animales Domésticos y Potencialmente Peligrosos con el objetivo de alcanzar entre todos un municipio con un entorno urbano más limpio y amable para la ciudadanía y dar así respuesta a una...Anar a la notícia »

Más de 370.000€ para hacer Alfafar más accesible

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de su concejalía de Urbanismo, ha aprobado un nuevo proyecto para la realización en los próximos meses de obras de mejora de la accesibilidad del Casco Antiguo del municipio, continuando así con su firme compromiso de hacer de Alfafar un espacio más amable y accesible para la ciudadanía. El proyecto presentado...Anar a la notícia »

150 estudiantes de Alfafar recibirán las ayudas al transporte

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de su concejalía de Juventud, ha publicado la lista definitiva de los solicitantes que, según los criterios de baremación recogidos en las bases, recibirán las ayudas al transporte convocadas para este curso académico 2018-2019. Amb la convocatòria d'aquests ajuts,,es,l'Ajuntament demostra seguir treballant per garantir una veritable igualtat d'accés als estudis superiors,,es,i per alleujar el màxim possible l'impacte que aquestes despeses suposen en l'economia de les famílies,,es,com es recull en la resolució dels ajuts,,es,joves d'entre,,es,rebran un ajut econòmic que oscil·la entre els,,es,Per a aquest curs acadèmic,,es,la quantia total destinada a les ajudes al transport per a estudiants d'Alfafar ha arribat als,,es,els ingressos,,es, l’Ajuntament demuestra seguir trabajando para garantizar una verdadera igualdad de acceso...Anar a la notícia »

Alfafar crea una oficina tècnica municipal de solars,,es,a través del seu regidoria de sanitat,,es,ha creat una oficina tècnica municipal de solars per agilitzar els expedients de neteja,,es,control i possibles usos derivats dels mateixos,,es,tant en solars públics com en solars privats,,es,Aquesta oficina ha nascut arran de la incorporació de personal a través dels programes d'ocupació jove EMCUJU i EMPUJU,,es,i està composta per dos tècnics municipals i un auxiliar administratiu,,es

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de su concejalía de sanidad, ha creado una oficina técnica municipal de solares para agilizar los expedientes de limpieza, control y posibles usos derivados de los mismos, tanto en solares públicos como en solares privados. Esta oficina ha nacido a raíz de la incorporación de personal a través de los programas...Anar a la notícia »

Nueva ordenanza de animales domésticos para mejorar la salubridad de Alfafar

Alfafar aprobó por unanimidad en el pleno la modificación de la Ordenanza de Tenencia de Animales Domésticos y Potencialmente Peligrosos en la que introduce modificaciones para mejorar la salubridad y limpieza del municipio para así erradicar una de las problemáticas más denunciadas por la ciudadanía como son los orines y las heces de las mascotas....Anar a la notícia »

Alfafar inicia los procedimientos para la apertura del parking del Sequer de Nelot

Alfafar ha aprovat la licitació per a la gestió del pàrquing subterrani que hi ha a la Plaça Sequer de Nelot amb la qual el consistori preveu obrir la instal·lació municipal al llarg dels propers mesos,,es,El pàrquing que compta amb un total de,,es,places subterrànies,,es,de les quals dues estan dirigides a persones de mobilitat reduïda té accessos d'entrada i sortida pel Carrer José Morales així com accessos de vianants per la José Morales i,,es,d'Octubre i aquest últim compta també amb un accés per ascensor,,es. El parking que cuenta con un total de 72 plazas subterráneas, de les quals dues estan dirigides a persones ..,es.Anar a la notícia »

Alfafar mejora la pintura vial del municipio

Alfafar ha iniciado esta semana una actuación para actualizar y mejorar la pintura vial del municipio con la finalidad de calmar el tráfico y aumentar la seguridad vial en las zonas de mayor tráfico del municipio. L'actuació es basa en un estudi realitzat per la Universitat de València en el qual s'estipula el ..,es.Anar a la notícia »

Mejoras en la vía y espacios públicos de Alfafar

L'àrea de Manteniment de l'Ajuntament d'Alfafar ha dut a terme en les últimes setmanes diverses actuacions per a la millora de l'entorn urbà i les vies públiques de la localitat amb l'objectiu de seguir millorant en matèria de seguretat viària,,es,manteniment de la via i el mobiliari,,es,i incrementar d'aquesta manera la qualitat de vida de la ciutadania d'Alfafar,,es,s'han realitzat diverses actuacions de millora i rehabilitació de la calçada,,es,les voreres i els escocells dels arbres dels carrers Alcoi,,es, accessibilitat, mantenimiento de la vía y el mobiliario, i incrementar d'aquesta forma la ..,es.Anar a la notícia »

Alfafar continúa con su campaña de concienciación sobre residuos

Continuando con su esfuerzo en comunicación y en el fomento de la corresponsabilidad para mantener un municipio más limpio y más amable para toda la ciudadanía, l’Ajuntament d’Alfafar está llevando a cabo la pintura de las isletas de los contenedores soterrados para incrementar su visibilidad y facilitar así el correcto tratamiento de los residuos. De...Anar a la notícia »

“És cosa de tots”,,ca,“És cosa de tots”,,ca: apuesta por la corresponsabilidad para un Alfafar más limpio

DSC_0687L’Ajuntament d’Alfafar ha puesto en marcha una nueva campaña de concienciación en su apuesta por la corresponsabilidad vecinal en materia de limpieza, mantenimiento y recogida de residuos y excrementos de mascotas. Con el objetivo de continuar mejorando para mantener limpio nuestro municipio y de que cada vez haya una mayor implicación de las y los...Anar a la notícia »

Nuevo convenio con la Comunidad de Regantes para el mantenimiento del entorno rural de Alfafar

L’Ajuntament d’Alfafar y la Comunidad de Regantes del Canal de Riego del Río Turia han firmado un convenio de colaboración para coordinar las tareas de desbroce, adecuación y mantenimiento de los caminos rurales de Alfafar, caminos por los que transcurre la red de acequias perteneciente a la Comunidad de Regantes. Con este acuerdo, la Comunidad...Anar a la notícia »

“Decide Alfafar”, la nueva plataforma de participación ciudadana

L’Ajuntament d’Alfafar, a través del seu regidoria de Participació Ciutadana,,es,ha presentat la nova Plataforma de Pressupostos Participatius i Consultes Ciutadanes del consistori,,es,Amb l'objectiu d'augmentar la participació i implicar la ciutadania en la gestió del municipi,,es,a través de 'Decideix Alfafar',,es,les i els veïns podran realitzar propostes i votar el projecte d'inversió que rebrà la partida pressupostària,,es,d'octubre i fins al,,es,de novembre s'inicia la fase de presentació de projectes,,es, ha presentado la nueva Plataforma de Presupuestos Participativos y Consultas Ciudadanas del consistorio. Con el objetivo de aumentar la participación e implicar a la ciudadanía en la gestión del municipio, a través de ‘Decide Alfafar’, las y los vecinos podrán realizar propuestas y votar el...Anar a la notícia »

Alfafar convoca ayudas al transporte para estudiantes

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la Concejalía de Juventud, ha convocado unas nuevas ayudas al transporte público para jóvenes estudiantes residentes en el municipio de Alfafar. El objetivo de estas ayudas económicas es garantizar una verdadera igualdad de acceso a los estudios superiores, amb independència del lloc d'estudi,,es,i alleujar l'impacte que aquestes despeses suposen en l'economia familiar,,es,Aquests ajuts estan dirigides a joves d'entre,,es,que cursen presencialment estudis universitaris de grau,,es,enginyeria o màster,,es,o cicles formatius de grau bàsic,,es,mitjà o superior,,es,o equivalent en ensenyaments artístics superiors,,es,en un centre educatiu fora de la localitat d'Alfafar,,es,durant el curs,,es,Podran sol·licitar-la les persones que reuneixin els requisits que recullen les bases de la convocatòria,,es, y aliviar el impacto que estos...Anar a la notícia »

Alfafar emprèn mesures pel retard de la pista multiesportiva a la Pl,,es,L'Ajuntament d'Alfafar prendrà mesures jurídiques davant l'incompliment dels terminis en la instal·lació de la pista multiesportiva a la Plaça Corts Valencianes per part de l'empresa que va obtenir la licitació,,es,L'alcalde Juan Ramón Adsuara,,es,juntament amb diversos regidors,,es. Cortes Valencianas

L’Ajuntament d’Alfafar tomará medidas jurídicas ante el incumplimiento de los plazos en la instalación de la pista multideportiva en la Plaza Cortes Valencianas por parte de la empresa que obtuvo la licitación. El alcalde Juan Ramón Adsuara, junto con diversos concejales, se ha desplazado personalmente al Barrio San Jorge para informar a las y los...Anar a la notícia »

Excelentes resultados en la encuesta de valoración de la Escuela de Verano de Alfafar

La Escuela Deportiva de Verano de Alfafar ha obtenido excelentes resultados en la encuesta de valoración que realiza el área de Juventud de l’Ajuntament d’Alfafar para conocer el grado de satisfacción general del servicio, así como aquellos aspectos a mejorar de cara a la organización de la actividad en futuras ocasiones. Tras las puntuaciones obtenidas...Anar a la notícia »

Alfafar aboga por la corresponsabilidad en la ordenanza de mascotas

L’Ajuntament d’Alfafar ha iniciado el proceso de modificación de su ordenanza reguladora de tenencia de animales, amb l'objectiu d'implantar nous sistemes de control dels mateixos,,es,millorar el benestar animal i la convivència d'animals i persones a la via pública i els domicilis particulars,,es,Amb aquest procés,,es,Alfafar modificarà alguns assumptes per evitar la brutícia que alguns propietaris produeixen en treure a passejar els seus animals de companyia,,es,La mesura principal,,es,serà l'obligatorietat de portar tant material per recollir els excrements,,es, mejorar el bienestar animal y la convivencia de animales y personas en la vía pública y los domicilios particulares. Con este proceso, Alfafar modificará algunos asuntos para...Anar a la notícia »

Alfafar inicia las obras de mejora de la avda. Albufera, la pl. Vicente Blanch y la calle San Sebastián

L’Ajuntament d’Alfafar ha iniciado hoy las obras de mejora y adecuación de la vía pública en la avda. de la Albufera, la plaça Vicent Blanch i el carrer Sant Sebastià. Las actuaciones de reurbanización, aprobadas el pasado mes de julio con un presupuesto de 437.058,04 €, se realizarán en diferentes fases para hacer de Alfafar un...Anar a la notícia »

Alfafar apuesta por una nueva ruta peatonal hacia la zona comercial

L'Ajuntament d'Alfafar ha posat en marxa una nova ruta de vianants que facilitarà el desplaçament a peu des dels diferents barris de la localitat fins a la zona comercial d'Alfafar,,es,Amb aquesta acció,,es,el consistori pretén afavorir el desplaçament de la ciutadania d'Alfafar als diferents comerços d'Alfafar Parc i,,es. Con esta acción, el consistorio pretende favorecer el desplazamiento de la ciudadanía de Alfafar a los distintos comercios de Alfafar Parc y, especialmente para prevenir posibles...Anar a la notícia »

Alfafar inicia las obras de accesibilidad en la plaza Poeta Miguel Hernández y en la avenida Albufera.

L’Ajuntament d’Alfafar está iniciando las obras de accesibilidad y adecuación de la Plaza Poeta Miguel Hernández, de la Av. Albufera, la calle San Sebastián y la Plaza Vicente Blanch por una cantidad total de 485.230,56€. En el caso de la Plaza Poeta Miguel Hernández del Barrio Orba, cuyo presupuesto supone 48.172,52 € de la cantidad...Anar a la notícia »

Alfafar inicia el reparto de los nuevos catálogos de servicios y actividades

L’Ajuntament d’Alfafar ha comenzado a repartir los catálogos de servicios y actividades municipales para el curso 18-19, una nova iniciativa amb la qual el consistori pretén difondre totes les accions i activitats culturals i d'oci,,es,així com donar a conèixer tots els tràmits administratius que estan a disposició de tota la ciutadania d'Alfafar. & nbsp;,,es,En el catàleg de serveis que s'ha presentat s'informa de les diferents àrees de l'ajuntament i dependències municipals,,es,dels diferents serveis que ofereixen,,es,i dels tràmits que es poden realitzar en cadascuna d'elles,,es, així com donar a conèixer tots els tràmits administratius que estan a disposició de tota la ciutadania d'Alfafar. ...Anar a la notícia »

Alfafar inicia los trabajos de reparación del camino Rabisancho

L’Ajuntament d’Alfafar ha iniciado las obras de reparación y mantenimiento del camino Rabisancho aprobadas el pasado 2 d'agost. Amb un pressupost de,,es,els treballs inclouen accions per a la reparació dels danys causats per la pluja i el temporal,,es,la millora de les condicions del camí,,es,així com per a la prevenció de futurs desperfectes,,es,Entre les actuacions que planteja el projecte per a la rehabilitació i reparació del camí,,es,es recull el buidatge i la neteja de la zona erosionada per l'aigua,,es,les pluges i el vent,,es,Pel que fa a la prevenció de futurs danys,,es 57.513,16 €, los trabajos incluyen acciones para la reparación de los daños causados por la lluvia y el temporal, la mejora de las condiciones del camino, así como para la prevención de...Anar a la notícia »

Alfafar mejora las aulas de sus colegios públicos

L’Ajuntament d’Alfafar ha llevado a cabo actuaciones de mantenimiento y reforma en los colegios públicos Orba y La Fila. En el caso del CEIP Orba, escola pública d'educació infantil i primària,,es,es realitzaran actuacions de pintura,,es,neteja i adequació de,,es,aules,,pt,del menjador,,es,i de l'accés tant al gimnàs com als edificis,,es,als vestidors ia la recepció,,es,Pel que fa al col·legi La Fila,,es,es duran a terme actuacions de neteja,,es,pintura i adequació de les aules d'educació infantil,,es,de l'aula d'idiomes i també obres completes de reforma de la cuina,,es,amb canvi d'estructura,,es,xapat,,es,paviment i ventilacions noves,,es,Aquestes obres a la cuina,,es, se realizarán actuaciones de pintura, limpieza y adecuación de 27 aulas, 2 despatxos, del comedor, y del acceso tanto al gimnasio como a...Anar a la notícia »

Alfafar inicia la nueva campaña de señalización y concienciación

L'Ajuntament d'Alfafar ha posat en marxa una nova campanya de senyalització i conscienciació amb l'objectiu de millorar la convivència veïnal i promoure el manteniment i la neteja dels parcs i jardins de la localitat,,es,Llençar els residus a la paperera,,es,no trepitjar les zones enjardinades dels parcs,,es,recollir els excrements dels gossos,,es. Tirar los residuos a la papelera, no pisar las zonas ajardinadas de los parques, recoger los excrementos de los...Anar a la notícia »

Alfafar concluye su tratamiento extraordinario de plagas

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la Concejalía de Sanidad, ha realizado durante estas semanas un tratamiento extraordinario contra mosquitos y cucarachas en la vía pública, parcs i jardins. Estos tratamientos se han realizado tras las aportaciones vecinales y el análisis e informe de los técnicos municipales, que han indicado que las altas temperaturas, la humedad...Anar a la notícia »

Alfafar reglamenta la Mesa Intersectorial de Salud

L’Ajuntament d’Alfafar ha aprobado la composición de la Mesa Intersectorial de Salud tras la adhesión del municipio a la Estrategia de Promoción de Salud y Prevención dentro del Sistema Nacional de Salud y al IV Plan Local de Salud de la Comunidad Valenciana. Ambas estrategias proponen el desarrollo de intervenciones, basadas en la evidencia científica,...Anar a la notícia »

L’Ajuntament d’Alfafar restaura el antiguo Sindicat Arrosser, sede de la Biblioteca Municipal

Alfafar ha adjudicado el contrato de la Obra de restauración de la Biblioteca “Antic Sindicat Arrosser” por una cantidad total de 81.053,92€, en una obra cuya ejecución será de un plazo máximo de 3 mesos. Esta actuación se centra fundamentalmente en dar accesibilidad al edificio y en restaurar parte del mismo para que los vecinos...Anar a la notícia »

Alfafar presenta alegaciones al proyecto inicial de transporte de viajeros

L’Ajuntament d’Alfafar ha aprobado en Pleno, las alegaciones referidas al proyecto inicial de Servicio público de transporte interurbano referente al plan básico de Movilidad Sostenible del Área Metropolitana Sur presentado el pasado 25 de juny de 2018, por la Dirección General de Obras Públicas, Transporte y Movilidad.   Son cuatro las principales alegaciones presentadas, la ...Anar a la notícia »

Alfafar y Benetússer acuerdan la rehabilitación del túnel de la Avda. Reis Catòlics

Los ayuntamientos de Alfafar y Benetússer han firmado un convenio para la mejora y la urbanización del túnel situado en la Avda. Reyes Católicos que une ambos términos municipales y que se trata de una infraestructura de gestión conjunta. El presupuesto de la obra de mejora se estima que superará los 60.000 € a asumir...Anar a la notícia »

Alfafar aprueba la obra de reparación del camino Rabisancho

El Ayuntamiento de Alfafar ha aprobado el inicio de las obras de reparación del camino Rabisancho situado en el término municipal. Con la medida aprobada el pasado 2 de agosto se pretende arreglar los desperfectos y daños ocasionados por las lluvias. El pressupost assignat a les obres de millora serà d'un import total de ..,es.Anar a la notícia »

Las cifras de búsqueda activa de empleo bajan a niveles de finales de 2008 a Alfafar

Alfafar ha bajado de las 2000 personas en situación de búsqueda activa de empleo, cifra que no se alcanzaba desde hace casi 10 anys, finales de 2008. Esta reducción se debe gracias a que más de 60 persones han trobat un lloc de treball en el mes de juny situant a Alfafar com el municipi ..,es.Anar a la notícia »

Alfafar rehabilitarà l’Alqueria del Pi convertint-la en un centre d'interpretació de l'arròs i turisme

Alfafar ha aprovat la recepció d’una subvenció per part de la Generalitat Valenciana dels fons europeus FEDER per a la realització de treballs de protecció, conservació i recuperació en l’Alqueria del Pi, considerada un ben patrimoni cultural de la Comunitat Valenciana, que possibilitaran la seua reconversió en centre d’interpretació de l’arròs i turístic. La inversió...Anar a la notícia »

Alfafar recibirá más de 3 millones de euros para invertir en sus centros educativos

El pleno de Alfafar aprobó por unanimidad la recepción de las subvenciones del plan Edificant de la Generalitat para la remodelación de los centros educativos CEIP La Fila y CEIP Orba, con ayudas de 1.039.570,28€ y 1.405.190,3€ respectivamente que sumados a los del CEI Rabisancho y el IES 25 d'Abril sumen una quantia de 3.345.662,06 € ...,es.Anar a la notícia »

Alfafar tanca 2017 con un superávit de más de un millón de euros

L’Ajuntament d’Alfafar cumple todos los ratios económicos que exige el Ministerio de Hacienda. 585.534’24€ serán invertidos en la población para mejorar la calidad de vida de las y los alfafarenses. L’Ajuntament d’Alfafar cierra el ejercicio económico del municipio con 1.292.616’30€ de superávit, del que se podrá invertir 585.534’24€ en acciones de mejora para la población....Anar a la notícia »

Alfafar y el grupo Integra informan sobre ofertas de empleo

Oferta de empleo para personas con diversidad funcional. Promover la inclusión socio laboral de profesionales con diversidad funcional. Desde la Agencia de Empleo y Desarrollo Local de Alfafar de l’Ajuntament d’Alfafar y en colaboración con el grupo Integra, Centres Especials d'Ocupació, se ha desarrollado una charla para que las personas con diversidad funcional del...Anar a la notícia »

Comienzan en Alfafar las reuniones vecinales “Millora el teu barri”

MAPA_WEBComienzan en Alfafar las reuniones vecinales “Millora el teu barri” La Concejalía de Participación Ciudadana invita a la población a participar en este proyecto donde podrán dialogar sobre sus barrios y hacer propuestas para mejorarlos. El objetivo es impulsar una vecindad comprometida con las actuaciones en sus barrios y partícipe de los futuros proyectos. Alfafar,...Anar a la notícia »

Fondos FEDER para el carril bici de Alfafar.

Se prevé reducir el CO2 en 561.176 kilos. Este carril bici es una demanda de la población más joven del municipio. L’Ajuntament d’Alfafar ha conseguido financiación de la Comunitat Valenciana, a través de los fondos FEDER para poder desarrollar uno de los proyectos más demandados por la población más joven del municipio, la d'unir ..,es.Anar a la notícia »

Alfafar mejora el sistema de limpieza

L’Ajuntament d’Alfafar está mejorando la limpieza viaria a través de productos especializados para eliminar, desinfectar y limpiar las calles, especialmente esquinas y mobiliario urbano que puedan estar dañados por los orines de perros. El equipo de trabajo está compuesto por dos operarios equipados de un furgón hidrolimpiador y dos mochilas con carritos de transporte para...Anar a la notícia »

En marcha la Carta de Servicios 2018 de l’Ajuntament d’Alfafar

En marcha la Carta de Servicios 2018 de l’Ajuntament d’Alfafar Una nueva edición que se aprobó en el Pleno del 22 de febrero y que entró en vigor el 1 de març. Una Carta de Servicios que recoge la creación de nuevos espacios y programas dirigidos a toda la ciudadanía y que puede consultarse y...Anar a la notícia »

COMUNICACIÓN DEL CUMPLIMIENTO DE LOS COMPROMISOS DE LA CARTA DE SERVICIOS 2017 V7

imagen_incumplimientosCOMUNICACIÓN DEL CUMPLIMIENTO DE LOS COMPROMISOS DE LA CARTA DE SERVICIOS V7 Alfafar, 15 de març de 2018 L’Ajuntament d’Alfafar, aprobó el pasado 22 de febrero en Pleno Ordinario la nueva edición de su Carta de Servicios 2018 V8, entrando en vigor el día 1 de març. Con la finalización de la vigencia de la...Anar a la notícia »

Alfafar aprova amb nota els seus coneixements sobre les 3R,,es,reduir,,es,reutilitzar,,es,reciclar,,es,Els i les assistents als tallers organitzats per la Regidoria de Participació Ciutadana,,es,van demostrar gran interès i implicació en l'adequada gestió dels residus per al seu correcte reciclatge,,es,aquestes accions,,es,dutes a terme al costat del teixit associatiu i la ciutadania,,es,s'engloben amb altres del consistori realitzades dins el marc de projectes per a la "Aliança pel desenvolupament de Ciutats Sostenibles",,es,La ciutadania d'Alfafar,,es: Reducir, Reutilizar, Reciclar

Alfafar aprova amb nota els seus coneixements sobre les 3R,,es,reduir,,es,reutilitzar,,es,reciclar,,es,Els i les assistents als tallers organitzats per la Regidoria de Participació Ciutadana,,es,van demostrar gran interès i implicació en l'adequada gestió dels residus per al seu correcte reciclatge,,es,aquestes accions,,es,dutes a terme al costat del teixit associatiu i la ciutadania,,es,s'engloben amb altres del consistori realitzades dins el marc de projectes per a la "Aliança pel desenvolupament de Ciutats Sostenibles",,es,La ciutadania d'Alfafar,,es: Reducir, Reutilizar, Reciclar Los y las asistentes a los talleres organizados por la Concejalía de Participación Ciudadana, demostraron gran interés e implicación en la adecuada gestión de los residuos para su correcto reciclaje. Estas acciones, llevadas a cabo junto al tejido asociativo y la ciudadanía, es ...Anar a la notícia »

Alfafar continua la seva aposta per apropar a la població l'Administració Electrònica,,es,Registre electrònic i pagament de rebuts des de casa,,es,Ajuntament accessible des de qualsevol lloc a través d'internet,,es,Des de l'àrea de Noves Tecnologies de l'Ajuntament d'Alfafar es segueix treballant per apropar la seu electrònica a tota la població,,es,Tant el certificat digital com el PIN poden obtenir a l'Ajuntament presencialment,,es,Per millorar i agilitzar diferents tràmits,,es

Alfafar continua la seva aposta per apropar a la població l'Administració Electrònica,,es,Registre electrònic i pagament de rebuts des de casa,,es,Ajuntament accessible des de qualsevol lloc a través d'internet,,es,Des de l'àrea de Noves Tecnologies de l'Ajuntament d'Alfafar es segueix treballant per apropar la seu electrònica a tota la població,,es,Tant el certificat digital com el PIN poden obtenir a l'Ajuntament presencialment,,es,Per millorar i agilitzar diferents tràmits,,es. Registro electrónico y pago de recibos desde casa. Ayuntamiento accesible desde cualquier lugar a través de internet. Alfafar, 28/02/2018: Desde el área de Nuevas Tecnologías de l’Ajuntament d’Alfafar se sigue trabajando para acercar la Sede Electrónica a toda la población. Es tracta de ..,,es,a través de diferents actes que s'han succeït a ..,,es.Anar a la notícia »

Nuevo punto wifi en l’Ajuntament d’Alfafar,,ca,Accedir a internet d'una manera òptima i sense necessitat de clau alguna,,es,Està situat a la sala d'espera del Servei d'Atenció Ciutadana,,es,Des de l'àrea de Noves Tecnologies de l'Ajuntament d'Alfafar,,es,s'ha instal·lat a la sala d'espera del consistori un nou punt wifi gratuït i lliure per als veïns i veïnes d'Alfafar que necessitin utilitzar-lo,,es,Dins de la Carta de Serveis de l'Ajuntament,,es,on hi ha diferents compromisos amb la ciutadania,,es

Nuevo punto wifi en l’Ajuntament d’Alfafar,,ca,Accedir a internet d'una manera òptima i sense necessitat de clau alguna,,es,Està situat a la sala d'espera del Servei d'Atenció Ciutadana,,es,Des de l'àrea de Noves Tecnologies de l'Ajuntament d'Alfafar,,es,s'ha instal·lat a la sala d'espera del consistori un nou punt wifi gratuït i lliure per als veïns i veïnes d'Alfafar que necessitin utilitzar-lo,,es,Dins de la Carta de Serveis de l'Ajuntament,,es,on hi ha diferents compromisos amb la ciutadania,,es. Acceder a internet de una manera óptima y sin necesidad de clave alguna. Está situado en la sala de espera del Servicio de Atención Ciudadana. Alfafar, 21/02/2018: Desde el área de Nuevas Tecnologías de l’Ajuntament d’Alfafar, s'ha instal·lat a la sala d'espera del consistori un nou punt ..,,es,S'ha creat un web per poder seguir les notícies més destacades i conèixer els resultats de les diferents proves ...,,es.Anar a la notícia »

El Fòrum Local de Participació Ciutadana d'Alfafar segueix creixent,,es,La Regidoria de Participació Ciutadana ha convidat a incorporar-se a les entitats del teixit associatiu del municipi que no formen part encara del mateix,,es,de desembre es va celebrar el Fòrum Local de Participació Ciutadana a la sala de plens de l'Ajuntament d'Alfafar,,es,al qual van assistir representants d'associacions i grups polítics que formen part del mateix,,es,Entre els diferents temes que es van tractar,,es

El Foro Local de Participación Ciudadana de Alfafar sigue creciendo La Concejalía de Participación Ciudadana ha invitado a incorporarse a las entidades del tejido asociativo del municipio que no forman parte aún del mismo. Alfafar, 12 febrer 2018: El passat 28 de diciembre se celebró el Foro Local de Participación Ciudadana en el salón de...Anar a la notícia »

V guia comercial a Alfafar,,es,Ja es pot descarregar des del web municipal,,es,Tota l'oferta de comerç local a la V guia comercial,,es,Desde el área de Comercio de l’Ajuntament d’Alfafar,,ca,ja s'ha posat a disposició de la població la V edició de la guia comercial del municipi,,es,Aquesta guia molt útil per als veïns i veïnes d'Alfafar mostra la gran oferta d'establiments,,es,comerços i serveis de què disposa la població a nivell local,,es

V guia comercial a Alfafar,,es,Ja es pot descarregar des del web municipal,,es,Tota l'oferta de comerç local a la V guia comercial,,es,Desde el área de Comercio de l’Ajuntament d’Alfafar,,ca,ja s'ha posat a disposició de la població la V edició de la guia comercial del municipi,,es,Aquesta guia molt útil per als veïns i veïnes d'Alfafar mostra la gran oferta d'establiments,,es,comerços i serveis de què disposa la població a nivell local,,es. Ya puede descargarse desde la web municipal. Toda la oferta de comercio local en la V guía comercial. Alfafar, 25/01/2018: Desde el área de Comercio de l’Ajuntament d’Alfafar, ya se ha puesto a disposición de la población la V edición de la guía comercial del municipio. Esta guía muy útil...Anar a la notícia »

AENOR renueva su certificación de Calidad a la Carta de Servicios de l’Ajuntament d’Alfafar

AENOR renova la seva certificació de Qualitat a la Carta de Serveis de l'Ajuntament d'Alfafar L'última auditoria realitzada a la Carta de Serveis del consistori va avaluar satisfactòriament l'eficàcia per assolir els objectius de qualitat establerts en la mateixa,,es,Actualment l'equip tècnic de l'ajuntament es troba treballant en la redacció de la nova Carta ..,,es,s'han destinat 250.000 € ..,,es. Actualmente el equipo técnico del ayuntamiento se encuentra trabajando en la redacción de la nueva Carta...Anar a la notícia »

Empiezan las obras de accesibilidad en el barrio San Jorge de Alfafar

Empiezan las obras de accesibilidad en el barrio San Jorge de Alfafar. La acción se llevará a cabo en diferentes calles del barrio que todavía no son accesibles. Las obras ya han dado comienzo y permanecerán varias semanas hasta finalizar el proceso de accesibilidad. Alfafar, 17/01/2018: Desde la concejalía de Urbanismo, se han destinado 250.000€...Anar a la notícia »

Alfafar contracta a paletes i peons agropecuaris,,es,personas trabajan en l’Ajuntament d’Alfafar,,ca,gràcies a l'adhesió a programes de foment de l'ocupació,,es,Durant un període de,,es,mesos les persones seleccionades desenvoluparan diverses funcions,,es,Alfafar ha contractat un total de,,es,totes elles ocupen un lloc de treball a l'Ajuntament d'Alfafar,,es,gràcies a l'adhesió del municipi a programes de contractació per a aturats de llarga durada i persones en situació d'atur de,,es

Alfafar contracta a paletes i peons agropecuaris,,es,personas trabajan en l’Ajuntament d’Alfafar,,ca,gràcies a l'adhesió a programes de foment de l'ocupació,,es,Durant un període de,,es,mesos les persones seleccionades desenvoluparan diverses funcions,,es,Alfafar ha contractat un total de,,es,totes elles ocupen un lloc de treball a l'Ajuntament d'Alfafar,,es,gràcies a l'adhesió del municipi a programes de contractació per a aturats de llarga durada i persones en situació d'atur de,,es 10 personas trabajan en l’Ajuntament d’Alfafar, gracias a la adhesión a programas de fomento del empleo. Durante un período de 6 meses las personas seleccionadas desarrollarán diversas funciones. Alfafar ha contratado un total de 10 persones, todas ellas ocupan un puesto de trabajo en l’Ajuntament d’Alfafar, gracias a...Anar a la notícia »

Alfafar instala tótems informativos en los edificios más relevantes

Alfafar instala tótems informativos en los edificios más relevantes. Un total de siete tótems se están instalando en los edificios más emblemáticos del municipio. El texto se puede encontrar en castellano, valenciano y braille con el fin de ser accesible a toda la población. Alfafar, 20/11/2017: El área de Patrimonio Cultural de l’Ajuntament d’Alfafar, está...Anar a la notícia »

Alfafar geolocaliza sus recursos sanitarios para faciliar el acceso a la población

Alfafar geolocaliza sus recursos sanitarios para faciliar el acceso a la población. Geolocalizar las ubicaciones sanitarias dentro del mapa de Alfafar para que sean reconocidas y localizadas por la población. Todas estas acciones se engloban dentro del programa “Alfafar És Saludable”. Alfafar, 07/11/2017: Desde la concejalía de Sanidad y siguiendo con el cronograma establecido en...Anar a la notícia »

Alfafar innova en la neteja dels seus carrers,,es,Un producte sabonós permet desinfectar i dotar d'aroma els carrers del municipi,,es,S'ha dut a terme al Barri Sant Jordi i s'estendrà per la resta de barris d'acord al pla de neteja anual,,es,Des de l'àrea de Via Pública de l'Ajuntament d'Alfafar s'estan utilitzant nous mètodes de neteja per millorar l'estat dels carrers,,es

Alfafar innova en la neteja dels seus carrers,,es,Un producte sabonós permet desinfectar i dotar d'aroma els carrers del municipi,,es,S'ha dut a terme al Barri Sant Jordi i s'estendrà per la resta de barris d'acord al pla de neteja anual,,es,Des de l'àrea de Via Pública de l'Ajuntament d'Alfafar s'estan utilitzant nous mètodes de neteja per millorar l'estat dels carrers,,es. Un producto jabonoso permite desinfectar y dotar de aroma las calles del municipio. Se ha llevado a cabo en el Barrio San Jorge y se extenderá por el resto de barrios de acuerdo al plan de baldeo anual. Alfafar, 06/11/2017: Desde el área de Vía Pública de...Anar a la notícia »

Alfafar lliurament,,es,quilos d'aliments,,es,són les famílies beneficiàries en aquesta segona fase,,es,quilos seran lliurats en els pròxims dies,,es,Fins el proper dijous els voluntaris i voluntàries repartiran entre les famílies els aliments,,es,Des de la regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament d'Alfafar s'està duent a terme la segona fase de repartiment d'aliments entre les famílies que més ho necessiten del municipi,,es,persones són les beneficiàries d'aquest ajut alimentària,,es,lactants,,es,Per a aquesta segona fase es repartiran,,es 25.000 kilos de alimentos

Alfafar lliurament,,es,quilos d'aliments,,es,són les famílies beneficiàries en aquesta segona fase,,es,quilos seran lliurats en els pròxims dies,,es,Fins el proper dijous els voluntaris i voluntàries repartiran entre les famílies els aliments,,es,Des de la regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament d'Alfafar s'està duent a terme la segona fase de repartiment d'aliments entre les famílies que més ho necessiten del municipi,,es,persones són les beneficiàries d'aquest ajut alimentària,,es,lactants,,es,Per a aquesta segona fase es repartiran,,es 25.000 kilos de alimentos. 315 son las familias beneficiarias en esta segunda fase. 25.000 kilos serán entregados en los próximos días. Hasta el próximo jueves los voluntarios y voluntarias repartirán entre las familias los alimentos. Alfafar, 25/10/2017: Desde la concejalía de Bienestar Social de l’Ajuntament d’Alfafar se está llevando a cabo la segunda...Anar a la notícia »

Alfafar fomenta la participació ciutadana amb diferents iniciatives entre les seves associacions,,es,van rebre una nova sessió formativa sobre gestió documental i en breu rebran una altra sobre fiscalitat,,es,El servei d'assessoria bimensual de cadenes s'ha consolidat com un important suport a estes en temes fiscals,,es,comptables o legals,,es,S'ha reforçat la comunicació amb el teixit associatiu,,es,informant puntualment d'assumptes del seu interès,,es

Alfafar fomenta la participación ciudadana con distintas iniciativas entre sus asociaciones El sábado 21 recibieron una nueva sesión formativa sobre gestión documental y en breve recibirán otra sobre fiscalidad. El servicio de asesoría bimensual a asociaciones se ha consolidado como un importante apoyo a las mismas en temas fiscales, contables o legales. Se ha reforzado...Anar a la notícia »

Alfafar constitueix la taula intersectorial de l'Estratègia de Promoció i Prevenció en el Sistema Nacional de Salut,,es,Al Saló de Plens de l'Ajuntament d'Alfafar s'ha dut a terme la constitució de la taula,,es,L'objectiu és millorar la qualitat de vida de tota la població,,es,des dels més petits fins als més grans,,es

Alfafar constitueix la taula intersectorial de l'Estratègia de Promoció i Prevenció en el Sistema Nacional de Salut,,es,Al Saló de Plens de l'Ajuntament d'Alfafar s'ha dut a terme la constitució de la taula,,es,L'objectiu és millorar la qualitat de vida de tota la població,,es,des dels més petits fins als més grans,,es. En el Salón de Plenos de l’Ajuntament d’Alfafar se ha llevado a cabo la constitución de la mesa. El objetivo es mejorar la calidad de vida de toda la población, desde los más pequeños hasta los más...Anar a la notícia »

Alfafar rehabilita la Biblioteca Municipal,,ca,Millores al sostre i sòl d'aquest edifici considerat BIC,,es,A l'edifici Ventura Alabau s'ha habilitat un espai on poder continuar amb el préstec de llibres,,es,Des de la regidoria de Biblioteques i en col·laboració amb l'àrea de Patrimoni,,es,L | Alfafar està treballant en la rehabilitació i millora de la biblioteca municipal considerada BIC,,es,bé d'interès cultural,,es,L'objectiu d'aquesta acció és millorar l'estat de la biblioteca municipal,,es

Alfafar rehabilita la Biblioteca Municipal,,ca,Millores al sostre i sòl d'aquest edifici considerat BIC,,es,A l'edifici Ventura Alabau s'ha habilitat un espai on poder continuar amb el préstec de llibres,,es,Des de la regidoria de Biblioteques i en col·laboració amb l'àrea de Patrimoni,,es,L | Alfafar està treballant en la rehabilitació i millora de la biblioteca municipal considerada BIC,,es,bé d'interès cultural,,es,L'objectiu d'aquesta acció és millorar l'estat de la biblioteca municipal,,es. Mejoras en el techo y suelo de este edificio considerado BIC. En el edificio Ventura Alabau se ha habilitado un espacio donde poder continuar con el préstamo de libros. Alfafar, 17/10/2017: Desde la concejalía de Bibliotecas y en colaboración con el área de Patrimonio, l’Ajuntament d’Alfafar está trabajando en la...Anar a la notícia »

Alfafar introdueix el pagament telemàtic a l'Ajuntament,,es,L'Ajuntament d'Alfafar millora el servei d'atenció ciutadana amb aquest pagament telemàtic,,es,Evita desplaçaments de la ciutadania entre el consistori i les entitats bancàries,,es,Des de l'àrea de Noves Tecnologies de l'Ajuntament d'Alfafar s'ha treballat per poder instal·lar el pagament telemàtic d'autoliquidacions,,es,taxes i rebuts de forma immediata des del propi consistori,,es,evitant així,,es,desplaçaments a entitats bancària,,es

Alfafar introdueix el pagament telemàtic a l'Ajuntament,,es,L'Ajuntament d'Alfafar millora el servei d'atenció ciutadana amb aquest pagament telemàtic,,es,Evita desplaçaments de la ciutadania entre el consistori i les entitats bancàries,,es,Des de l'àrea de Noves Tecnologies de l'Ajuntament d'Alfafar s'ha treballat per poder instal·lar el pagament telemàtic d'autoliquidacions,,es,taxes i rebuts de forma immediata des del propi consistori,,es,evitant així,,es,desplaçaments a entitats bancària,,es. L’Ajuntament d’Alfafar mejora el servicio de atención ciudadana con este pago telemático. Evita desplazamientos de la ciudadanía entre el Consistorio y las entidades bancarias. Alfafar, 10/10/2017: Desde el área de Nuevas Tecnologías de l’Ajuntament d’Alfafar se ha trabajado para poder instalar el pago telemático de autoliquidaciones, tasas...Anar a la notícia »

L'adequació del parc de la Fila d'Alfafar molt avançada,,es,Un espai per gaudir en família amb zones verdes,,es,de joc,,es,d'esplai i per a mascotes,,es,Les obres van molt avançades des que fa menys d'un mes començaran a treballar sobre el terreny,,es,L'àrea d'Ordenació del Territori de l'Ajuntament d'Alfafar va iniciar les obres d'adequació de la zona verda de la Fila,,es,i a dia d'avui van molt avançades,,es,Aquest parc que compta amb una superfície de,,es

L'adequació del parc de la Fila d'Alfafar molt avançada,,es,Un espai per gaudir en família amb zones verdes,,es,de joc,,es,d'esplai i per a mascotes,,es,Les obres van molt avançades des que fa menys d'un mes començaran a treballar sobre el terreny,,es,L'àrea d'Ordenació del Territori de l'Ajuntament d'Alfafar va iniciar les obres d'adequació de la zona verda de la Fila,,es,i a dia d'avui van molt avançades,,es,Aquest parc que compta amb una superfície de,,es. Un espacio para disfrutar en familia con zonas verdes, de juego, de esparcimiento y para mascotas. Las obras van muy avanzadas desde que hace menos de un mes empezarán a trabajar sobre el terreno. Alfafar, 29/09/2017: El área de Ordenación del Territorio de l’Ajuntament...Anar a la notícia »

Alfafar mejora la Placeta del Forn,,ca,L'actuació en aquesta placeta millora la mobilitat de les i els alfafarenses,,es,Es tracta d'un aglomerat imprès que simula la llamborda evitant que es deteriori ràpidament,,es,Alfafar está mejorando la accesibilidad de la Placeta del Forn,,ca,per a una millor mobilitat dels veïns i veïnes,,es,especialment de la població més gran o persones amb dificultat en la seva mobilitat,,es,Les millores s'han dut a terme durant aquesta setmana i es té previst que finalitzin la propera,,es

Alfafar mejora la Placeta del Forn,,ca,L'actuació en aquesta placeta millora la mobilitat de les i els alfafarenses,,es,Es tracta d'un aglomerat imprès que simula la llamborda evitant que es deteriori ràpidament,,es,Alfafar está mejorando la accesibilidad de la Placeta del Forn,,ca,per a una millor mobilitat dels veïns i veïnes,,es,especialment de la població més gran o persones amb dificultat en la seva mobilitat,,es,Les millores s'han dut a terme durant aquesta setmana i es té previst que finalitzin la propera,,es. La actuación en esta placeta mejora la movilidad de las y los alfafarenses. Se trata de un aglomerado impreso que simula el adoquín evitando que se deteriore rápidamente. Alfafar, 21/09/2017: Alfafar está mejorando la accesibilidad de la Placeta del Forn, para una mejor movilidad de los vecinos y vecinas,...Anar a la notícia »

Se inician las obras de la zona verde “La Fila” de Alfafar.

· Dilluns passat van començar els treballs per a l'adequació d'aquesta zona,,es,La superfície consta de 1990m2,,es,Els treballs per a l'adequació de la zona verda "La Fila" dut a terme per l'àrea d'urbanisme de l'Ajuntament d'Alfafar van començar dilluns passat,,es,La superfície d'adequació s'ubica a la cantonada entre l'Avinguda Reis Catòlics i el carrer Alacant i està dins del Pla Provincial de Cooperació d'Obres i Serveis,,es.   · La superficie consta de 1990m2.   2 agost, 2017:   Los trabajos para la adecuación de la zona verde “La Fila” llevado a cabo por el área de urbanismo de l’Ajuntament d’Alfafar comenzaron el pasado lunes 31.   La superfície ...Anar a la notícia »

La corporació municipal d'Alfafar visita les instal·lacions de la Policia,,es,Un edifici que segueix els criteris d'eficiència energètica considerat d'emissió gairebé nul·la,,es,PV escalfador,,ro,aconseguint un edifici intel·ligent,,es,Part de la corporació municipal d'Alfafar ha visitat les noves instal·lacions de la Policia Local del municipi,,es,després que s'instal·lessin en elles,,es,fa uns tres mesos,,es,La fi d'aquesta visita ha estat veure in situ el millor funcionament de la Policia Local d'Alfafar,,es.

Corporación_Policia_empresaLa corporació municipal d'Alfafar visita les instal·lacions de la Policia,,es,Un edifici que segueix els criteris d'eficiència energètica considerat d'emissió gairebé nul·la,,es,PV escalfador,,ro,aconseguint un edifici intel·ligent,,es,Part de la corporació municipal d'Alfafar ha visitat les noves instal·lacions de la Policia Local del municipi,,es,després que s'instal·lessin en elles,,es,fa uns tres mesos,,es,La fi d'aquesta visita ha estat veure in situ el millor funcionament de la Policia Local d'Alfafar,,es.   · Un edificio que sigue los criterios de eficiencia energética considerado de emisión casi nula.   · Aerotermia fotovoltaica, il·luminació LED i sistema domòtic, consiguiendo un edificio inteligente.   Alfafar, 05/07/2017:   Part de la corporació municipal d'Alfafar ha visitat les ...Anar a la notícia »

Alfafar canvia la imatge dels llapis escolars,,es,Ara se'ls dóna un ús participatiu i motivacional als diferents llapis ubicats en els diversos centres educatius,,es,L'Ajuntament d'Alfafar ha procedit a canviar la imatge dels llapis escolars instal·lats a les portes dels centres escolars,,es

Alfafar canvia la imatge dels llapis escolars,,es,Ara se'ls dóna un ús participatiu i motivacional als diferents llapis ubicats en els diversos centres educatius,,es,L'Ajuntament d'Alfafar ha procedit a canviar la imatge dels llapis escolars instal·lats a les portes dels centres escolars,,es. Ahora se les da un uso participativo y motivacional a los diferentes lápices ubicados en los diversos centros educativos. Alfafar, 03/07/2017: L’Ajuntament d’Alfafar ha procedido a cambiar la imagen de los lápices escolares instalados en las puertas de los centros escolares. Los diferentes lápices de señalización de...Anar a la notícia »

Alfafar limita la població a velocitat,,es,L'objectiu és fer d'Alfafar un municipi més habitable i segur,,es,A poc a poc s'està instaurant al municipi aquesta mesura per millorar la seguretat viària dels vianants,,es,Des de l'àrea de Manteniment de l'Ajuntament d'Alfafar s'han estat pintant els carrers del municipi per delimitar als vehicles la velocitat a,,es,Una mesura per reduir la velocitat dels vehicles que circulen pel municipi,,es,amb l'objectiu de millorar la seguretat dels vianants,,es 30

Alfafar limita la població a velocitat,,es,L'objectiu és fer d'Alfafar un municipi més habitable i segur,,es,A poc a poc s'està instaurant al municipi aquesta mesura per millorar la seguretat viària dels vianants,,es,Des de l'àrea de Manteniment de l'Ajuntament d'Alfafar s'han estat pintant els carrers del municipi per delimitar als vehicles la velocitat a,,es,Una mesura per reduir la velocitat dels vehicles que circulen pel municipi,,es,amb l'objectiu de millorar la seguretat dels vianants,,es 30. El objetivo es hacer de Alfafar un municipio más habitable y seguro. Poco a poco se está instaurando en el municipio esta medida para mejorar la seguridad vial de los peatones. Alfafar, 27/06/2017: Desde el área de Mantenimiento de l’Ajuntament d’Alfafar se han estado pintando las calles del...Anar a la notícia »

Alfafar desarrolla cursos para parados de larga duración

Alfafar desarrolla cursos para parados de larga duración. Se trata de un Acuerdo Comarcal por el Empleo, con el fin de crear programas de formación. En Alfafar se trabaja desde tres líneas, el empleo, el emprendimiento y los comercios. Alfafar, 14/06/2017: A través de l'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local de l'Ajuntament d'Alfafar i ..,es.Anar a la notícia »

Alfafar incorpora una Agent d'Igualtat,,es,L'objectiu és promoure i integrar el principi d'igualtat en les polítiques municipals,,es,Està informant i assessorant de forma personalitzada a les dones que ho necessiten,,es,Des del passat mes de maig l'Espai d'Igualtat d'Alfafar compta amb una nova professional amb l'objectiu de promoure i integrar el principi d'igualtat en les polítiques municipals,,es,l'agent,,es,dóna assessorament especialitzat a la població i a les associacions del municipi en matèria d'igualtat,,es

Alfafar incorpora una Agent d'Igualtat L'objectiu és promoure i integrar el principi d'igualtat en les polítiques municipals,,es,Està informant i a ..,,es. Está informando y asesorando de forma personalizada a las mujeres que lo precisan. Alfafar, 08/06/2017: Desde el pasado mes de mayo l’Espai d’Igualtat de Alfafar cuenta con una nueva profesional con el objetivo de promover...Anar a la notícia »

Campaña contra el consumo de alcohol y drogas en Alfafar

control trànsitCampaña contra el consumo de alcohol y drogas en Alfafar La campaña se realizará del 5 l' 11 de juny. La Policía Local de Alfafar realizará controles en diferentes puntos del municipio. Alfafar, 02/06/2017: La Polícía d'Alfafar en col·laboració amb la Direcció General de Trànsit va a realitzar una campanya especial de control de ..,,es,El Barrio de El Tremolar de..,,ca.Anar a la notícia »

Alfafar realiza diferentes mejoras de mantenimiento en el municipio

Alfafar realiza diferentes mejoras de mantenimiento en el municipio Se están llevando a cabo varias mejoras para que los y las viandantes circulen con mayor seguridad. En el barrio Orba se han pintado en el suelo señales de limitación de velocidad en la calle Algemesí. Alfafar 23/05/2017: Desde las áreas de Mantenimiento y Urbanismo de...Anar a la notícia »

Alfafar a punto para el proceso de escolarización

Alfafar a punt per al procés d'escolarització Tota la informació es troba al web municipal perquè les famílies puguin accedir-hi d'una manera senzilla,,es,Després d'haver dut a terme diferents xerrades a ..,,es,Alfafar llança una nova edició de "Alfafar Escoles de Qualitat" Un any més els centres educatius d'Alfafar informen als pares i mares sobre la seva oferta educativa,,es,Alfafar sobre la història de Blasco Ibáñez als seus veïns i veïnes La inauguració de l'exposició marca l'inici de les jornades culturals sobre l'escriptor valencià,,es,vida i obra "..,,es,Alfafar celebrarà ..,,es,El Complex Poliesportiu Municipal d'Alfafar ha iniciat la celebració pel seu desè ..,,es. “Escoles de Qualitat”, vídeos y charlas informativas para conocer toda la oferta educativa del municipio. Alfafar 12/05/2017: Después de haber llevado a cabo diferentes charlas a...Anar a la notícia »

Alfafar lanza una nueva edición de “Alfafar Escoles de Qualitat”

Alfafar lanza una nueva edición de “Alfafar Escoles de Qualitat” Un año más los centros educativos de Alfafar informan a los padres y madres sobre su oferta educativa. Se pretende fomentar la escolarización y matriculación de niños y niñas en centros educativos del municipio. Alfafar 10/05/2017: Con la vista puesta en el próximo curso, l’Ajuntament...Anar a la notícia »

L' Ajuntament d'Alfafar fomenta la contratación a través de diferentes cursos

La’ Ajuntament d’Alfafar fomenta la contratación a través de diferentes cursos Los cursos tienen como incentivo fomentar la contratación de personas desempleadas del municipio. El periodo de inscripción se abrirá el 25 de abril con los cursos de “Cómo atender al cliente en restauración” y el curso de “cajero y cajera”. Alfafar 21/04/2017: La’ Ajuntament...Anar a la notícia »

L'Ajuntament d'Alfafar recibe el “bonus” de Fremap

L’Ajuntament d’Alfafar recibe el “bonus” de Fremap Un incentivo dirigido a empresas o entidades que contribuyen a reducir la siniestralidad laboral. L’Ajuntament d’Alfafar ha acreditado ante la Dirección General de Ordenación de la Seguridad Social el cumplimiento de una serie de requisitos. Alfafar 20/04/2017: La’ Ajuntament d’Alfafar ha recibido el reconocimiento “bonus” que entrega la...Anar a la notícia »

Accions de millora a Alfafar,,es,Aquestes accions responen a les necessitats del municipi,,es,sent una part d'elles peticions veïnals,,es,S'han dut a terme millores de reparació i pintura de diferents punts de la localitat,,es,Des de la regidoria de mantenimineto L | Alfafar s'estan duent a terme millores en els espais públics dels diferents barris del municipi responent així a la necessitats de la localitat,,es,sent gran part d'elles peticions dels veïns i veïnes,,es

Accions de millora a Alfafar,,es,Aquestes accions responen a les necessitats del municipi,,es,sent una part d'elles peticions veïnals,,es,S'han dut a terme millores de reparació i pintura de diferents punts de la localitat,,es,Des de la regidoria de mantenimineto L | Alfafar s'estan duent a terme millores en els espais públics dels diferents barris del municipi responent així a la necessitats de la localitat,,es,sent gran part d'elles peticions dels veïns i veïnes,,es. Estas acciones responden a las necesidades del municipio, siendo una parte de ellas peticiones vecinales. Se han llevado a cabo mejoras de reparación y pintura de diferentes puntos de la localidad. Alfafar 19/04/2017: Desde la concejalía de Mantenimineto de l’Ajuntament d’Alfafar se están llevando a cabo mejoras en los espacios...Anar a la notícia »

El Tanatori Crematori Municipal d'Alfafar compleix,,es,En aquests anys ha intentat ser un referent en el sector dels serveis funeraris,,es,El tanatori municipal,,es,gestionat per la Funerària Bort,,es,compleix,,es,anys des que es va instal·lar al municipi,,es,aportant qualitat i proximitat a les famílies en els moments més difícils,,es,Gràcies a la feina ben feta,,es,avui dia el tanatori dóna cobertura no només a la població d'Alfafar sinó també a les poblacions confrontants,,es 5 anys

El Tanatori Crematori Municipal d'Alfafar compleix,,es,En aquests anys ha intentat ser un referent en el sector dels serveis funeraris,,es,El tanatori municipal,,es,gestionat per la Funerària Bort,,es,compleix,,es,anys des que es va instal·lar al municipi,,es,aportant qualitat i proximitat a les famílies en els moments més difícils,,es,Gràcies a la feina ben feta,,es,avui dia el tanatori dóna cobertura no només a la població d'Alfafar sinó també a les poblacions confrontants,,es 5 años En estos años ha intentado ser un referente en el sector de los servicios funerarios. Alfafar 18/04/2017: El tanatorio municipal, gestionado por la Funeraria Bort, cumple 5 años desde que se instaló en el municipio. En aquests anys ha intentat ser un referent en el sector ..,es.Anar a la notícia »

La zona comercial de Alfafar se convierte en una de las más importantes de la Comunidad.

La zona comercial de Alfafar se convierte en una de las más importantes de la Comunidad. En la zona comercial de Alfafar encontramos establecimientos pertenecientes a diferentes sectores. En el año 2014 se inició la primera fase de Alfafar Parc en el municipio con la apertura de Ikea Valencia. Alfafar 06/04/2017 La zona comercial de...Anar a la notícia »

L'Ajuntament d'Alfafar en colaboración con Leroy Merlin y Cáritas reformarán diferentes hogares del municipio.

L'Ajuntament d'Alfafar en col·laboració amb Leroy Merlin i Càritas reformaran diferents llars del municipi,,es,Amb el conveni s'ajudarà a reformar i adequar els banys,,es,cuines o altres dependències de persones vulnerables,,es,Aquesta acció s'engloba dins de l'obra social que realitza Leroy Merlin,,es,Leroy Merlin juntament amb Càritas de la parròquia Santa Fe en col·laboració amb la regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament d'Alfafar,,es. Con el convenio se ayudará a reformar y adecuar los baños, cocinas u otras dependencias de personas vulnerables. Esta acción se engloba dentro de la obra social que realiza Leroy Merlin. Alfafar 04/04/2017: Leroy Merlin junto con Cáritas de la parroquia...Anar a la notícia »

Alfafar da la bienvenida a la nueva tienda de Bauhaus.

Alfafar da la bienvenida a la nueva tienda de Bauhaus. Bauhaus ha contado con la colaboración de la Agencia de Empleo y Desarrollo Local del Ayuntamiento de Alfafar para seleccionar a los trabajadores y las trabajadoras. Se han creado más de 150 puestos de trabajo directos y más de 100 indirectos. Alfafar 30/03/2017: Avui obre ...Anar a la notícia »

L'Ajuntament d'Alfafar sigue con las obras de accesibilidad y asfaltado de diferentes zonas del municipio

L’Ajuntament d’Alfafar sigue con las obras de accesibilidad y asfaltado de diferentes zonas del municipio Las obras están dentro del proyecto ubicado en el Plan Provincial de Obras y Servicios de la Diputación de Valencia (PPOS). Esta actuación responde a la demanda de la población de arreglar y mejorar la accesibilidad y asfaltado de diferentes...Anar a la notícia »

L'Ajuntament d'Alfafar aprova la seva Carta de Serveis 2017

L'Ajuntament d'Alfafar aprova la seva Carta de Serveis 2017 Aquesta nova edició ha estat aprovada en el Ple Extraordinari d'ahir dimarts 28 de febrer i entra en vigor a partir d'avui. És una Carta de Serveis renovada en gran part i que ja es pot consultar des del web municipal www.alfafar.es. Alfafar 01/03/2017: L’Ajuntament d’Alfafar...Anar a la notícia »

Alfafar i Llocnou de la Corona milloren l'accessibilitat de la "sendeta"

Alfafar y Llocnou de la Corona mejoran la accesibilidad de la “sendeta” Se han realizado mejoras de accesibilidad tanto de entrada como de salida al camino que une los dos municipios. La regidoria d'Urbanisme de l'Ajuntament d'Alfafar iniciarà l'anivellament de la vorera que es troba just davant de la "sendeta". Alfafar 24/02/2017: Los...Anar a la notícia »

L'Oficina de Patrimoni Cultural d'Alfafar compleix el seu primer any,es

L'Oficina de Patrimoni Cultural d'Alfafar compleix el seu primer any néixer amb els objectius principals del foment i la conservació dels valors patrimonials i naturals d'Alfafar. S'han dut a terme treballs com les mesures cautelars i de conservació de l'Alqueria del Pi o el projecte de restauració de la Biblioteca ...Anar a la notícia »

L'Ajuntament d'Alfafar segueix amb les millores de manteniment al barri Sant Jordi

L'Ajuntament d'Alfafar segueix amb les millores de manteniment al barri Sant Jordi Aquestes tasques estan dins del Pla Municipal de Pintura Vial que recorrerà tots els barris de Alfafar durant 2017. Consisten en el repintado vial de aceras y zonas de aparcamiento para personas con movilidad reducida, manteniment i neteja en general del barri ....Anar a la notícia »

Nou mobiliari infantil a la Biblioteca Municipal d'Alfafar

Nou mobiliari infantil a la Biblioteca Municipal d'Alfafar El nou mobiliari cobreix les necessitats de les i els petits del municipi. Tant el mobiliari infantil com la resta del nou mobiliari, ha sido financiado por el área de Bibliotecas de l’Ajuntament d’Alfafar. Alfafar, 30/01/2017: La població d'Alfafar ja pot fer ús del nou ...Anar a la notícia »

Alfafar emet 48 Carnets Joves en 6 mesos.

Alfafar emet 48 Carnets Joves en 6 mesos. Al mes de setembre es van emetre 22 quaderns, sent el mes amb major nombre d'expedicions. L'Ajuntament d'Alfafar ofereix descomptes en les activitats i cursos organitzats per l'àrea de Joventut per a aquelles persones que tenen el Carnet Jove. Alfafar, 20/01/2017: Des de la posada en marxa ...Anar a la notícia »

L'Ajuntament d'Alfafar ha puesto en marcha las ayudas recibidas para fomentar el empleo

L’Ajuntament d’Alfafar ha puesto en marcha las ayudas recibidas para fomentar el empleo Las ayudas recibidas, per part del SERVEF, es distribueixen en quatre programes diferents. Un total de 15 persones han estat contractades mitjançant aquests programes. Alfafar, 19/01/2017: El Servicio Valenciano de Empleo y Formación ha concedido a l’Ajuntament d’Alfafar una serie de subvenciones...Anar a la notícia »

Juan Ramón Adsuara, Alcalde d'Alfafar, rep les claus del nou edifici de la Policia Local

Juan Ramón Adsuara, Alcalde d'Alfafar, recibe las llaves del nuevo edificio de la Policía Local Las obras de rehabilitación se iniciaron a finales de 2015 i van ser finalitzades recentment. El nou edifici de la Policia Local s'ha fet seguint els criteris d'Eficiència Energètica. Alfafar, 17/01/2017: L'alcalde de Alfafar, Juan Ramón Adsuara,...Anar a la notícia »

L’Ajuntament d’Alfafar instala dos pasos de peatones con sistema LED

L’Ajuntament d’Alfafar instala dos pasos de peatones con sistema LED El sistema de retro-iluminación con LEDs de última generación permite una óptima visibilidad. Los dos nuevos pasos de cebra con sistema LED se han instalado en dos zonas consideradas peligrosas subsanando el problema. Alfafar, 09/01/2017: L’ Ajuntament d’ Alfafar ha instalado dos pasos de peatones...Anar a la notícia »

Las y los jóvenes de Alfafar estrenan mobiliario en la Biblioteca Pública Municipal

Las y los jóvenes de Alfafar estrenan mobiliario en la Biblioteca Pública Municipal El nuevo mobiliario se ha unido a la mejora ya realizada hace dos años de la climatización del edificio. Aprovechando la época de exámenes la Biblioteca ha ampliado su horario de apertura. Alfafar, 09/01/2017: Los vecinos y vecinas de Alfafar a partir...Anar a la notícia »

Els veïns i veïnes d'Alfafar puntuen amb un notable al seu municipi

Los vecinos y vecinas de Alfafar puntúan con un notable a su municipio Desde l’Ajuntament d’Alfafar se ha realizado, com cada any, una enquesta de qualitat per conèixer l'opinió dels i les alfafarenses. gairebé el 75% de la población valora de manera satisfactoria el trato recibido por parte de los trabajadores y las...Anar a la notícia »

NOU TRÀMIT A LA SEU ELECTRÒNICA. rebuts de pagament en línia i autoavaluacions

L'Ajuntament d'Alfafar ha afegit a la seva seu electrònica un nou tràmit per facilitar a la ciutadania el pagament telemàtic dels rebuts i autoliquidacions,es. Aquest nou tràmit, ofereix la possibilitat de efectual el pagament de qualsevol rebut pendent de pagament, o autoliquidació mitjançant targeta de crèdit / dèbit. D'aquesta manera, s'evita el desplaçament a la ...Anar a la notícia »

El paro vuelve a descender en Alfafar acercándose a los valores del 2009

img_1557El paro vuelve a descender en Alfafar acercándose a los valores del 2009 La cifra de desempleados y desempleadas en Alfafar vuelve a bajar en noviembre de 2016. Desde el AEDL se están llevando a cabo cursos de formación para todas las personas del municipio que se encuentran en búsqueda activa de empleo. Alfafar, 29/12/2016:...Anar a la notícia »

L’Ajuntament d’Alfafar instala un nuevo punto WiFi en el Mercado Municipal

L'Ajuntament d'Alfafar instal·la un nou punt WiFi al Mercat Municipal Des de l'àrea de Noves Tecnologies de l'Ajuntament d'Alfafar s'ha procedit a instal·lar un nou punt WiFi. La nova instal·lació al Mercat Municipal permet una connexió segura i directa. Alfafar, 28 /12 /2016: Des de l'àrea de Noves Tecnologies de l'Ajuntament d'Alfafar ...Anar a la notícia »

L'Ajuntament d'Alfafar desenvolupa una campanya per apropar a la ciutadania l'Administració Electrònica

L'Ajuntament d'Alfafar desenvolupa una campanya per apropar a la ciutadania l'Administració Electrònica. Una seu electrònica cada vegada més a prop de la població. A aquesta seu es pot accedir des de qualsevol lloc a través d'internet. Alfafar, 23/12/2016: Des de l'àrea de Noves Tecnologies de l'Ajuntament d'Alfafar s'ha desenvolupat una campanya per apropar la ...Anar a la notícia »

L’Ajuntament d’Alfafar mejora las “Aulas Colabora” del Barrio Orba

L’Ajuntament d’Alfafar mejora las “Aulas Colabora” del Barrio Orba Ikea Alfafar ha dotado las aulas con mobiliario y decoración. Se trata de una mejora en el aula para el disfrute y bienestar de los niños y niñas. Este proyecto ha sido premiado recientemente por la Federación Española de Municipios y Provincias. Alfafar, 22/12/2016: L’Ajuntament d’Alfafar,...Anar a la notícia »

Alfafar projecta la urbanització de la zona verda de "La Fila"

Alfafar projecta la urbanització de la zona verda de "La Fila". La superfície serà de prop de 1.900m2. S'han tingut en compte diferents factors a l'hora de crear aquest projecte perquè pugui ser utilitzat per tota la població. Alfafar, 21/12/2016: Desde l’Ajuntament d’Alfafar se ha proyectado para este 2017 la urbanització de ...Anar a la notícia »

Nous ordinadors a l'Aula web d'Alfafar

Nous ordinadors a l'Aula web d'Alfafar. Alfafar, 12/12/2016: Des de l'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local d'Alfafar s'ha dotat, en col·laboració amb el departament d'Informàtica, d' 3 nous ordinadors a l'Aula web per millorar el servei cap als veïns i veïnes del municipi. Aquest és un compromís que es va adquirir ...Anar a la notícia »

La Policia Local d'Alfafar realitza una nova Campanya de Control de Consum d'Alcohol i Drogues

control trànsitLa Policía Local de Alfafar realiza una nueva Campaña de Control de Consumo de Alcohol y Drogas Esta campaña se llevará a cabo del 12 l' 18 de desembre. La Policia Local, en col·laboració amb la DGT, informarà els i les conductors dels riscos de la conducció sota els efectes d'aquestes substàncies ....Anar a la notícia »

Alfafar aposta per l'oci responsable

Alfafar aposta per l'oci responsable. "Servei Responsable", un programa per fomentar l'hostaleria responsable i saludable. Xarxa d'establiments per un servei responsable i una atenció de qualitat als seus clients. Alfafar, 07/12/2016: El programa és fruit del conveni de col·laboració entre el Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat i la Federació Espanyola ...Anar a la notícia »

La Policia Local d'Alfafar porta a terme una campanya de conscienciació dirigida a les i els propietaris de gossos.

La Policia Local d'Alfafar porta a terme una campanya de conscienciació dirigida a les i els propietaris de gossos. Del 28 de novembre al 4 de desembre la Policia Local d'Alfafar intensifica la seva tasca per evitar que les i els propietaris no exerceixin les seves obligacions amb les seves mascotes. Seguir la normativa és molt ...Anar a la notícia »

Alfafar realiza tareas de mantenimiento y mejora en la vía pública

Alfafar realiza tareas de mantenimiento y mejora en la vía pública. Alfafar, 29/11/2016: Desde la concejalía de Mantenimiento se están llevando a cabo diferentes acciones para mejorar la vía pública. En estos últimos días se ha procedido a la reparación de diferentes aceras dañadas por el paso del tiempo, como por ejemplo, alguns trams de ...Anar a la notícia »

Decathlon inaugura su nueva tienda en Alfafar

Decathlon inaugura su nueva tienda en Alfafar. Esta apertura supone la creación de 34 puestos de trabajo directos y locales. Alfafar, 28/11/2016: Deacthlon ha inaugurado su nueva tienda en Alfafar. Una tienda que cuenta con más de 5.021 m2 dedicats íntegrament a l'exposició i venda de material deportivo.El acte inaugural ha comptat amb la ...Anar a la notícia »

Alfafar recull el premi per les seves bones pràctiques que atorga la FEMP

Alfafar recull el premi per les seves bones pràctiques que atorga la FEMP. Alfafar ha estat l'únic municipi valencià guardonat per la FEMP. El premi ha estat recollit a Madrid per l'alcalde Juan Ramón Adsuara, la regidora de Benestar Social Josefa Carreño i la regidora d'Educació Dolors Monmeneu. Alfafar, 28/11/2016: Alfafar ha rebut ...Anar a la notícia »

Èxit a Alfafar amb el seu Gabinet antidesnonaments.

Èxit a Alfafar amb el seu Gabinet antidesnonaments. En els dos últims mesos s'han aconseguit 7 dacions en pagament i 2 reestructuracions d'hipoteca. Desde 2012 a Alfafar ningú ha perdut el seu habitatge i s'han tancat 90 casos d'èxit. Alfafar, 24/11/2016: Durant els dos últims mesos aquest Gabinet Jurídic antidesnonaments ha aconseguit, juntament ...Anar a la notícia »

L'alfals conclou campanyes de desinsectació, desratització i contra el mosquit tigre.

L'alfals conclou campanyes de desinsectació, desratització i contra el mosquit tigre. El protocol d'actuació s'ha perllongat un mes més a causa de les temperatures. Els tractaments utilitzats no són tòxics per a la fauna, la flora ni el medi ambient. Alfafar, 21/11/2016: Desde la Concejalía de Sanidad de l’Ajuntament d’Alfafar se han intensificado y...Anar a la notícia »

Alfafar sigue su plan de poda anual.

Alfafar sigue su plan de poda anual. Alfafar, 14/11/2016: Desde la Concejalía de Parques y Jardines de l’Ajuntament d’Alfafar se está siguiendo con el plan de poda estipulado para este año 2016. La poda, siguiendo con el calendario, se ha realizado en el Barrio Orba. Aquesta acció es realitza periòdicament al municipi per sanejar ...Anar a la notícia »

Alfafar pone en marcha el BiciRegistro.

Alfafar pone en marcha el BiciRegistro. El objetivo es facilitar la identificación de las bicicletas en caso de robo o pérdida. Una herramienta más para fomentar la movilidad sostenible del municipio. Alfafar, 09/11/2016: Desde la concejalía de Movilidad de l’Ajuntament d’Alfafar se ha creado en la web municipal (www.alfafar.com) un apartado donde registrar las bicicletas...Anar a la notícia »

Alfafar consigue 12 puestos de trabajo a través del programa de Fomento de Empleo del SERVEF

AJUNTAMENTAlfafar consigue 12 puestos de trabajo a través del programa de Fomento de Empleo del SERVEF. Antes del 15 de desembre 12 personas estarán trabajando en el municipio. Programas diferentes para las personas que se encuentran en búsqueda activa de empleo. Alfafar, 04/11/2016: Desde el área de Servicios Generales, de l’Ajuntament d’Alfafar, s'ha tramitat ...Anar a la notícia »

Alfafar s'adhereix a l'estratègia de promoció de la salut i prevenció en el sistema nacional de salut

Alfafar s'adhereix a l'estratègia de promoció de la salut i prevenció en el sistema nacional de salut. L'objectiu és seguir unes pautes per aconseguir que la societat d'Alfafar s'impliqui amb la salut i el benestar. Seguint aquestes pautes es convertiria en ciutat saludable. Alfafar, 02/11/2016: L’Ajuntament d’Alfafar en el pleno...Anar a la notícia »

Alfafar únic municipi de València premiat per la FEMP per les seves "Aules Col·labora".

Alfafar, únic municipi de València premiat per la FEMP per les seves "Aules Col·labora". Per a Juan Ramón Adsuara Alcalde d'Alfafar, aquest és el millor reconeixement que se li pot fer a un municipi, ja que constata el treball que es realitza diàriament vetllant pel futur d'Alfafar. Aquest projecte va néixer per crear igualtat ...Anar a la notícia »

Cap de setmana de Mobilitat a Alfafar.

Cap de setmana de Mobilitat a Alfafar. De divendres a diumenge hi ha hagut activitats per als veïns i veïnes del municipi. Esport, xerrades i jocs per crear hàbits de vida saludable entre la ciutadania. Alfafar, 25/10/2016: Aquest cap de setmana s'ha dut a terme una campanya de Mobilitat a Alfafar, amb l'objectiu de ...Anar a la notícia »

Alfafar organiza una Campaña de Movilidad para concienciar sobre hábitos de vida saludable

Alfafar organiza una Campaña de Movilidad para concienciar sobre hábitos de vida saludable. El objetivo principal es concienciar sobre los hábitos de vida saludable, reducir el CO2 y el fomentar el uso de vehículos alternativos. Se han preparado actividades para este fin de semana para que los vecinos y vecinas conozcan los beneficios de llevar...Anar a la notícia »

El secretari d'Estat de Seguretat, Francisco Martínez, presenta el Pla Director en el col·legi Maria Immaculada d'Alfafar,es.

El secretari d'Estat, Francisco Martínez, el delegat del Govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Moragues, el subdelegat del Govern a València, Joan Carles Valderrama, el secretari autonòmic, Alberto Ibáñez i l'alcalde d'Alfafar Juan Ramón Adsuara han assistit a la presentació del Pla Director per al curs 2016-2017. En este programa se...Anar a la notícia »

Alfafar ayuda a los mayores con el IBI.

El plazo para presentar la documentación finalizará el próximo 4 de novembre. Se trata de una ayuda para las personas que tienen una edad igual o superior a 60 anys. Alfafar, 05/10/2016: Desde la Concejalía de Mayores de l’Ajuntament d’Alfafar se ha iniciado la Campaña de Ayuda para Mayores de 60 anys, per despeses de ...Anar a la notícia »

Alfafar sede de un proyecto para jóvenes desarrollado por Cruz Roja.

El objetivo es motivar y acompañar a las y los jóvenes en el proceso de búsqueda de empleo. Habrá tutorías personalizadas para poder adecuarse a las necesidades de los usuarios y usuarias. Alfafar, 27/09/2016: Alfafar esta semana se convierte en sede de un proyecto para jóvenes desarrollado por la oficina provincial de Cruz Roja. L’Ajuntament...Anar a la notícia »

V Edición del Controla’t en Alfafar.

Una campaña que promueve el consumo responsable de alcohol y ofrece alternativas de ocio saludable. Juegos y photocall para una noche de diversión. Alfafar, 14/09/2016: Desde la Unidad de Prevención Comunitaria en Conductas Adictivas (UPCCA) de Servicios Sociales de l’Ajuntament d’Alfafar, se ha llevado a cabo la V Edición del Controla´t, una campaña que promueve...Anar a la notícia »

Alfafar instala un nuevo control de gálibo

Este pórtico garantiza la seguridad de las y los conductores y de sus vehículos. Mejoras también en las aulas para la vuelta al cole y en las calles. Alfafar, 12/09/2016: Des de l'àrea de manteniment de l'Ajuntament d'Alfafar s'ha instal·lat un nou pórtigo de senyalització de gàlib amb una alçada de 2'9 metres en ...Anar a la notícia »

El paro vuelve a descender en Alfafar alcanzando valores de 2009.

En el último mes, 57, han sido las personas que se han incorporado al mercado laboral. La línea de tendencia en el municipio, des 2013, es descendente. La mayor parte de las personas empleadas, han sido en el sector servicios. Alfafar, 10/08/2016 Alfafar torna a experimentar una baixada en l'atur de la localitat amb ...Anar a la notícia »

La Policía Local de Alfafar detiene a un hombre por tráfico de marihuana.

El detenido vendía la droga a través de la ventana de su propio domicilio. Se han incautado 12 plantas de marihuana y 270 bolsas listas para vender. Alfafar, 08/08/2016: La Policía Local de Alfafar ha detenido a un hombre por traficar con marihuana a través de la ventana de su domicilio. Els agents van interceptar 1 ...Anar a la notícia »

L’Ajuntament d’Alfafar se adhiere a la “Asociación red de ciudades por la bicicleta”.

El objetivo es fomentar la movilidad baja en carbono y el uso de la bicicleta. Va de la mano con el Plan de Movilidad Urbana de Alfafar. Los servicios prestados por la asociación son, asesoramiento y acompañamiento, biciregistro, asambleas, jornadas y congresos sobre bicicleta y movilidad sostenible y difusión de actividades. Alfafar, 05/08/2016: L’Ajuntament d’Alfafar...Anar a la notícia »

L’Ajuntament d’Alfafar recibe por tercera vez la certificación de su Carta de Servicios.

AENOR certifica al municipio por tercera vez la Carta de Servicios. 60 compromisos para garantizar mayor calidad en los servicios prestados desde el Consistorio. Se elabora gracias a la participación ciudadana a través de la Encuesta de Evaluación de Satisfacción de la Ciudadanía y con la experiencia de la Administración. Alfafar, 04/08/2016: Per tercer any ...Anar a la notícia »

L’Ajuntament d’Alfafar coloca espejos señalizados y repinta pasos de cebra.

Los espejos señalizados se han colocado en respuesta a una petición vecinal. Se han repintado medianeras y pasos de peatones. Aprovechando los cambios se han señalizado en la misma ubicación la zona 30. Alfafar, 03/08/2016: Desde el departamento de Mantenimiento, en colaboración con el de Urbanismo, s'ha respost a la petició veïnal de col·locar ...Anar a la notícia »

Curso de asesoramiento para las empresas de comercio minorista de Alfafar.

Mejoras en el punto de venta para ayudar a los comercios a diferenciarse y ajustarse a las nuevas necesidades. Compuesto por dos fases para hacer un seguimiento de las mejoras propuestas por el profesional en el punto de venta. 10 son los comercios de Alfafar participantes en este curso pionero en el municipio. Alfafar, 26/07/2016:...Anar a la notícia »

Alfafar pot emetre a partir d'avui el Carnet Jove entre els seus joves.

L'objectiu és facilitar als i les joves del municipi aquest Carnet perquè puguin beneficiar dels seus avantatges. Els veïns i veïnes amb edats compreses entre els 14 i 30 anys que ho desitgin poden obtenir-. Alfafar, 20/07/2016: L’Ajuntament d’Alfafar ha suscrito un convenio de colaboración con el Instituto Valenciano de la Juventud...Anar a la notícia »

Nova campanya de fumigació a l'alfals,gl.

L'insecte és part d'un programa anual de desinfecció, desratització i desinfecció de la població. Aquest programa es realitza tant a la via pública com jardins, parc i edificis municipals. Alfafar, 16/07/2016: Des de l'àrea de Sanitat de l'Ajuntament d'Alfafar s'està duent a terme durant aquest mes de juliol el tractament de desinsectació ...Anar a la notícia »

La campanya Controla't present a les festes del Barri Orba d'Alfafar.

El objetivo es crear ocio saludable entre la población más joven de Alfafar. Una barra saludable per servir còctels sense alcohol i conscienciar de la diversió sense necessitat d'ingerir alcohol o altres substàncies. Alfafar, 14/07/2016: Amb l'inici de les festes del Barri Orba a Alfafar, des de la Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes ...Anar a la notícia »

Alfafar trabaja la participación ciudadana entre el tejido asociativo.

El objetivo es fortalecer las estructuras de las asociaciones del municipio de Alfafar. Se da asesoramiento y herramientas para que las asociaciones estén actualizadas y reguladas correctamente. Alfafar, 13/07/2016: El convenio de colaboración firmado entre el área de Participación Ciudadana y la Fundación Horta Sud el 13 de maig de 2016, s'inscriu en les ...Anar a la notícia »

Alfafar instal·la un gronxador adaptat per a nens i nenes amb mobilitat reduïda.

Gràcies a la petició d'un veí de la zona, s'ha instal·lat un gronxador adaptat. L'objectiu és aconseguir la integració de tots els nens i nenes d'Alfafar a través del joc. Alfafar, 07/07/2016: Des de l'àrea de Manteniment de l'Ajuntament d'Alfafar i a petició d'un veí de la zona, se ha...Anar a la notícia »

Alfafar estrena terminal para sacar volantes de empadronamiento.

Més de 40 personas han utilizado, en su primer día de funcionamiento, esta nueva herramienta. Rápido y sencillo de utilizar evitando colas y esperas. Alfafar, 29/06/2016: Des de l'àrea de Noves Tecnologies de l'Ajuntament d'Alfafar s'impulsa el desenvolupament tecnològic per a adaptar el municipi a la noves tecnologies i fer més senzilla i agradable la ...Anar a la notícia »

Bauhaus elige Alfafar para abrir su próxima tienda, consolidando la zona comercial del municipio.

Bauhaus tiene previsto abrir sus puertas en marzo de 2017. Decathlon finalizará sus obras en diciembre de 2016. En los próximos años Alfafar Parc creará, al voltant de 400 llocs de treball. El impulso al desarrollo del comercio, es una de los tres pilares del Modelo Alfafar. Alfafar, 29/06/2016: La empresa Bauhaus, especialista en casa, més alt ...Anar a la notícia »

Alfafar fumiga contra els mosquits.

Alfafar, 11/06/2016: Des de l'àrea de Sanitat de l'Ajuntament d'Alfafar s'està duent a terme la tasca de fumigació contra els mosquits, especialment el mosquit tigre. A causa de les altes temperatures que està arribant a la població i per la proximitat del municipi a l'Albufera, s'està procedint a fumigar per evitar plagues de mosquits ....Anar a la notícia »

La Policía Local de Alfafar colabora con la DGT en su campaña de control de consumo de alcohol y drogas en conductores.

Del 6 l' 12 de junio la Policía Local de Alfafar desarrollará una campaña para evitar el consumo de alcohol y drogas al volante. Alfafar, 06/06/2016: La Policía Local de Alfafar en colaboración con la Dirección General de Tráfico llevará a cabo una campaña de vigilancia de consumo de alcohol y drogas. Esta campaña de...Anar a la notícia »

Tercer año del concurso de carteles “Alfafar Sense Fum”

Se trata de la tercera edición de este concurso donde han participado 250 adolescentes. El objetivo es concienciar a las y los jóvenes del municipio sobre lo perjudicial de consumo de tabaco. Alfafar, 06/06/2016: Con motivo del Día Mundial Sin Tabaco, desde la Unidad de Prevención Comunitaria de Conductas Adictivas de l’Ajuntament d’Alfafar se ha...Anar a la notícia »

La Policía Local de Alfafar realizará una campaña para evitar accidentes en las intersecciones del municipio.

La falta de visibilidad en los cruces puede provocar accidentes con otros vehículos e incluso atropellos a peatones. Alfafar, 06/05/2016: La Policía Local de Alfafar llevará a cabo una campaña para evitar infracciones de estacionamiento en las intersecciones entre el 9 i el 22 de maig. La causa, que el mayor número de accidentes que...Anar a la notícia »

Alfafar limpia los desagües municipales.

El objetivo es evitar el estancamiento del agua y las plagas de mosquitos. Alfafar, 06/05/2016: Desde la Concejalía de Agricultura y Medio Ambiente se ha procedido a la limpieza de los desagües municipales para evitar así el estancamiento de las aguas fluviales y como consecuencia las plagas de mosquitos. L’Ajuntament d’Alfafar entiende esta limpieza como...Anar a la notícia »

Alfafar junto con la ONG Cielo Abierto, presentan en Diputación de Valencia el Proyecto de Intervención Social Comarcal.

L'alcalde de Alfafar, la Concejal de Bienestar Social y los representantes de Cielo Abierto se reúnen con el Diputado del Área de Cooperación Municipal en la Diputación de Valencia. El Proyecto de Intervención Social Comarcal de la ONG, Cielo Abierto, cuenta con un área de aplicación que alcanza varios municipios de L’Horta Sud. Alfafar...Anar a la notícia »

La Corporación Municipal de Alfafar visita la Alqueria del Pí

Una de las excavaciones ha descubierto restos de elementos constructivos que bien pudieron formar parte de un asentamiento agrícola. Esta alquería ha vivido diferentes reformas desde su construcción. Alfafar, 26/04/2016: Los miembros de la Corporación Municipal de Alfafar visitaron la Alqueria del Pí para ver in situ las medidas cautelares y las obras de conservación...Anar a la notícia »

Alfafar aposta per l'anglès com a eina de sortida al mercat laboral.

Un curs totalment gratuït adreçat a persones que es troben en situació d'atur. L'objectiu és practicar l'anglès que demanden els llocs d'atenció al client. Alfafar, 22/04/2016: Des de l'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local de l'Ajuntament d'Alfafar s'ha dut a terme un curs, d' 100 hores, dirigido a las personas...Anar a la notícia »

Alfafar se adhiere al Nuevo Pacto de Alcaldías para el Clima y la Energía.

El objetivo es reducir en un 40% el CO2 antes de 2030. Es muy importante crear conciencia en la población para implicar a todos los vecinos y vecinas de Alfafar. Esta adhesión ha sido aprobada por unanimidad de todos los grupos políticos en pleno extraordinario. Alfafar, 15/04/2016: Alfafar s'adhereix al Nou Pacte de Alcaldies ...Anar a la notícia »

Alfafar emplea a dos jóvenes del municipio con el Salario Joven.

Dos jóvenes adquieren experiencia laboral durante ocho meses consiguiendo así una mejor posición dentro del mercado laboral. Alfafar, 13/04/2016: Desde la Agencia de Empleo y Desarrollo Local de Alfafar y gracias a la subvención recibida de la Conselleria de Economía, Indústria, Turisme i Ocupació, destinada a la contratación de jóvenes desempleados del municipio, dins el ...Anar a la notícia »

La xifra d'atur de març d'Alfafar es situa en valors de 2010.

Un total de 812 veïns i veïnes s'han incorporat al mercat laboral en el que va d'any. L'atur ha baixat a Alfafar per sota dels 2600 veïns i veïnes. La línia de tendència de l'atur comença a descendir a Alfafar des de l'any 2014. L’Ajuntament d’Alfafar publica la serie histórica de...Anar a la notícia »

Alfafar trabaja por la prevención y control de plagas.

Cuatro tratamientos anuales para evitar la proliferación de plagas en el municipio. Ya se está trabajando una campaña de concienciación para evitar la proliferación del mosquito tigre, especialmente en la llegada de las temperaturas más altas. Alfafar, 21/03/2016: Debido a la zona en la que se encuentra Alfafar, especialmente sensible a las plagas, debido a...Anar a la notícia »

Alfafar desarrolla una campaña de concienciación ciudadana.

Se trata de un díptico que explica la necesidad de mantener los lugares públicos y comunes limpios y en buen estado para el disfrute de todos los vecinos y vecinas del municipio. La campaña busca concienciar sobre el cuidado de los espacios urbanos, el respeto a todos los vecinos y vecinas, la recogida de excrementos...Anar a la notícia »

La Policía Local de Alfafar llevará a cabo una campaña en referencia al uso del cinturón y sistemas de retención homologados

La campaña estará vigente del 14 l' 20 de març. El fin es concienciar de la importancia del cinturón de seguridad, que es la de salvar vidas, al igual que el resto de sistemas homologados para este fin. Alfafar, 07/03/2016: La Policía Local de Alfafar y en colaboración con la Dirección General de Tráfico, va...Anar a la notícia »

Alfafar realitza el simulacre emmarcat en el pla d'emergències a l'Escola Pública d'Educació Infantil Remedios Montaner.

Alfafar, 01/03/2016: En Alfafar s'ha realitzat, el simulacre d'evacuació a l'Escola Pública d'Educació Infantil Remedios Montaner, emmarcat en el Pla d'Autoprotecció. Un edifici amb especials característiques a nivell d'evacuació atès que els seus alumnes no superen els 4 anys. El Pla d'Autoprotecció proveeix informació de desallotjament a totes les ...Anar a la notícia »

La Policía Local de Alfafar presenta su memoria 2015 a todos los vecinos del municipio.

La Policía Local se diferencia del resto de la comarca por la prevención y el seguimiento a las víctimas de violencia de género. El trabajo diario se realiza en base a las necesidades ciudadanas a través de reuniones periódicas con la sociedad de Alfafar. Alfafar, 18/02/2016: La Policía Local de Alfafar ha presentado su Memoria...Anar a la notícia »

Alfafar abre el circuito de carreras AECC contra el Cáncer 2016.

La carrera se celebrará el 3 d'abril de 2016 al municipi. El importe de la inscripción se destina de forma íntegra a la investigación de la lucha contra el cáncer. Alfafar, 08/02/2016: Alfafar abre, un any més, el circuito provincial de carreras AECC Valencia contra el cáncer. D'aquesta manera, l’Ajuntament d’Alfafar se...Anar a la notícia »

Alfafar presenta su guía comercial para 2016

Una guía donde puedes encontrar todo lo que necesitas. Se trata de una herramienta práctica y sencilla diseñada para todos los y las alfafarenses. Alfafar, 01/02/2016: El Director General de Comercio y Consumo Ignasi Costa Pina, l'alcalde d'Alfafar Juan Ramón Adsuara, técnicos de la AEDL (Agencia de Empleo y Desarrollo Local), Acypal (Associació ...Anar a la notícia »

Alfafar acoge las Jornadas sobre el Derecho a la Vivienda

Unas charlas realizadas por profesionales en la materia, como la Magistrada María Ibáñez. Una orientación hacia los vecinos y vecinas de qué hacer en caso de tener problemas hipotecarios. Alfafar, 27/01/2016: Alfafar ha acogido las Jornadas sobre el Derecho a la Vivienda, creadas especialmente para aquellas personas que tienen problemas de pagos hipotecarios. Se han...Anar a la notícia »

L’Ajuntament d’Alfafar aumenta para 2016 les seves ajudes a la contractació.

Alfafar augmenta, en un 93%, les ajudes a la contractació per promoure l'ocupació entre els seus veïns i veïnes. El consistori destina per 2016 un total de 135.000 € a aquestes subvencions. Alfafar, 22/01/2016: Es tracta d'unes subvencions per al 2016, dirigides a les empreses, tant si estan ubicades o no a Alfafar, por contratar...Anar a la notícia »

Alfafar entrega el DUSI para optar a las ayudas europeas

L’Ajuntament d’Alfafar entrega a Europa su Plan de Desarrollo Urbano Sostenible e Integrador. Más de un año de trabajo realizado por diferentes actores del municipio para desarrollar un plan de futuro para todos y todas los vecinos y vecinas de Alfafar. 14 de gener, 2016: Alfafar ha presentado de forma oficial, a través de la ...Anar a la notícia »

Alfafar se une al Plan contra la Pobreza Energética

El objetivo es velar por el bienestar de todas las personas de Alfafar que no tienen recursos para poder hacer frente a los gastos energéticos. Esta medida se une a las ya emprendidas por el consistorio en su trabajo por priorizar el bienestar de todos los vecinos y vecinas dentro de su gestión. 13 de ...Anar a la notícia »

Alfafar abre su oficina de Patrimonio

Es importante que las nuevas generaciones conozcan, sientan y aprecien su pasado histórico y cultural. Alfafar tiene unos valores patrimoniales herederos del pasado que se han de conservar. 30 desembre, 2015: Desde la Concejalía de Urbanismo de l’Ajuntament d’Alfafar se ha creado la Oficina de Patrimonio para el municipio. Las funciones y competencias de esta...Anar a la notícia »

L’Ajuntament d’Alfafar apuesta por una administración centrada en sus vecinos y vecinas

Se impulsa el contacto directo y personal de los vecinos y vecinas con los concejales. Se informa a toda la población de los proyectos en los que se está trabajando ahora y en el futuro del municipio. 28 de desembre, 2015: L’Ajuntament d’Alfafar sigue acercando la administración a los vecinos y vecinas del municipio. En ...Anar a la notícia »

La Policía Local de Alfafar empieza la campaña de seguridad en el pequeño comercio

Una campaña que estará vigente hasta el 5 de gener. El principal objetivo es evitar hurtos o estafas entre los comerciantes y vecinos y vecinas del municipio. 22 de desembre, 2015: Por primera vez, la Policía Local de Alfafar pone en marcha una campaña especial de seguridad en los pequeños y medianos comercios del municipio...Anar a la notícia »

L’Ajuntament d’Alfafar baja entre el 13% i 14% l'impost sobre béns immobles de naturalesa urbana.

Des del començament de la legislatura 2011-2015 s'ha disminuït notablement l'IBI del municipi. Alfafar continua baixant l'impost en una època difícil. 21 de desembre, 2015: Per cinquè any consecutiu l'Ajuntament d'Alfafar baixa l'impost sobre béns immobles de naturalesa urbana, sent des 2011 un percentatge de descens, molt significatiu, de entre el...Anar a la notícia »

Nuevo espacio deportivo en Alfafar.

Pistas deportivas para el disfrute de los jóvenes de Alfafar. Se responde así a las propuestas vecinales de más espacios públicos deportivos en Alfafar. Alfafar, 10/12/15: Alfafar empieza las obras de su nuevo espacio deportivo en la Plaça Sequer de Nelot. Se trata de una pista multideportiva que empieza a ver la luz. Tendrá unas...Anar a la notícia »

Alfafar retransmite en directo los plenos municipales.

Desde septiembre se están retransmitiendo en directo las sesiones plenarias. Plenos accesibles a toda la población. Alfafar, 04/12/2015: Desde el mes de septiembre, l’Ajuntament d’Alfafar, siguiendo su línea de transparencia, se ha sumado a la emisión en directo de los plenos municipales, per la plataforma digital Youtube. La cita mensual plenària queda recollida en el ...Anar a la notícia »

Alfafar aprueba en pleno su III Plan de Igualdad de Oportunidades entre Mujeres y Hombres

Se sigue trabajando por una localidad más igualitaria justa y democrática. Se hará seguimiento y evaluación para ver la eficacia de las acciones llevadas a cabo y poder así seguir mejorando. Alfafar, 04/12/15: Aquest III Pla d'Igualtat entre dones i homes neix com a resultat de l'anàlisi dels ajustos i desajustos d'altres plans ...Anar a la notícia »

Curs de cures per a persones dependents a Alfafar.

El curs s'ha desenvolupat al Saló de Plens de l'Ajuntament d'Alfafar. L'objectiu del curs ha estat donar coneixements de cura sociosanitari de les persones en situacions de dependència. Alfafar, 24/11/15: L'Ajuntament d'Alfafar ha acollit un curs dirigit a cuidadores que tenen persones dependent al seu càrrec. En aquest curs es ...Anar a la notícia »

Alberto Ibáñez, Secretario Autonómico de Inclusión y de la Agencia Valenciana de Igualdad, visita Alfafar.

Ha conegut els diferents programes duts a terme pel municipi per a la inclusió i la igualtat. Alfafar busca la col·laboració amb la Conselleria d'Igualtat i Inclusió Social. Alfafar, 17/11/15: Juan Ramón Adsuara, Alcalde d'Alfafar al costat de la regidora de Serveis Socials, Fina Carreño, han mostrado al Secretario Autonómico de Inclusión y de...Anar a la notícia »

Alfawiki, una nueva herramienta de trabajo en l'Ajuntament d'Alfafar.

Una intranet para hacer más fácil el trabajo de los técnicos y concejales de l’Ajuntament d’Alfafar. Contenido útil para el trabajo diario, donde poder también recoger sugerencias. Alfafar, 13/11/15: Desde la Concejalía de Sistemas Informáticos y Nuevas tecnologías de l’Ajuntament d’Alfafar, se ha llevado a cabo un proyecto de comunicación interna para todos los trabajadores...Anar a la notícia »

Alfafar comprometido con el reciclaje.

Desde el consistorio se ha impulsado una campaña de concienciación para con el reciclaje. Muppis y marquesinas creativas y de recomendaciones para un buen uso de los residuos. Alfafar, 13/11/15: Esta campaña quiere concienciar a la ciudadanía de la importancia que tiene el reciclaje haciendo especial hincapié en cómo hacerlo bien. El tema del...Anar a la notícia »

Por tercer año consecutivo aumenta el grado de satisfacción ciudadana de Alfafar

Un año más pueden consultarse los datos de las encuestas de calidad realizadas en el municipio. Los valores van situando al municipio al nivel de localidades del norte de España donde la calidad de vida es más alta. Alfafar, 13/11/15: Una vez más, l’Ajuntament d’Alfafar, ha publicado en su web municipal desde el área de...Anar a la notícia »

Curso de formación para la brigada de mantenimiento de Alfafar.

Los trabajadores aprenden nuevas técnicas para poder implementar en su día a día. El curso prestaba atención a las diferentes formas de asfaltado. Alfafar, 11/11/15: El curso de formación para los trabajadores del área de mantenimiento de l’Ajuntament d’Alfafar se ha centrado en las diferentes técnicas de asfaltado, con el fin de aumentar su capacidad...Anar a la notícia »

L’Ajuntament de Alfafar higieniza el aljibe del campo de fútbol municipal.

El aljibe donde se ha llevado a cabo la limpieza es el situado en el campo de fútbol municipal. Se procederá a la desinfección una vez terminada la limpieza. Alfafar, 06/11/15: Las Concejalías de Mantenimiento y Sanidad se han unido en una acción de limpieza de uno de los aljibes del municipio, el situado...Anar a la notícia »

Alfafar impulsa un curs dirigit a dones emprenedores.

El curs comença el proper dilluns 9 de novembre. Va dirigit a dones del municipi de fins 35 anys. Alfafar, 05/11/15: Des de la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament d'Alfafar, s'ha programat un Curs Intensiu de Creació d'Empreses adreçat a dones que vulguin desenvolupar-se en el món emprenedor. Esta acción se enmarca...Anar a la notícia »

Curso de cocina en Alfafar impulsado por el Proyecto Ámbito.

Dentro del Proyecto Ámbito se ha realizado un taller de cocina aprovechando la celebración de Halloween. Ha servido como toma de contacto con el sector de la hostelería. Alfafar, 04/11/15: Desde la Concejalía de Bienestar Social de l’Ajuntament d’Alfafar, bajo el Programa Ámbito, se ha desarrollado un taller de cocina para iniciarse en el...Anar a la notícia »

Mayor calidad de agua para Alfafar

La obra ejecutada para este fin permite además mejorar la gestión y mantenimiento del sistema hidráulico. Alfafar se asegura así el abastecimiento en época de sequía y una mejor calidad de agua para los vecinos y vecinas de Alfafar. Alfafar, 29/10/15: L’Ajuntament d’Alfafar y la concesionaria del servicio de agua potable, Hidraqua, han conclòs les obres ...Anar a la notícia »

Alfafar crea su Consell Agrari Municipal.

A esta sesión de constitución asistieron los representantes de todos los partidos políticos y asociaciones de éste área. Es va aprofitar per donar tancament a la campanya de la sega de l'arròs d'aquest any. Alfafar, 22/10/15: Alfafar ya tiene constituido su Consell Agrari Municipal. Es va crear en una sessió constitutiva on van estar presents l'alcalde ...Anar a la notícia »

L'Oficina Espanyola de Patents i Marques reconeix la marca Milla del Moble per Alfafar

La intenció de l'Ajuntament d'Alfafar és posar-la a disposició de les 65 empreses del sector. Alfafar, 2210/15: Des de fa pocs dies l'Oficina Espanyola de Patents i Marques ha reconegut a l'Ajuntament d'Alfafar l'ús de la marca Milla del Moble per al municipi. La intenció del consistori és posar a disposició de les 65...Anar a la notícia »

La Policía Local de Alfafar interviene más de 110 plantas de marihuana en una vivienda

Las plantas fueron requisadas y puestas a disposición judicial. Las dos personas han sido imputadas en un delito contra la salud pública. Alfafar, 21/10/15: La Policía Local de Alfafar ha descubierto, durante el pasado fin de semana, una plantación de marihuana en una vivienda del Barrio Orba. Los agentes que acudieron por las denuncias de...Anar a la notícia »

Alfafar se suma al rosa en el Día Mundial Contra el Cáncer de Mama

Desde la AECC se destaca la inmensa colaboración que se recibe de los vecinos y vecinas de Alfafar. Se aconseja desde la Concejalía de Sanidad hacerse revisiones y autoexploraciones periódicas. Alfafar, 20/10/15: Desde la Concejalía de Sanidad de l’Ajuntament d’Alfafar, con la participación de la Asociación Española contra el Cáncer, ayer se preparó un día...Anar a la notícia »

L’Ajuntament d’Alfafar firma un acuerdo con Caixa Popular en apoyo a los emprendedores

L'objectiu és, ayudar las iniciativas emprendedoras de creación de autoempleo, ayudando en la cohesión social y desarrollo económico del municipio. El trabajo irá en conjunto con la Agencia de Desarrollo Local. Alfafar, 16/10/15: L’Ajuntament d’Alfafar y Caixa Popular participan de las mismas inquietudes por el desarrollo de iniciativas emprendedoras de creación de autoempleo....Anar a la notícia »

La Biblioteca de Alfafar otorga los premios del concurso de marcapáginas

Dentro del concurso había dos categorías, d' 6 01:00 9 años y de 10 01:00 12 anys. Ya se han editado los marcapáginas con los respectivos dibujos ganadores. Alfafar, 16/10/15: Este I Concurso de Marcapáginas, forma parte de una de las actividades programadas dentro de la IV Feria del Libro de Alfafar 2015 y organizado...Anar a la notícia »

L’Ajuntament d’Alfafar inicia los trámites del Reglamento municipal de Participación Ciudadana

Se ha contado con la ayuda de todos los grupos políticos municipales y también con todas las asociaciones del municipio. Alfafar, 16/10/15: Desde la Concejalía de Participación Ciudadana de l’Ajuntament d’Alfafar se está llevando a cabo el proceso necesario para crear un Reglamento Municipal de Participación Ciudadana. Este reglamento persigue impulsar la participación de los...Anar a la notícia »

Alfafar pone en marcha su Plan de Empleo

19 personas de Alfafar son contratadas para realizar trabajos de mantenimiento y obra pública. El Ayuntamiento está adherido al Plan de Empleo Conjunto de las Administraciones Públicas Valencianas para el 2015. Alfafar, 30/09/15: Desde hace unos días, 19 son las personas que están trabajando en los servicios de mantenimiento y vía pública de l’Ajuntament...Anar a la notícia »

La Policía Local de Alfafar incauta una plantación de marihuana.

Se había recibido varias quejas por parte de algunos vecinos por el olor a cannabis. Con la colaboración de la Guardia Civil han podido tener acceso a la terraza donde se encontraban las plantas. Alfafar, 28/09/15: La Policía Local de Alfafar a través de las quejas de algunos vecinos ha localizado en un domicilio...Anar a la notícia »

Aumenta la ocupación en Alfafar.

El mes de julio deja buenos datos de ocupación en el municipio. AEDL y l’Ajuntament trabajan para que los vecinos y vecinas del municipio mejoren sus curriculums o encuentren trabajo. Alfafar, 11/09/15: Bajan las cifras de desempleo durante el mes de julio en Alfafar. Los datos son positivos, 73 personas menos en este último mes...Anar a la notícia »

AENOR vuelve a certificar a l’Ajuntament d’Alfafar

Objetivo de la Auditoría: determinar el grado de conformidad de la Carta de Servicios con los criterios de auditoría y evaluar su eficacia para lograr los objetivos de calidad establecidos. Actualmente cuenta con 56 compromisos. Alfafar, 10/09/15: Desde la Asociación Española de Normalización y Certificación -AENOR-, se ha realizado la auditoría de seguimiento de la...Anar a la notícia »

L’Ajuntament d’Alfafar repara los caminos rurales de La Marjal.

Alfafar apuesta por la conservación y reparación de caminos rurales. Además se aprovecha esta acción para agilizar la recogida del arroz. Alfafar, 04/09/15: La concejalía de Agricultura y Medio Ambiente de l’Ajuntament d’Alfafar, dentro de su interés de conservar y reparar los caminos rurales ha empezado sus labores de mejora de las sendas colindantes entre...Anar a la notícia »

L’Ajuntament d’Alfafar ha atendido a más de 140 familias que estaban en riesgo de pérdida de su vivienda.

Finalidad: ayudar y asistir a las familias que se encuentran en situaciones de impago de hipotecas con el fin de preservar su derecho reconocido constitucionalmente. Alfafar, 04/09/15: L’Ajuntament d’Alfafar lleva desde 2013 funcionando con el Servicio de Mediación Hipotecaria y Asesoría en Materia de Desahucios, coordinado por la Concejalía de Servicios Sociales. Desde su creación...Anar a la notícia »

Alfafar reparte los bonos escolares.

El 16 de Octubre es la fecha tope para recoger este bono. Alfafar, 01/06/15: Desde primera hora de la mañana l’Ajuntament d’Alfafar ha recibido a muchas familias para recoger el bono escolar. Estos bonos se dividen en tres, dependiendo del ciclo en el que se encuentren los niños y niñas: Bono de Educación Infantil...Anar a la notícia »

Alfafar da comienzo a las fiestas Patronales y Populares.

Serán once días de fiestas religiosas y cívicas. Un año más se destaca la implicación por parte de asociaciones de vecinos del municipio. Alfafar, 31/08/15: Este fin de semana Alfafar ha dado el pistoletazo de salida a las fiestas Patronales y Populares. Las fiestas se celebran en conmemoración de los patrones del municipio, Sant Sebastià y...Anar a la notícia »

L’Ajuntament d’Alfafar repartirá, un any més, los bonos escolares

· Se podrán recoger a partir de 1 de setembre fins al 16 d'octubre, ambos días incluidos. · Las ayudas irán desde los 40 euros de educación infantil hasta los 75 de secundaria. 21 d'agost, 2015: Un any més, a partir del próximo 1 de setembre fins al 16 d'octubre, ambdós inclosos, las...Anar a la notícia »

L’Ajuntament d’Alfafar implanta nuevo mobiliario urbano

· Bancos y papeleras entre el nuevo mobiliario. 13 d'agost, 2015: L’Ajuntament d’Alfafar, desde el área de Mantenimiento, ya ha procedido a la implantación del nuevo mobiliario urbano (bancos y papeleras) tras haber realizado un mapeo previo. Su colocación pertenece al Plan de Adquisición de Mobiliario Urbano (PAMU) que impulsa la Diputación de Valencia...Anar a la notícia »

Se han instalado badenes reductores de velocidad a petición popular en Alfafar

· C/Mariano Benlliure, C/ Reyes Católicos y C/ Rafael Ridaura, entre ellas.· Como medida de seguridad en parques y colegios. 7 d'agost, 2015: Con objeto de una petición llevada a cabo por parte de la ciudadanía, l’Ajuntament d’Alfafar ha terminado de instalar, recientemente, bandas reductoras en algunas de las calles del municipio. Entre ellas,...Anar a la notícia »

L’Ajuntament d’Alfafar y Establiments Viena firman un convenio en materia de empleo.

· La AEDL remitirá posibles candidatos/as de su bolsa de empleo cuando la empresa lo solicite para procesos de selección de personal. 4 d'agost, 2015: El convenio firmado en materia de inserción laboral entre el Ayuntamiento de Alfafar y Establiments Viena, S.L.. supone estampar en papel una colaboración que se ha venido dando desde...Anar a la notícia »

La Estrategia Territorial Alfafar 2020 ya es una realidad.

· Hoy se ha presentado el documento de trabajo que recoge sus puntos más importantes.· Corporación y técnicos municipales han conocido todo el desarrollo del proyecto. 30 de juliol, 2015: Responsables de la Universidad de Alicante ha presentado esta mañana el documento de trabajo de la Estrategia Territorial Alfafar 2020 a la corporación de l’Ajuntament...Anar a la notícia »

El Servicio de Información al Consumidor de Alfafar continuará abierto durante el verano.

· Debido al éxito del servicio se prevé la ampliación de horarios y mejoras. · Telefonía, electricidad y seguros como temas más consultados.   29 de juliol, 2015: Desde que se pusiera en marcha el pasado 9 de Marzo de 2015, con la intención de poner al alcance de los vecinos y vecinas del...Anar a la notícia »

Alfafar empieza las mejoras en los parques infantiles.

El proyecto ha empezado ya a ser tangible para todos los vecinos y vecinas del municipio. Alfafar, 24/07/15: Gracias a la adhesión de l’Ajuntament d’Alfafar al Plan de Inversión en Parques y Jardines aprobada en Junta de Gobierno de la Diputación de Valencia en enero de 2015, los parques infantiles del municipio están viendo mejorar...Anar a la notícia »

Últimos preparativos para la campaña de la siega del arroz en Alfafar.

Se ultiman los detalles para que todo salga tal y cómo está previsto para la siega del arroz que empezará el 3 de setembre. Concejal, Policía local y agricultores se reúnen para concretar los detalles de la campaña 2015. Alfafar, 24/07/15: Desde la concejalía de Seguridad Ciudadana y Agricultura de l’Ajuntament d’Alfafar, se ha procedido...Anar a la notícia »

La Plaça de l’Ajuntament d’Alfafar luce de nuevo su fuente

Ya han finalizado las obras de restauración de esta centenaria fuente. Desde la Concejalía de Ordenación del Territorio de l’Ajuntament d’Alfafar se ha apostado por la restauración y mejora de esta fuente centenaria ya que forma parte de la historia del municipio. Alfafar, 24/07/15: Tras varias semanas de trabajo tanto de restauración como de adecuación...Anar a la notícia »

Alfafar reduce en 230 los desempleados en dos meses

En lo que llevamos de año ya van 18 ayudas concedidas a la contratación y tres a emprendedores. Nuevo Convenio de Colaboración en materia de inserción laboral con Restaurantes Viena. Alfafar, 20/07/15: Alfafar ha visto descender las cifras del paro en los últimos meses. Las ayudas a la contratación o a emprendedores siguen haciendo que las...Anar a la notícia »

La Biblioteca de Alfafar digitaliza sus archivos anteriores a 1931

Una subvención de la Diputación de Valencia reduce el coste a la mitad. El archivo municipal forma parte de la historia del municipio. Alfafar, 16/07/15: La Biblioteca de Alfafar está trabajando en la digitalización de sus archivos y documentos anteriores a 1931. Esta acción puede llevarse a cabo gracias a una subvención proporcionada por...Anar a la notícia »

L’Ajuntament d’Alfafar inicia el plan de limpieza viaria

Las actuaciones de limpieza con hidrolimpiadora se llevan a cabo en las zonas más afectadas por los orines de perros. Alfafar, 15/07/15: Empieza el plan de limpieza de la vía pública de Alfafar. Se está actuando sobre las aceras, esquinas, base de señalizaciones y buzones de contenedores soterrados, extendiendo y cepillando las superficies con un...Anar a la notícia »

Alfafar limpia los desagües Municipales

El fin de esta limpieza es evitar que el agua quede estancada y produzca olores o plagas de larvas entre otros. Alfafar, 14/07/15: Desde la Concejalía de Agricultura y Medio Ambiente de l’Ajuntament d’Alfafar, ayer se procedió a comenzar las limpiezas habituales de las corrientes de agua municipales. Estas limpiezas se desarrollan para evitar...Anar a la notícia »

L’Ajuntament d’Alfafar se adhiere al Plan de Inversión en Parques y Jardines.

Este proyecto se aprobó por la Junta de Gobierno de la Diputación de Valencia en enero de 2015. Se trata de una subvención para renovar los juegos infantiles y del pavimento de seguridad infantil que se encuentran degradados. Alfafar, 14/07/15: Gracias a la adhesión al Plan de Inversión en Parques y Jardines, que se...Anar a la notícia »

Empieza la poda de palmeras en Alfafar

Durante toda esta semana se sanearán todas las palmeras del municipio. Alfafar, 13/07/15: La Concejalía de Parques y Jardines de l’Ajuntament d’Alfafar ha empezado hoy con la poda de palmeras. Los trabajos han comenzado por la C/Chiva del Barrio Orba y han seguido en el Parque de las Palmeras. Mañana se continuará en este...Anar a la notícia »

Alfafar recibe una subvención de 20.968,26€ para apoyar el Gabinete Psicopedagógico Escolar Municipal

Este gabinete es un servicio municipal que garantiza el derecho a la orientación personal y escolar del alumnado. Alfafar, 13/07/15: La Conselleria de Educación, Cultura i Esport, en el ámbito de la cooperación entre las distintas administraciones públicas,acaba de conceder para el año 2015, una subvención de 20.968,26€ destinada a apoyar económicamente el funcionamiento del...Anar a la notícia »

El IES 25 d’Abril de Alfafar situado el mejor de la zona

Todo el alumnado ha superado la prueba de acceso a la Universidad. Se encuentra entre los 50 primeros de la Comunitat Valenciana. Alfafar, 08/07/15: Una muy buena noticia está presente entre los y las más jóvenes de Alfafar. Y es que el instituto del municipio IES 25 d’Abril, ha quedado entre los 50 primeros con...Anar a la notícia »

Las Aulas Colabora de Alfafar dicen adiós hasta el próximo curso

Se ha cerrado el curso con resultados verdaderamente buenos. Los padres y madres de los niños y niñas que han formado parte de este curso están verdaderamente agradecidos/as. Alfafar, 06/07/15: Las Aulas Colabora cierran el curso escolar con buenos resultados para sus alumnos y alumnas. Se dan un respiro a la llegada del verano pero...Anar a la notícia »

Alfafar sigue sus campañas de desratización y contra el mosquito

Ahora, tras finalizar los tratamientos en la red de alcantarillado, la desratización comienza en las palmeras donde los roedores hacen sus nidos. Se están fumigando también parques y jardines contra la plaga de mosquitos. Alfafar, 03/07/15: Las áreas de Sanidad y Mantenimiento de l’Ajuntament d’Alfafar se han unido para continuar con el tratamiento de desratización....Anar a la notícia »

Nuevos parques infantiles en Alfafar

La zona de juegos estará separada por dos rangos de edad. Alfafar, 02/07/15: L’Ajuntament d’Alfafar empieza las obras de un nuevo parque en la zona de Los Alfalares. Además se aprovecha la renovación de esta zona de juegos para nivelar el suelo y evitar así encharcamientos en algunos puntos. El parque que se está construyendo...Anar a la notícia »

Juan Ramón Adsuara, alcalde d'Alfafar i els seus regidors signen un Codi Ètic

Es tracta d'uns compromisos extra envers la població. La transparència, el bon govern i l'honradesa, resum aquests deu punts. Alfafar, 01/07/15: L'alcalde d'Alfafar, Juan Ramón Adsuara, y su equipo de concejales han firmado un código ético donde se comprometen con todos sus vecinos y vecinas a cumplir de forma voluntaria...Anar a la notícia »

Alfafar se prepara para su Estiu Lúdic

Es un proyecto que está totalmente subvencionado. 109 niños y niñas son los atendidos en este Comedor. Alfafar, 30/06/15: Ya van cuatro años que desde la Concejalía de Bienestar Social de l’Ajuntament d’Alfafar apostó por un proyecto social muy importante, el Estiu Lúdic, para poder ayudar a las familias con necesidades económicas. Este plan...Anar a la notícia »

La EPA de Alfafar abre hoy su plazo de matrícula

Inglés y valenciano son los cursos más demandados. Alfafar, 29/06/15: Desde hoy los y las alfafarenses ya podrán matricularse para el próximo curso 2015-2016 en la Escuela de Adultos de Alfafar, que abre el plazo de inscripción hasta el próximo 3 de juliol. Este año se cuenta con una novedad, y es que los...Anar a la notícia »

Finalizan las charlas informativas de la Escola Esportiva d’Estiu d’Alfafar

Esta Escola cuenta con un programa repleto de actividades para niños y niñas y adolescentes. Hay talleres adaptados para niños y niñas con necesidades específicas. Alfafar, 26/06/15: Durante el mes de julio las niñas y niños de Alfafar podrán disfrutar de muchas actividades preparadas para pasar un magnífico verano. Además también se cuenta con...Anar a la notícia »

L’Ajuntament d’Alfafar finaliza sus acciones de desinsectación y desratización

Hoy finalizan los tratamientos que se han llevado a cabo por todo el pueblo. Alfafar, 25/06/15: L’Ajuntament d’Alfafar finaliza hoy el segundo tratamiento de desinsectación y tercero de desratización enmarcado dentro de la campaña de este año contra cucarachas y roedores. Las acciones que comenzaron el 15 de junio se han desarrollado con normalidad...Anar a la notícia »

Juan Ramón Adsuara, Alcalde d'Alfafar, nombrado Diputado Provincial.

Adsuara asegura que “mi prioridad seguirá siendo trabajar por mis vecinos y vecinas de Alfafar”. Y añade que “será bueno para Alfafar, tendremos un contacto más directo”. Alfafar, 24/06/15: Juan Ramón Adsuara ha sido nombrado Diputado Provincial por el nuevo Presidente de la Diputació de València. Dicho nombramiento ha sido por su esfuerzo, su...Anar a la notícia »

La Policía Local de Alfafar cierra su última campaña de control de tráfico con muy buenos resultados

Tan sólo 2 conductores/as de los/as 48 sometidos/as a los controles de alcoholemia dieron positivo. Així mateix, no se detectó conductores/as con síntomas de conducir bajo los efectos de las drogas. Alfafar, 11/06/15: La Policía Local de l’Ajuntament d’Alfafar colaboró la semana pasada en la última campaña a nivel nacional de la Dirección...Anar a la notícia »

Alfafar restaura su Centenario Monumento al Nacimiento del Agua

Los trabajos se han iniciado hoy y se calcula que finalizarán en un mes. La obra consistirá en una restauración completa y podrá llevarse a cabo gracias al superávit obtenido en 2014. Alfafar, 10/06/15: L’Ajuntament d’Alfafar han iniciado la mañana de hoy los trabajos de restauración del centenario Monumento al Nacimiento del Agua de la...Anar a la notícia »

L’Ajuntament d’Alfafar acondiciona la parcela del antiguo Campo de Tiro

Tras la demolición de las deterioradas instalaciones del viejo Campo de Tiro, se está procediendo a la limpieza y adecuación del terreno para convertirlo en una zona de descanso en plena marjal de La Albufera. Alfafar, 03/06/15: L’Ajuntament d’Alfafar convertirá en una zona de retiro y descanso para disfrutar del corazón de La Albufera, els ...Anar a la notícia »

Finalizan los trabajos de mejora del túnel Pont de Pedra que comparten Alfafar y Sedaví

Estas mejoras suponen la eliminación de un punto negro entre las 2 poblaciones, y reivindicación histórica de ambos. La remodelación ha incluido la sustitución de las bombas de achiques por un sistema de drenaje, la renovación del asfaltado, la instalación de un nuevo controlador de galibo y el acondicionamiento de la vía de servicio. Alfafar,...Anar a la notícia »

Los Talleres de Coeducación de l’Ajuntament d’Alfafar se reanudarán en octubre

Durante los primeros meses de 2015 se han celebrado en el CEIP La Fila, EPEI Rabisancho, Colegio Guía, IES 25 d’abril y ambas EPAs del municipio. Colegio Vamar y CEIP Orba acogerán estos talleres en el próximo curso. Alfafar, 22/05/15: Los Talleres de Coeducación impulsados desde el área de Igualdad de l’Ajuntament d’Alfafar en...Anar a la notícia »

Vuelve el “Estiu Lúdic” con más plazas en los comedores escolares de verano

La Conselleria de Bienestar Social ha incrementado la subvención destinada al comedor estival que l’Ajuntament d’Alfafar programa para los y las escolares más vulnerables de la localidad. Alfafar, 22/05/15: El programa social de verano “Estiu Lúdic”, alcanza este año su tercera edición, ampliando el número de plazas disponibles para el servicio de comedor escolar...Anar a la notícia »

Finalizan las obras de mejora de la accesibilidad desde Alfalares hasta la Avenida Camí Orba de Alfafar

El superávit alcanzado en las cuentas municipales de 2014 ha permitido desarrollar este proyecto que mejora la conexión entre Alfalares y Orba Alfafar, 22/05/15: Las obras de renovación dela calzada y mejora de la accesibilidad desde el Barrio de Los Alfalares hasta la Avenida Camí Orba finalizan en estos días en Alfafar, cuya ejecución...Anar a la notícia »

Alfafar se acoge a la convocatoria de ayudas para material deportivo que ofrece la Diputación de Valencia

La cuantía de esta subvención asciende a 48.000€ que se invertirían en una cubierta metálica para el campo de fútbol, una pista deportiva en la Plaça Sequer de Nelot y una moqueta para la práctica de gimnasia rítmica en clases extraescolares. Alfafar, 22/05/15: Mejorar las instalaciones y servicios deportivos de Alfafar es el objetivo...Anar a la notícia »

Alfafar se integra en la Red de Entidades Locales por la Transparencia de la FEMP

La sección “Transparencia” de la web municipal, la Carta de Serveis 2015 certificada por AENOR, o la plataforma de participación “Alfafar Opina” acercan la Administración a la ciudadanía. Alfafar, 20/05/15: L’Ajuntament d’Alfafar aprobó en la sesión plenaria de carácter extraordinario celebrada el 26 de març, su adhesión a la “Red de Entidades Locales por...Anar a la notícia »

Avanzan a buen ritmo las obras de construcción del establecimiento de Restaurantes Viena en Alfafar Parc

L’Ajuntament d’Alfafar se reunirá esta semana con la firma de restauración catalana para concretar las bonificaciones de las licencias de construcción y de actividad comercial en función del número de desempleados/as del municipio contratados/as. Alfafar, 19/05/15: El interés de las grandes firmas por establecerse en Alfafar Parc, junto a la multinacional Ikea se hace patente...Anar a la notícia »

La Policía Local de Alfafar reúne sus innovadoras campañas en un reportaje audiovisual

Este cuerpo de seguridad municipal se ha convertido en un referente a nivel comarcal, al lograr centrar sus servicios en la prevención, obteniendo unos excelentes resultados. Alfafar, 14/05/15: La Policía Local de Alfafar abre una vía más de acercamiento a la ciudadanía a través de las nuevas tecnologías. A los reportajes que este cuerpo de...Anar a la notícia »

El Centro de Información Juvenil de Alfafar seleccionado por el proyecto nacional SIJ Garantía Juvenil para Empleabilidad

El Espai Jove de Alfafar se integra en un programa nacional pionero que ofrece a los y las jóvenes de entre 16 i 25 años nuevos servicios en relación con la empleabilidad y el emprendimiento. Alfafar, 12/05/15: El Centro de Información Juvenil de Alfafar, ubicado en el Espai Jove Sequer de Nelot, ha sido...Anar a la notícia »

La Biblioteca Municipal de Alfafar celebra el Día del Libro con los centros educativos del municipio

Se entregaron los diplomas a los niños y niñas participantes en la XIII Campaña de Fomento a la Lectura. Este acto clausuró el calendario de actividades de la IV Fira del Llibre, en la que la Biblioteca ha participado con un Concurso de Marca-páginas y la actividad en RRSS “Tu libro del año”. Alfafar, 28/04/15: ...Anar a la notícia »

La Universidad Politécnica de Valencia desarrollará el Proyecto de Movilidad de Alfafar

L’Ajuntament d’Alfafar ha acordado con la misma y con la Dirección General de Evaluación Ambiental, avanzar en el desarrollo del Proyecto de Movilidad del municipio Alfafar, 17/04/15: L’Ajuntament d’Alfafar ha acordado con la Universidad Politécnica de Valencia el desarrollo del Plan de Movilidad del municipio, el cual se desarrollará después de haber sido conocida la...Anar a la notícia »

Alfafar da un paso más en el uso de nuevas tecnologías con la implantación de la firma electrónica de facturas

L’Ajuntament d’Alfafar ha puesto en marcha esta semana el circuito interno de firma electrónica que agiliza la tramitación y el pago de facturas a proveedores. Alfafar, 16/04/15: Cumpliendo con la entrada en vigor el 15 de gener de 2015 de la Ley 25/2013 de Impulso de la Factura Electrónica, l’Ajuntament d’Alfafar ha dado un...Anar a la notícia »

Comienzan las obras de mejora en el túnel “Pont de Pedra” que comparten Alfafar y Sedaví

Los trabajos mejorarán las condiciones de circulación y evitará inundaciones en el paso inferior en caso de lluvias. Las obras tendrán una duración desde hoy y hasta el próximo 28 de maig. Las actuaciones se llevarán a cabo gracias a la intervención de la Diputació de València. Alfafar, 14/04/15: El paso inferior de la carretera...Anar a la notícia »

Espai Jove d’Alfafar organiza 2 talleres de Mindfulness para jóvenes

Esta técnica enseña a gestionar el estrés, fortalecer la mente y aumentar la concentración. Está orientado especialmente a estudiantes que deseen mejorar su concentración y disminuir el estrés de la vida académica. Alfafar, 08/04/15: L’Ajuntament d’Alfafar ha organizado para las próximas semanas la realización de 2 talleres de “Mindfulness: aprende a gestionar el estrés”,...Anar a la notícia »

L’Ajuntament d’Alfafar instala en la Avenida Camí d’Orba reductores de velocidad

Altres mesures de seguretat que van a prendre és la instal·lació de senyals lluminosos i reforçar la pintura viària. Aquesta acció es durà a terme gràcies al Pla Provincial d'Obres i Serveis de la Diputació de València. Alfafar, 07/04/15: Con el objetivo de incrementar la seguridad vial tanto para peatones como para el tráfico...Anar a la notícia »

Alfafar 2020 suma les aportacions dels veïns i veïnes del Barri Orba

Aquest projecte busca crear una ciutat dissenyada pels seus veïns i veïnes. S'han celebrat ja 2 trobades ciutadans, sent el primer en el Centre de Majors del Casc Antic i aquest últim al Barri Orba. Alfafar, 01/04/15: El Pla de Futur Alfafar 2020 que l’Ajuntament d’Alfafar está llevando a cabo desde el pasado mes...Anar a la notícia »

Alfafar preparada per acollir els pelegrins del Camí de Sant Jaume

S'han repintat les señalíticas del sòl després de les obres d'alguns carrers. L'Ajuntament ha adquirit un encuny identificatiu per segellar als pelegrins seu pas per Alfafar. Alfafar, 26/03/15: Amb l'arribada de la primavera i les vacances de Pasqua, muchas son las personas que se animan a realizar el Camino de Santiago y...Anar a la notícia »

La Policia Local d'Alfafar pionera en prestació de serveis preventius i assistencials

Les campanyes de conscienciació a la ciutadania, el servei de mediació, l'assistència i formació en matèria de violència de gènere o la gestió de vehicles abandonats, la converteixen un en referent comarcal. Alfafar, 26/03/15: El modelo de gestión de la Policía Local de l’Ajuntament d’Alfafar, basat en la proximitat i enfocat a la prevenció, es ...Anar a la notícia »

El Pla de Futur Alfafar 2020 rep prop de 600 propostes ciutadanes

L'Ajuntament d'Alfafar va celebrar a la tarda una sessió de seguiment i exposició pública d'aquest projecte les conclusions finals es donaran a conèixer durant el mes de juny. Alfafar, 25/03/15: El Pla de Futur Alfafar 2020 que l’Ajuntament d’Alfafar realizar en colaboración con la Universidad de Alicante ha sumado en las últimas...Anar a la notícia »

L’Ajuntament d’Alfafar lanza un año más su campaña ALFAFAR ESCOLA DE QUALITAT

Sota el lema aquest any de EDUCA'T A ALFAFAR, es pretén fomentar per al nou curs l'escolarització i matriculació de nens i nenes en centres educatius del municipi. S'ha editat una nova publicació on es recullen totes les dades dels centres educatius i vídeos explicatius de cada un d'ells per fer ...Anar a la notícia »

El Servei Municipal d'Informació al Consumidor d'Alfafar obre les seves portes

L'Ajuntament ha posat en marxa aquest servei d'atenció als i les consumidors i usuaris d'Alfafar, que permet tramitar reclamacions i denúncies sense necessitat de sortir del municipi. Alfafar, 13/03/15: L'Ajuntament d'Alfafar ha presentat aquest matí al Saló de Plens del consistori el nou Servei Municipal d'Informació al Consumidor (SMIC),...Anar a la notícia »

L'Ajuntament d'Alfafar modernitza les infraestructures hídriques per millorar la qualitat de l'aigua

La canalització unirà la presa d'aigua en alta, des del barri Orba fins al dipòsit municipal, al llarg de més de 2km i mig. Canalitzant aquesta aigua des del canal del Xúquer, el municipi rebrà aigua de més qualitat i preveurà èpoques de sequera en l'emmagatzematge municipal. Alfafar, 13/03/15: L’Ajuntament d’Alfafar ha...Anar a la notícia »

Finalitzen les obres de millora del 2n tram de l'Av. Camí Orba entre Alfafar y Benetússer

Durant el mes de febrer es van realitzar treballs per a la nova conducció d'aigua al municipi. Els últims dies s'han instal·lat reductors de velocitat, s'ha millorat l'accessibilitat i s'ha asfaltat des de l'Av. Torrent Fins Graz Liebenau. Alfafar, 10/03/15: L'Alcalde d'Alfafar Juan Ramón Adsuara va visitar fa uns dies ...Anar a la notícia »

Alfafar posa en marxa el Servei Municipal d'Informació al Consumidor

Els veïns i veïnes d'Alfafar podran tramitar les seves reclamacions sense sortir del municipi. El SMIC de Alfafar, que es presenta divendres que ve 13 de març al Saló de Plens, es posarà en funcionament a l'Edifici Ventura Alabau. Alfafar: 09/03/15: L'Ajuntament d'Alfafar presentarà el proper divendres dia 13 de març, en ...Anar a la notícia »

L'Alcalde d'Alfafar va inaugurar les noves pistes de pàdel del Complex Esportiu Municipal

El recinte compta ara amb 5 noves pistes de vidre cobertes i una panoràmica central. Un clínic i un partit d'exhibició femení precedir al tall de la cinta inaugural per part de Juan Ramón Adsuara. A continuació els Campions del Món van jugar un partit d'exhibició davant el nombrós públic assistent. Alfafar, 09/03/15: Coincidint ...Anar a la notícia »

L'Ajuntament d'Alfafar activa l'accés gratuït a Internet mitjançant Wi-Fi en tots els seus barris

L'Ajuntament posa en funcionament el projecte d'implantació de places Wi-Fi que ofereix a la ciutadania connexió gratuïta a Internet. Alfafar, 06/03/15: L'Alcalde d'Alfafar Juan Ramón Adsuara ha visitat les 9 places del municipi en què s'ha instal·lat la xarxa sense fil Wi-Fi per oferir servei gratuït de connexió a ...Anar a la notícia »

L'Ajuntament d'Alfafar estudia implantar l'anàlisi d'ADN per acabar amb els excrements canins a la via pública

La identificació genètica permet reconèixer el / la titular de l'animal que les seves femtes no han estat recollides degudament de la via pública i emetre una sanció correctiva. Alfafar, 05/03/15: L’Ajuntament d’Alfafar, en la seva línia d'augmentar i millorar la neteja viària al municipi, estudia implantar l'anàlisi d'ADN caní, un procediment que pel que sembla ja ...Anar a la notícia »

Alfafar crea su APP

Amb ella la ciutadania pot accedir fàcilment a la web municipal, navegar per la guia de comerç, localitzar punts d'interès al municipi o interactuar en les xarxes socials municipals o amb l'equip de govern municipal. Els veïns i veïnes podran també participar activament remetent les seves aportacions a través d'un apartat específic ...Anar a la notícia »

El Projecte Alfafar 2020 s'acosta a les preocupacions de la ciutadania

Els protagonistes d'aquest projecte són els veïns i veïnes d'Alfafar, que estan dissenyant una ciutat a partir de les seves opinions i sensibilitats. Alfafar, 26/02/15: El Projecte de l'Ajuntament d'Alfafar "Alfafar 2020" ha començat el seu camí amb les primeres reunions mantingudes amb partits polítics i organitzacions cíviques del municipi. Aquest projecte té per objecte ...Anar a la notícia »

Les obres d'asfaltat i condicionament de carrers finalitzaran aquesta setmana a Alfafar

La col·laboració en aquesta acció entre l'Ajuntament d'Alfafar i la Diputació de València ha permès millorar diverses zones del municipi que es mantenien sense reasfaltar i en mal estat. Alfafar, 2 4/02/15: L’Ajuntament d’Alfafar ha podido, a través del Pla de Camins Rurals i Carrers 2014-2015 de la Diputació de València, millorar l'asfalt de ...Anar a la notícia »

El Escultor Ricardo Lacreu dona su escultura “Ones” a l’Ajuntament d’Alfafar

L'obra formava part de l'exposició que va tenir lloc a 2013 a la Sala Espai Sol d'Alfafar. Lacreu, veí d'Alfafar, va lliurar fa uns dies l'escultura a l'Alcalde i la Regidora de Cultura. Alfafar, 19/02/15: L'Ajuntament d'Alfafar va realitzar al desembre de 2013 en la Sala de Exposiciones del municipio Espai Sol “Els Vents...Anar a la notícia »

L'Ajuntament d'Alfafar va acollir ahir novament una Junta Local de Seguretat

La reunió dels cossos de seguretat va estar presidida pel Subdelegat del Govern. Es van tractar temes com la coordinació d'aquests cossos, els pisos ocupats al municipi, el descens de l'índex de delictes o la Certificació de Qualitat AENOR. Alfafar, 18/02/15: El matí d'ahir va tenir lloc a l'Ajuntament d'alfafar la Junta Local de ...Anar a la notícia »

L'Ajuntament d'Alfafar presenta als seus veïns i veïnes la Carta de Serveis 2015

L'equip de govern ha sortit al carrer a presentar la Carta de Serveis aprovada recentment 2015, després de rebre la de 2014 la Certificació de Qualitat AENOR. L'Alcalde i els seus regidors atendran a més qualsevol tipus de consulta, petició, queixa o suggeriment que la ciutadania vulgui plantejar. Alfafar, 18/02/15: L'Equip de Govern Municipal de ...Anar a la notícia »

La Policia Local d'Alfafar realitza una campanya de conscienciació per la mobilitat de vianants

L'objectiu és conscienciar els i les infractors que els seus faltes perjudiquen a altres usuaris i usuàries de la via, els vianants. La campanya, que ha començat avui, finalitzarà el proper 1 de març. Alfafar, 16/02/15: La Policia Local de l'Ajuntament d'Alfafar ha començat avui una campanya de conscienciació per la mobilitat ...Anar a la notícia »

El Pla Estratègic Alfafar 2020 dóna els seus primers passos

L'Ajuntament d'Alfafar en col·laboració amb la Universitat d'Alacant, treballa en el desenvolupament de debats i fòrums oberts per concretar quina ciutat volen els veïns i veïnes d'Alfafar de cara a l'any 2020. Alfafar, 12/02/15: Arrenca el Pla Estratègic que l'Ajuntament d'Alfafar ha començat a fer realitat amb la col·laboració de la Universitat ...Anar a la notícia »

Les queixes rebudes pel SAC de l'Ajuntament d'Alfafar es redueixen dràsticament any rere any

Les queixes registrades a 2014 no arriben ni a la quarta part que les registrades en 2011, mentre els suggeriments augmenten al mateix ritme. Els veïns i veïnes utilitzen més per fer arribar aquestes qüestions a l'Ajuntament altres canals municipals com les Xarxes Socials, les bústies de suggeriments, la Plataforma Alfafar Opina o al correu ...Anar a la notícia »

L'Ajuntament d'Alfafar destina 35.000 € a millorar els Centres Municipals de Majors

Els treballs de reforma s'han centrat en la pintura d'ambdós centres i en l'adaptació dels banys. També s'ha habilitat una sala amb ordinadors per a la realització de cursos d'informàtica. Alfafar, 09/02/15: L'Ajuntament d'Alfafar ha destinat al voltant de 35.000 € a la renovació i adequació dels 2 Centres Municipals de ...Anar a la notícia »

L'Ajuntament d'Alfafar atreu al municipi inversions i llocs de treball amb un pla de bonificació de llicències

L'Equip de Govern subvencionarà entre un 5% i un 95% de llicències de construcció i d'activitat comercial a les noves empreses que s'instal·lin a Alfafar. També s'estudiarà la bonificació en l'IBI segons permeti la Llei, en funció del nivell de compromís de les empreses amb la contractació local. Alfafar, 06/02/15:...Anar a la notícia »

AENOR certifica la Carta de Servicios de l’Ajuntament d’Alfafar

La recent concessió de la Certificació de Qualitat permet a l'Ajuntament auditar i assumir 56 nous processos d'atenció i servei als ciutadans i ciutadanes d'Alfafar. Alfafar, 03/02/15: El màxim responsable d'AENOR a la Comunitat Valenciana Salvador Ibáñez, i Juan Ramón Adsuara Alcalde d'Alfafar, han presentat avui dimarts, els 56...Anar a la notícia »

Alfafar augmenta i millora les seves equipacions esportives a través d'una subvenció de la Diputació

Una segona taula de taula al Sequer de Nelot o un nou graderia en el Camp de Futbol Municipal són algunes de les millores en els equipaments municipals. Els centres educatius públics La Fila, Orba, Rabisancho la 25 d'abril també han rebut cistelles, porteries i pilotes entre altre material esportiu. Alfafar, 02/02/15: L’Ajuntament...Anar a la notícia »

Llegaron a l’Ajuntament d’Alfafar los 12 ordinadors adjudicats per la Diputació

Aquestes noves eines informàtiques estan instal·lant en els punts on donaran més i millor servei als veïns i veïnes d'Alfafar. Des de l'Àrea de Modernització i Informàtica estan acabant els treballs d'instal·lació dels dispositius. Alfafar, 28/01/15: L'Ajuntament d'Alfafar va ser un dels primers ajuntaments a rebre els ordinadors que la ...Anar a la notícia »

Es va obrir al trànsit la C / Mestre Músic Ramón Navarro d'Alfafar

La urbanització d'aquest carrer sense sortida era una reivindicació històrica dels veïns i veïnes d'Alfafar, que la utilitzaven com improvisat aparcament del Centre de Salut. La via s'ha transformat completament, passant d'un camí de terra que es embarraba amb les pluges a un carrer obert al trànsit amb sortida a ...Anar a la notícia »

Van finalitzar les obres del nou pàrquing del Barri La Fila d'Alfafar

El solar on s'ha construït es convertia en un fangar els dies de pluja. Divendres passat va acabar d'instal·lar l'enllumenat públic i es va obrir oficialment per al seu ús. Alfafar, 26/01/15: Divendres passat l'Ajuntament d'Alfafar finalitzar oficialment les obres de construcció d'una nova zona d'aparcament al Barri La Fila, ubicat ...Anar a la notícia »

L’Ajuntament d’Alfafar se une al uso de Plataformas de Interoperabilidad

Els veïns i veïnes d'Alfafar no hauran de desplaçar-se a altres municipis per sol·licitar documentació d'altres administracions. Podran tramitar les seves gestions des del propi Ajuntament, evitant desplaçaments, esperes i despeses innecessàries. Ajuntaments amb característiques similars al d'Alfafar han arribat a quantificar l'estalvi al / la ciutadà / a amb l'ús d'aquestes plataformes en ...Anar a la notícia »

Alfafar avança un pas més en la seva aposta per oferir una gestió transparent als seus veïns i veïnes

L'Ajuntament d'Alfafar ha fet arribar als domicilis del municipi un fulletó explicatiu amb les accions municipals realitzades durant l'any passat 2014. Aquesta acció va unida a altres de la mateixa índole com les cartes informatives periòdiques, els BIMs, la Plataforma Alfafar Opina o el Projecte Alfafar 2020 entre altres. Alfafar, 22/01/15. En virtut de ...Anar a la notícia »

Alfafar baixa la desocupació a 161 persones en 2014 i obren 12 nous negocis

L'Ajuntament d'Alfafar va concedir ajudes a les empreses per a la contractació de 61 veïns i veïnes. Les ajudes municipals a l'emprenedoria també van permetre que 12 veïns i veïnes obrissin els seus negocis. El Pla d'Ocupació 2014 o els llocs sense formació específica en empreses col·laboradores de l'Ajuntament són altres fórmules de reforç del consistori en aquest ...Anar a la notícia »

Alfafar i Sedaví milloraran el túnel del Saler amb ajuda de Diputació

El conegut com Pont de Pedra que comparteixen els dos municipis és una infraestructura problemàtica pel mal estat del ferm i el seu nivell freàtic. Les obres començaran previsiblement a finals de gener. Alfafar, 12/01/15: El passat mes de maig, els municipis d'Alfafar i Sedaví es van unir per sol·licitar a la Diputació de València la reparació ...Anar a la notícia »

La Biblioteca d'Alfafar obrirà en horari especial i ininterromput durant el mes de gener

L'edifici obrirà de dilluns a dijous de 10:30h a 01:00h, a més dels divendres i dissabtes en el seu horari normal, l' 7 l' 29 de gener. Els i les estudiants podran preparar els seus exàmens i gaudir de les noves millores realitzades a l'edifici com la instal·lació de climatització o el nou i millor ...Anar a la notícia »

La Campanya de Control de Consum d'Alcohol i Drogues a Alfafar es tanca amb molt bons resultats

La Policia Local va realitzar aquesta campanya del 15 l' 21 del passat mes de desembre en col·laboració amb la DGT. Dels i les 82 conductors sotmesos a les proves, 3 van ser denunciats i 1 detingut. Alfafar, 05/01/15: Durant la setmana del 15 l' 21 del passat mes de desembre, la Policia Local de ...Anar a la notícia »

El Servei Jurídic gratuït en matèria de Desnonaments de l'Ajuntament d'Alfafar aconsegueix 4 dacions en pagament en l'última setmana

Són més d'un centenar els casos que l'advocat Guillem Noguera ha atès i resolt en multitud d'ocasions satisfactòriament per als i les afectats. Jorge Fco. Martín, un dels primers casos en ser atès per aquest servei, ha finalitzat recentment el seu procés després 2 anys i mig de negociacions, i desitja compartir-...Anar a la notícia »

Alfafar aprova un pressupost municipal "per a les persones"

L’Ajuntament d’Alfafar ha aprobado un presupuesto para 2015 de més de 16.000.000 € en el qual destaca un component social destinat fonamentalment a aspectes com Serveis Socials, Foment d'Ocupació, Educació i Sanitat. El pressupost reflecteix, per 4t any consecutiu, la reducció en les principals taxes i impostos de caràcter municipal. Alfafar, 26/12/14: L’Ajuntament d’Alfafar...Anar a la notícia »

El Jaume I d'Alfafar té nous arbres en la seva zona de pícnic

14 exemplars de carrasca i llidoner van ser plantats divendres passat. També han estat trasplantades a aquesta zona les palmeres datileres retirades del C / Músic Ramón Navarro. Alfafar, 23/12/14 Divendres passat 19 de desembre van finalitzar els treballs de plantació de nous arbres a la zona de pícnic i d'esbarjo Espai Lúdic Jaume I ...Anar a la notícia »

Alfafar rebre 12 dels ordinadors que va lliurar la Diputació de València

L'Alcalde Juan Ramón Adsuara va acudir en representació de l'Ajuntament d'Alfafar a l'acte de lliurament dels equips al costat del dels altres 42 Alcaldes de la comarca. Aquests nous equips milloraran la prestació de serveis a la ciutadania i la implantació real de l'Administració Electrònica en els municipis. Alfafar, 23/12/14: El passat 10...Anar a la notícia »

Alfafar presentar la segona edició de la seva Guia Comercial

L'acte va tenir lloc davant la presència d'una gran representació del comerç local i ACYPAL. La guia ja està disponible tant en format paper com digital. Alfafar, 22/12/14: Dimarts passat 16 de desembre va tenir lloc l'acte de presentació de la III Guia Comercial d'Alfafar a l'Hotel Albufera, organizada por l’Ajuntament...Anar a la notícia »

Alfafar inicia el desenvolupament del seu pla estratègic per als propers anys

Aquest pla es nodrirà de les idees, suggeriments i aportacions recollides en debats i fòrums participatius amb tots els agents socials d'Alfafar. Mobilitat, accessibilitat o el soterrament de les vies seran alguns dels projectes clau, per als que ja s'ha sol·licitat finançament europeu. Alfafar, 22/12/14: L'Ajuntament d'Alfafar es troba ultimant els detalls ...Anar a la notícia »

El Mercat Municipal d'Alfafar va celebrar la seva reinauguració amb magnificència

Durant el matí del dissabte els i les visitants del mercat van gaudir de degustacions, activitats infantils i regals per als i les compradors. Exhibicions, actuacions i balls manxecs van completar la intensa jornada viscuda al recinte. Alfafar, 15/12/14: El Mercat Municipal d'Alfafar va celebrar dissabte passat 13 de desembre la reinauguració de les seves ...Anar a la notícia »

L'Ajuntament d'Alfafar comença un important projecte d'accessibilitat i adequació en diferents zones del municipi

Les obres de remodelació de voreres començades aquests dies s'executaran en un mes i mig compten amb un pressupost de prop de 150.000 €. Començarà en breu també la urbanització del C / Músic Ramón Navarro, després del Centre de Salut, actuació necessària i reclamada durant molt de temps, pressupostada en prop de 140.000 €. Han començat també ...Anar a la notícia »

L'Ajuntament d'Alfafar comença les obres de millora de l'accessibilitat al municipi

Els treballs començaran al C / La Tauleta. La Policia Local realitzarà els oportuns talls i desviaments de trànsit per evitar l'accés a la mateixa. Alfafar: 06/12/14: A partir de dimarts que 9 de desembre, l'Ajuntament d'Alfafar començarà els treballs per millorar l'accessibilitat en diversos punts del municipi, consistint aquests al rebaix de ...Anar a la notícia »

L’Ajuntament d’Alfafar realiza un tratamiento de desratización en el Parque de Av. Vicente Blasco Ibáñez

Prèviament es va realitzar una poda i condicionament de les tanques i els arbres. La zona ha estat senyalitzada i tancada i romandrà així un parell de mesos, realitzant el consistori revisions periòdiques. Alfafar, 06/12/14: L'Ajuntament d'Alfafar va realitzar el passat dijous un tractament de desratització al Parc de l'Av. Vicente Blasco Ibáñez, situat al costat ...Anar a la notícia »

La Policia Local d'Alfafar augmenta el nombre d'agents i crea la unitat de motoristes

Aquest cos de seguretat local ha augmentat amb 4 noves incorporacions, cobrint les baixes que ha tingut per diverses causes. Aquest augment d'agents ha permès la creació de la unitat de motoristes, que actuarà en diferents àmbits. Alfafar, 02/12/14: El passat mes de novembre, la Policia Local de l'Ajuntament d'Alfafar va rebre la incorporació de ...Anar a la notícia »

L'Ajuntament d'Alfafar informa dels ajuts a les comunitats de veïns / es en l'adaptació de dispositius de recepció TDT

El consistori ha editat una guia pràctica que es pot descarregar des de la web municipal i informarà a totes les finques del municipi. També estan disponibles en els Punts d'Informació de l'Ajuntament i Barri Orba els fullets informatius del Ministeri. Alfafar, 01/12/14: L'alliberament del dividend digital és un procés que s'està realitzant per ...Anar a la notícia »

El 75% dels veïns i veïnes d'Alfafar està satisfet amb la gestió municipal

Aquestes dades es desprenen d'una enquesta realitzada, recentment al municipi. Neteja viària i atur són les principals preocupacions de la ciutadania, que l'Ajuntament d'Alfafar està bolcat en solucionar amb l'augment i millora continus del servei de neteja i les ajudes municipals a la contractació, entre altres mesures. Alfafar, 28/11/14: L’Ajuntament d’Alfafar ha realizado recientemente...Anar a la notícia »

Finalitzen les millores a l'Edifici Sanchis Guarner i el seu parc

Els treballs de pintura de l'edifici estan pràcticament finalitzats i ja s'han instal·lat equips informàtics per als cursos dels usuaris i usuàries. Les jardineres i la vorera del parc estan acabades i ja comença a brollar la gespa. Alfafar, 27/11/14: L'Ajuntament d'Alfafar ha realitzat una sèrie de millores en les últimes setmanes tant en ...Anar a la notícia »

L'Ajuntament d'Alfafar compagina les tasques de manteniment de l'enllumenat públic amb la poda dels arbres del municipi

Des de fa uns dies s'està duent a terme la poda dels arbres de la via pública en el municipi. Simultàniament a aquestes tasques, s'està realitzant un manteniment de l'enllumenat públic. Alfafar, 26/11/14: L'Ajuntament d'Alfafar està duent a terme des de fa uns dies les tasques de la poda i sanejament dels arbres de ...Anar a la notícia »

21 noves ajudes a la contractació i l'emprenedoria concedides per l'Ajuntament d'Alfafar

Amb aquests ajuts s'han creat 20 nous llocs de treball i s'ha creat una nova empresa a Alfafar. Comerç i hostaleria són els sectors que més han demandat aquests ajuts municipals a la contractació. Alfafar, 26/11/14: En el trimestre de setembre, octubre i novembre, l’Ajuntament d’Alfafar ha concedido un total de 20 nous ajuts ...Anar a la notícia »

L'Alcalde d'Alfafar presenta al Ministeri de Foment el projecte de soterrament de les vies

Juan Ramón Adsuara ha viatjat avui fins a Madrid per reunir-se amb el subdirector general de Ferrocarrils. Entre els compromisos adquirits en la reunió, destaca la desaparició del tràfic de mercaderies a 2 anys i el suport de Ministeri i Renfe per a la recerca de finançament del projecte. Alfafar, 25/11/14: L'alcalde d'Alfafar Juan Ramón Adsuara, ha viatjat ...Anar a la notícia »

L'Ajuntament d'Alfafar actua en un dels encreuaments semafòrics més importants del municipi

Els treballs van començar el passat mes de setembre a la perpendicular d'Av. Albufera amb C / Divisoria i C / Pintor Sorolla. També s'han realitzat tasques de condicionat, revisat i manteniment en la resta de semàfors del municipi per comprovar el seu bon funcionament. Alfafar, 25/11/14: Durant les últimes setmanes, l'Ajuntament d'Alfafar ha estat realitzant tasques de condicionament de ...Anar a la notícia »

Alfals voluntat 8 places wifi d'accés gratuït abans de finalitzar l'any

El projecte contempla la posada en servei al Sequer de Nelot, Barri La Fila, entorn del Complex Esportiu, Camp de Futbol, Plaça Sanchis Guarner i el seu entorn, Plaça Nova de Els Alfalares, Plaça Poeta Miguel Hernández, Plaza de la Música Celia Giner y Plaça Corts Valencianes. Aquests emplaçaments vénen a unir-se a la plaça de l'Ajuntament,...Anar a la notícia »

L’Ajuntament d’Alfafar busca en Europa la financiación de 5 projectes fonamentals per al desenvolupament del municipi

L'Ajuntament ha presentat al Ministeri la sol·licitud d'adhesió al pla Ecofin i el Banc Europeu d'Inversió per a projectes per valor de 120.000.000 €. La concessió d'aquesta línia de finançament permetria el desenvolupament de projectes com el soterrament de les vies, el pla de mobilitat i accessibilitat a tot el municipi d'Alfafar ...Anar a la notícia »

La Policia Local d'Alfafar estudia les últimes tècniques de detecció de drogues durant la conducció

Després de la modificació el passat maig de la Llei de Seguretat Viària, la detecció de drogues durant la conducció es considera infracció molt greu. Aquest cos de seguretat local es va formar el passat octubre a les últimes tècniques que impliquen aplicar. Alfafar, 13/11/14: A finals del passat mes d'octubre, la totalitat de la plantilla ...Anar a la notícia »

L'Associació de Jubilats d'Alfafar rep de l'Ajuntament d'Alfafar un equip informàtic per a les seves tasques administratives

Aquesta Associació de Gent Gran ha augmentat i diversificat les seves activitats i precisava d'aquesta eina per a organitzar-les i gestionar-les. Alfafar, 11/11/14: L'equip directiu de l'Associació de Jubilats Centre Municipal de Majors Parc de les Palmeres d'Alfafar disposa des del passat dimecres d'un nou equip informàtic amb el qual realitzar les seves tasques ...Anar a la notícia »

L'Ajuntament d'Alfafar negocia la paralització de desnonament de 3 famílies d'Alfafar

L'Ajuntament ha plantejat a l'entitat financera Cajamar, com a requisit imprescindible per negociar, el refinançament del deute i la paralització dels processos de desnonament que havia iniciat Al mateix temps, s'han iniciat converses amb Cajamar, per tal d'arribar a un acord perquè cedeixin els habitatges buits a veïns ...Anar a la notícia »

L'Ajuntament d'Alfafar augmenta i millora el servei de neteja viària

L'Ajuntament té 2 noves màquines de neteja amb els últims avenços tècnics per augmentar l'eficiència. S'ha iniciat un Pla de Neteja Interior de Contenidors Soterrats. Continua la neteja diari per tot el municipi. Alfafar, 04/11/14. L'Ajuntament d'Alfafar està treballant en reforçar els mitjans humans i materials així poder augmentar i millorar el ...Anar a la notícia »

L'Ajuntament d'Alfafar presenta una Campanya de Conscienciació Ciutadana sobre Neteja Viària

El consistori vol conscienciar la ciutadania sobre el seu paper en el manteniment de la neteja dels carrers. La neteja viària és o na de les principals preocupacions de la ciutadania d'Alfafar i la conscienciació de la seva participació en ella en un valor fonamental. L'Ajuntament llança aquesta campanya de conscienciació i al mateix ...Anar a la notícia »

L’Ajuntament d’Alfafar baja el IBI por 4º año consecutivo

L'Impost de Béns Immobles passa d'un tipus impositiu del 0,78% en 2011 l' 0,56% en 2015. Aquesta mesura és un altre dels fruits del sanejament econòmic del consistori en els últims anys. Alfafar, 31/10/14. L'Ajuntament d'Alfafar va acordar en el ple d'ahir nit la rebaixa de l'Impost de Béns Immobles per quart ...Anar a la notícia »

L'Ajuntament d'Alfafar prepara l'inici de les obres de la 2a fase del PPOS Alfalares

La 1a fase va incloure el tractament i urbanitzat integral de les parcel·les, el assentat d'un passeig transversal i un altre perpendicular, la instal·lació d'una zona de descans i una pista esportiva. Aquesta 2a fase inclourà la instal·lació d'una altra pista esportiva, vegetació i jardins en els eixos dels passejos i un parc per a mascotes ....Anar a la notícia »

Comencen aquesta setmana les obres de construcció d'un cobert al pati del CEIP La Fila d'Alfafar

  L'Ajuntament d'Alfafar barrar fa uns dies el perímetre on es construirà aquest cobert al pati l'alumnat d'Educació Infantil. La construcció d'aquest cobert, sol·licitat per pares i mares de l'alumnat i el propi centre, ha estat possible gràcies als bons resultats econòmics de 2013. Alfafar, 29/10/14: L'Ajuntament d'Alfafar té tot preparat ...Anar a la notícia »

ACYPAL inicia el curs "Màrqueting i Noves Tecnologies" organitzat en col·laboració amb l'Ajuntament d'Alfafar

El curs l'imparteix Dofí Formació en les instal·lacions de l'empresa La Madrilenya Perchán. El regidor de Comerç i Modernització Francisco Sebastià va prendre part de l'inici del curs. Alfafar, 28/10/14: Dijous passat 23 d'octubre, representants dels comerços i professionals del municipi pertanyents a ACYPAL van assistir a l'inici del curs de formació ...Anar a la notícia »

L'espai Jaume I del Barri Orba tindrà il·luminació sostenible i ecològica

L'Ajuntament d'Alfafar està treballant en la instal·lació de fanals solars a la zona exterior del recinte. Finalitzats els treballs, els usuaris i usuàries del Jaume I poden romandre més hores durant l'hivern. Aquestes millores ha estat possible dur-les a terme gràcies a la seva sostenibilitat i als bons resultats econòmics de 2013. Alfafar, 28/10/14:...Anar a la notícia »

Van començar les obres de millora i adequació de la Plaça Sanchis Guarner del Barri Orba

La intervenció abasta la millora de les jardineres i la reparació de la vorera del C / Algemesí. Els treballs van començar la setmana passada i avancen a bon ritme. Aquestes millores són sostenibles i es van a dur a terme gràcies als bons resultats econòmics de 2013. Alfafar, 27/10/14: La passada setmana van començar els treballs ...Anar a la notícia »

L'alcalde d'Alfafar Juan Ramón Adsuara, es va reunir amb el director general de Projectes i Fons Europeus per analitzar la possible finançament de projectes en el municipi

Adsuara li va manifestar al Director dels Fons FEDER les necessitats que té el municipi en certes infraestructures i instal · lacions, històriques reivindicacions de la població. També es va tractar la problemàtica del soterrament de les vies, fixant una nova reunió al Ministeri de Foment. Alfafar, 15/10/14: El Alcalde de l’Ajuntament d’Alfafar Juan Ramón Adsuara, va rebre ...Anar a la notícia »

Finalitza la 1a fase de rehabilitació i ampliació de vestidors al Camp de Futbol Municipal

Quan finalitzi la 2a fase, s'haurà rehabilitat els despatxos i l'entrada i s'hauran ampliat els vestidors fins a un total de 8. Aquestes obres estan autoritzades pel Ministeri causa de la seva total sostenibilitat i pels bons resultats econòmics de l'exercici 2013. Alfafar, 30/09/14: En els propers dies finalitzaran les obres començades a ...Anar a la notícia »

L'Alcalde d'Alfafar Juan Ramón Adsuara reprèn el projecte de soterrament de les vies del tren

Juan Ramón Adsuara es va reunir ahir amb el subdirector d'Operacions Aquest d'Adif per presentar-li el projecte municipal que permeti eliminar aquesta barrera natural que divideix el municipi. Des de Renfe s'ha anunciat que, en una 1a fase, es construirà la variant Font Sant Lluís-Benifaió, que aconseguirà abans del 2017 que els trens de ...Anar a la notícia »

L'Ajuntament d'Alfafar millora la il · luminació dels seus centres educatius públics

S'ha procedit a substituir 700 pantalles que no donaven il · luminació suficient i incomplien la normativa vigent. Aquestes millores en els centres educatius públics se sumen a altres anteriors com les millores al pati i jocs infantils al CEIP Orba o la climatització de les aules infantils del CEIP La Fila. Alfafar, 23/09/14.-...Anar a la notícia »

Alfafar incrementa les tasques del pla de pintat de passos de zebra municipal

S'ha prioritzat en el pintat de senyalística aquells passos que es troben més deteriorats al municipi. Més, s'està utilitzant un nou producte a base de microesferes de vidre amb propietats reflectants i antilliscants, per garantir la seguretat de vianants i moticiclistas. Alfafar, 02/06/14.- Desde la Regidoria de Manteniment de l’Ajuntament d’Alfafar, es ...Anar a la notícia »

Conclouen els tractaments de desinsectació i desratització de claveguerams a Alfafar

Els treballs van començar a finals d'abril, concloent la setmana passada. La desinsectació i desratització s'ha realitzat a la xarxa general de clavegueram de tot el municipi. Alfafar, 29/05/14: Durant la primera quinzena del present mes de maig, s'ha realitzat la segona fase de tractament de desratització i el primer tractament de desinsectació ...Anar a la notícia »

Alfafar desinsectació els parcs i jardins del municipi

S'han realitzat tractaments contra mosquits, puces, paparres i flebòtoms. Els treballs es van finalitzar el dia 20 de maig al Parc de les Palmeres. Alfafar, 28/05/14.- Durant la setmana del 12 l' 20 de maig, s'han realitzat els tractaments de desinsectació contra mosquits, puces, paparres i flebòtoms en els diferents parcs i jardins ...Anar a la notícia »

Conclou la construcció i asfaltat de l'aparcament al solar de Av. Reis Catòlics al costat del CEIP La Fila

L'obra, dotada d'enllumenat públic i places d'aparcament per a minusvàlids, és una reivindicació dels veïns de la zona després de la peatonalització de diversos carrers. Es disposa des de ja de 97 places d'aparcament i 3 per a minusvàlids. El pressupost d'execució material ha ascendit a més de 48.000 €, acabant els treballs en ...Anar a la notícia »

La Biblioteca Central d'Alfafar amplia el seu horari nocturn per preparar els exàmens

L'horari especial serà de 10:30h a 1h de la matinada ininterrompudament. Aquest horari especial nocturn es mantindrà l' 26 de maig al 3 de juliol, ambdós inclosos. Alfafar, 22/05/14: L'Ajuntament d'Alfafar torna a obrir la Biblioteca Central en horari especial perquè les i els estudiants que ho desitgin puguin preparar els seus exàmens ...Anar a la notícia »

Finalitzen les tasques d'adequació de l'antiga casa del conserge del CEIP La Fila

La Regidoria d'Educació s'ha fet càrrec dels costos d'aquesta obra que ascendeixen a uns 23.000 €. Aquest espai serà utilitzat ara com a aula multiusos que tindrà ús al migdia com a menjador i en horari extraescolar per a activitats del nou projecte de Serveis Socials "Aules Col · labora". Alfafar, 13/05/14:   La Regidoría d’Educació de l’Ajuntament...Anar a la notícia »

Funciona Solució mal acabat carrer Cid Campeador

Alfafar, 09/05/14: Durant el matí d'ahir la brigada de manteniment va realitzar unes tasques per solucionar les obres mal fetes en el seu dia a la instal · lació de l'illot de contenidors soterrats situada en aquest carrer. Durant el dia d'avui els usuaris ja han pogut accedir als contenidors amb normalitat.Anar a la notícia »

Alfafar ja disposa de versió web per a dispositius mòbils i tablets

És la primera vegada que el web municipal d'Alfafar www.alfafar.com, s'adapta a la pantalla dels smartphones i tablets. Alfafar, 13/03/14: El passat estiu de 2013 l’Ajuntament d’Alfafar remodeló su portal web, modificar el seu disseny i va adaptar el contingut i estructura de la mateixa per a fer-la més accessible, més intuïtiva, més dinàmica, i ...Anar a la notícia »

L'Ajuntament d'Alfafar repara les voreres de diferents punts del municipi

Al Casc Antic s'està procedint al netejat i substitució de rajoles deteriorades. Al Barri de Alfalares, a petició dels veïns, s'estan tapant els forats que es van deixar en el seu dia per plantar arbres que mai es van utilitzar. Alfafar, 06/03/14.- Desde la Regidoria de Manteniment de l’Ajuntament d’Alfafar, s'estan portant ...Anar a la notícia »

Alfafar continua la campanya de millores del manteniment en parcs i mobiliari urbà

S'han reparat i revisat diversos gronxadors de parcs infantils. També s'han pintat i revisat tots els bancs municipals. Alfafar, 28/02/14.- Desde la Regidoria de Manteniment de l’Ajuntament d’Alfafar, es continua treballant en les tasques de pintat i manteniment del mobiliari urbà i jocs infantils dels parcs i places de diferents punts del municipi ....Anar a la notícia »

L'Ajuntament d'Alfafar realitza tasques de neteja a la Sèquia del Tremolar

Les tasques han consistit en neteja, dragatge i adequació dels marges. La fi d'aquests treballs és evitar l'aparició de plagues o males olors. Alfafar, 26/02/14.- La Regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament d'Alfafar va realitzar la setmana passada una sèrie d'actuacions al Barri del Tremolar, després de converses amb veïns i ...Anar a la notícia »

L'Ajuntament d'Alfafar inicia els treballs d'asfaltat i millores en la C / Algemesí del Barri Orba

Es realitzaran tasques d'asfaltat i es repintarà tota la senyalètica viària de la zona. Durant el període que durin els treballs el trànsit del carrer romandrà tallat, podent entrar al Barri Orba únicament per la C / Catarroja. Alfafar, 12/02/14.- Desde la Regidoria d’Urbanisme de l’Ajuntament d’Alfafar, s'estan duent a terme les tasques de millora ...Anar a la notícia »

La Regidoria de Parcs i Jardins realitza una poda en els arbres del passeig de la Av. Mediterrani

L'objectiu és sanejar els arbres i orientar la copa per la seva crescuda en horitzontal i oferir més àrees d'ombra Aquestes tasques s'han iniciat després de converses amb veïns / es de la zona i també facilitarà les tasques de neteja. Alfafar, 12/02/14.- La Regidoria de Parcs i Jardins de l'Ajuntament d'Alfafar ha realitzat les tasques ...Anar a la notícia »

La Regidoria de Manteniment renova la pintura viària en diferents zones del municipi

S'està actuant al Barri La Fila, els voltants del Complex Esportiu i el Barri Sant Jordi. S'estan repintant els passos de vianants i les zones d'aparcament prohibit. Alfafar, 07/02/14.- La Regidoria de Manteniment està realitzant actuacions de manteniment de la pintura viària en diferents zones del municipi, dins del Pla Municipal ...Anar a la notícia »

L'Ajuntament d'Alfafar reduce 9.600.000€ de su deuda municipal en 2 anys de legislatura

El deute municipal actual és de 31.000.000 €, al juny de 2011 era d '€ 40,5 milions. Per tercer any consecutiu, l'Ajuntament redueix la pressió fiscal sobre els seus veïns / es i augmenta de manera important les inversions a la promoció de l'ocupació. Educació, formació i ocupació seran les àrees amb més creixement en despesa municipal durant 2014 Alfafar,...Anar a la notícia »

La Biblioteca Municipal d'Alfafar augmenta el seu servei d'Internet i millora la seva wifi

L'àrea de Modernització de l'ajuntament ha implementat una xarxa que millora la connexió wifi dels usuaris de la Biblioteca Municipal. Amb l'estalvi obtingut després de l'aplicació de programari lliure al servei, ha pogut adquirir un nou PC per al servei públic d'internet. El següent projecte de millora previst és la ...Anar a la notícia »

6 aules d'Educació Infantil del CEIP La Fila ja tenen climatització

La Regidoria d'Educació ha invertit uns 10.000 € en la climatització de les aules de 1r a 3r d'Educació Infantil. Els treballs i instal · lacions es van realitzar fora de l'horari escolar i en caps de setmana. Alfafar, 19/12/13.- Desde la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Alfafar se ha llevado a cabo las últimas semanas, la instal · lació de ...Anar a la notícia »

Alfafar presenta el seu portal del comerciant de la Xarxa AFIC i primera guia de comerços del municipi

L'Ajuntament desenvolupa per primera vegada una eina informativa que aglutina les dades del petit i mitjà comerç al municipi. En la presentació de l'acte ha participat la directora general de Comerç de la Generalitat Valenciana; Silvia Ordiñaga. Alfafar, 17/12/13.-   L'Ajuntament d'Alfafar, en col · laboració amb La xarxa d'Agències per al Foment de ...Anar a la notícia »

Finalitzen les obres de construcció i asfaltat d'un aparcament a la Plaça Cronista Lacreu Seine

L'obra, una reivindicació històrica dels veïns de la zona, s'ha dotat a més d'enllumenat públic i places d'aparcament per a minusvàlids. Les obres, el pressupost d'execució material ha ascendit a més de 40.000 €, han acabat en el termini previst d'aproximadament un mes. Alfafar, 17/12/13.-   La Regidoria d’Urbanisme de l’Ajuntament d’Alfafar...Anar a la notícia »

L'Ajuntament d'Alfafar realitza treballs de millora al túnel de l'Av. Reis Catòlics

S'han reparat els sots i l'asfaltat en mal estat. A més s'està instal · lant una tanca metàl · lic a la barana de la via de vianants per evitar als usuaris caigudes i esquitxades dels cotxes els dies de pluja. Alfafar, 17/12/13.-   Durant la setmana passada, l’Ajuntament d’Alfafar cerró al tráfico el túnel de...Anar a la notícia »

Alfafar ja compta amb el número de telèfon "092" per a la seva Policia Local

És la 2a localitat de l'Horta Sud a oferir aquest servei a la ciutadania. L'Àrea de Modernització ha aconseguit instaurar aquest servei al municipi a cost zero per al consistori. Alfafar, 09/12/13: El nombre 092 és el nombre curt conegut com el nombre d'Emergències d'àmbit local, que permet establir una comunicació ...Anar a la notícia »

Alfafar potència l'atenció ciutadana per part de tots els seus regidors

cita prèvia regidorsLa mesura permetrà ampliar horaris i oferir un millor servei de proximitat als ciutadans per part de tots els regidors. Es pot sol · licitar cita prèvia al web municipal o trucant al 96 3182126 Alfafar, 04/12/13.- L'Ajuntament d'Alfafar ha publicat a la seva pàgina web municipal els horaris d'atenció ciutadana de tots els regidors ...Anar a la notícia »

Alfafar intensifica les accions de prevenció enfront de pluges

La neteja d'embornals i desguassos començar la passada setmana i continuaran en els pròxims dies. Actualment estan realitzant-se en la zona dels Alfalares, especialment sensible a les inundacions. Alfafar, 26/11/13.- L'Ajuntament d'Alfafar està treballant en accions de prevenció davant les pròximes pluges. La cuba que realitza la neteja d'embornals i canonades ...Anar a la notícia »

Finalitzen les obres de la Rotonda del Saler

Des de la Regidoria d'Urbanisme s'estan realitzant els últims treballs de l'obra. L'actuació s'ha realitzat gràcies a les aportacions realitzades per la Diputació de València Alfafar, 25/11/13: La Regidoria d'Urbanisme està realitzant els últims treballs en les obres de condicionament i reasfaltat de la rotonda de la CV-401 direcció al Saler,...Anar a la notícia »

L'Ajuntament d'Alfafar realitza una posada a punt en les diferents àrees de joc del municipi

La Regidoria de Parcs i Jardins ha revisat els gronxadors i instal · lacions infantils dels parcs municipals, realitzant tasques de manteniment i, si escau, les reparacions pertinents. Alfafar, 18/11/13: La Regidoria de Parcs i Jardins de l'Ajuntament d'Alfafar està realitzant una posada a punt dels gronxadors, jocs i instal · lacions infantils de tots els ...Anar a la notícia »

La Regidoria de Parcs i Jardins realitza una poda de sanejament a la Plaça Corts Valencianes

L'objectiu és eliminar branques mortes o malaltes i evitar possibles danys que puguin fer als usuaris del parc i la plaça. Alfafar, 21/10/13: Des de la Regidoria de Parcs i Jardins de l'Ajuntament d'Alfafar s'està realitzant una poda de sanejament en els arbres de la Plaça Corts Valencianes del Barri ...Anar a la notícia »

La Regidoria de Manteniment realitza millores i reparacions al Barri Orba i Alfalares

Els treballs s'han realitzat atenent diverses reunions amb veïns i veïnes de la zona. Alfafar, 15/10/13: Des de la Regidoria de Manteniment de l'Ajuntament d'Alfafar s'estan duent a terme diverses reparacions i tasques de manteniment en diferents punts del Barri Orba i els Alfalares. Atenent a diferents peticions de ...Anar a la notícia »

La Regidoria de Sanitat realitza la neteja dels transformadors en el barri dels Alfalares

El clos que envolta aquest transformador del C / Josep Antequera acumulava brutícia des de feia temps i és la primera vegada en anys que s'actua. Se li ha avisat a l'empresa Iberdrola per no emprendre el seu manteniment i neteja en condicions. Alfafar, 08/10/13: La Regidoria de Sanitat de l'Ajuntament d'Alfafar va realitzar fa uns dies ...Anar a la notícia »

L'Ajuntament d'Alfafar va realitzar un tractament contra rosegadors al Parc de les Palmeres

Les Regidories de Sanitat i Manteniment col · laborar en la realització del tractament. Durant una setmana s'ha fet un seguiment per controlar els resultats que han estat positius. Alfafar, 07/10/13: Dijous passat 26 de setembre, la Regidoria de Sanitat de l'Ajuntament d'Alfafar va realitzar un tractament contra rosegadors al Parc de les Palmeres, que ...Anar a la notícia »

La Regidoria de Manteniment realitza millores a les pistes de petanca del Parc de les Palmeres

S'ha reforçat el contorn de les pistes i s'han ampliat també els punts de llum. Alfafar, 03/10/13: La Regidoria de Manteniment de l'Ajuntament d'Alfafar ha realitzat tasques de remodelació a les pistes de petanca i millores en la il · luminació del Parc de les Palmeres. En primer lloc s'ha fet una remodelació de ...Anar a la notícia »

L'Ajuntament d'Alfafar realitza tasques de neteja de pintades als parcs infantils del municipi

S'ha adquirit una netejadora a pressió per realitzar aquests treballs en sòls, gronxadors i mobiliari urbà. A continuació s'utilitzarà per realitzar la neteja diari de carrers i el manteniment de la neteja en els parcs. Alfafar, 28/09/13: Les Regidories de Parcs i Jardins i de Manteniment han adquirit una ...Anar a la notícia »

Alfafar comença la campanya d'ajuda als majors per despeses d'habitatge habitual

Del 30 de setembre al 31 d'octubre s'obre el termini perquè les persones grans presentin la documentació per obtenir l'ajuda municipal. 100€ és l'import de l'ajuda. Alfafar, 28/09/13: La Regidoria de Gent Gran de l'Ajuntament d'Alfafar inicia la Campanya d'Ajuda per a Majors de 60 anys, per despeses d'habitatge ...Anar a la notícia »

L'Ajuntament d'Alfafar realitza tasques de manteniment preparant els col · legis per a l'inici del curs escolar

La Regidoria de Manteniment ha realitzat millores i reparacions a les escoles públiques. Canvi de pantalles estanques de llum, pintat exterior dels edificis, millores als lavabos, reparació d'esquerdes en façanes, condicionament de la jardineria exterior, i preparació dels horts escolars més s'han repintat els passos de zebra confrontants de tots ...Anar a la notícia »

L'empresa valenciana Fulton inicia les tasques com a brigada de manteniment municipal

· El 100% de la brigada són veïns d'Alfafar contractats a través de l'Agència de Desenvolupament Local de l'Ajuntament d'Alfafar. · Un 15% de la plantilla total de l'empresa són veïns d'Alfafar. . Per primera vegada tant els vehicles com la indumentària de treball té la retolació de Manteniment d'Alfafar ....Anar a la notícia »

L'Ajuntament d'Alfafar contracta 6 veïns desocupats per a treballs de jardineria

· La durada del contracte serà d'un mes. . L'Ajuntament serà subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació Estatal amb una quantitat màxima de 9.526,00 €. 2 d'agost, 2013.- L'Ajuntament d'Alfafar col · labora amb el Servei Públic d'Ocupació Estatal per a la contractació de 6 veïns desocupats de la localitat per realitzar treballs agraris,...Anar a la notícia »

Alfafar rep de la Generalitat valenciana un contracte de lloguer social d'habitatges de Bankia

· L'Ajuntament d'Alfafar rep l'habitatge després d'un conveni de la Conselleria d'Infraestructures, Territori i Medi Ambient i l'entitat bancària, Bankia. . L'habitatge s'ha adjudicat a una família que ha estat desnonada. 31 de juliol, 2013.- Ahir la Conselleria d'Infraestructures, Territori i Mitjans Ambient va lliurar 1 contracte de lloguer del ...Anar a la notícia »

L'Ajuntament d'Alfafar comença les reparacions i neteja en l'Avda Mediterrani

. La intervenció consisteix en la reparació de la tanca, la palissada de roll de fusta i la neteja del paviment. 24 de juliol, 2013.- L'Ajuntament d'Alfafar ha dut a terme la intervenció per al manteniment de l'Avinguda Mediterrani. Ha consistit en la reparació de la tanca Pare Eduardo Rector Esteban i la palissada de rodanxó ...Anar a la notícia »

La Regidoria de Sanitat actua a Parcs i Jardins de Alfafar per la disminució de paneroles i mosquits a l'estiu

. L'augment d'aquest tipus d'insectes és causat per la pujada de temperatures 24 de juliol, 2013.- L'Ajuntament d'Alfafar porta tractant des de fa algunes setmanes reduir l'aparició de paneroles i mosquits deguda a l'augment de les temperatures amb l'objectiu de minorar les molèsties als veïns. Al llarg de l'any ...Anar a la notícia »

L'ADL de l'Ajuntament d'Alfafar ofereix un espai públic per a la recerca de feina via web

· Es tractarà d'un servei gratuït de l'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local de l'Ajuntament per a veïns d'Alfafar. . L'aula comptarà amb l'assistència d'un tutor. 16 de juliol, 2013.- La Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local de l'Ajuntament d'Alfafar ha posat adisposició dels veïns interessats una aula dotada ...Anar a la notícia »

La Regidoria de Sanitat realitza una nova campanya de desratització i desinsectació a Alfafar

· Els treballs van començar el passat dilluns i es realitzaran fins al proper divendres. · Aquest tractament contra rosegadors i escarabats s'està fent a la xarxa general de clavegueram del Casc Antic i Barri Sant Jordi. . En acabar les Festes del Barri Orba es realitzarà el tractament en Barri Orba, Alfalares i Alfafar ...Anar a la notícia »

La Regidoria de Sanitat va realitzar una campanya de desratització a la xarxa de clavegueram

Els treballs es van realitzar en tots els barris del municipi. Els operaris van dipositar verí contra rosegadors en tota la xarxa general de clavegueram. Alfafar, 06/06/13: Dilluns passat 20 de maig es va iniciar una campanya de desratització que periòdicament du a terme la Regidoria de Sanitat de l'Ajuntament d'Alfafar, amb l'objectiu de prevenir possibles ...Anar a la notícia »

L'Ajuntament d'Alfafar sol · licita a la Direcció General del Cadastre la rebaixa del Valor Cadastral al municipi

La finalitat és adaptar-lo a la realitat actual de difícil situació econòmica. Aquest valor ha de correspondre aproximadament a la meitat del valor de l'immoble en el mercat, segons la normativa vigent. Alfafar, 06/06/13: L'última revisió cadastral va ser sol · licitada a la Direcció General del Cadastre pel govern socialista i efectuada en 2005 amb efectes ...Anar a la notícia »

L'Ajuntament d'Alfafar condiciona les millores de l'Espai del Sequer del Nelot a cost zero

S'acaben de condicionar l'Edifici del Sequer del Nelot i l'aparcament subterrani de 70 places. La durada de les obres tindran un termini d'al voltant 2 mesos. Després d'un llarg procés de supervisió i control de l'obra esmentada, no estant substanciades la totalitat de les obligacions derivades del contracte d'obra pública ...Anar a la notícia »

L'Ajuntament d'Alfafar compleix amb el pagament als seus proveïdors i comença l'exercici 2013 Pagant un 30 dies

L'Ajuntament d'Alfafar inicia l'exercici 2013 amb només pendent dels pagaments a proveïdors del mes de desembre de 2012. S'ha tancat l'exercici 2012 amb un compliment escrupolós del pressupost i sense cap factura sense justificar. Al juny de 2011 el pagament a proveïdors tenia un retard de 296 dies, es va tancar l'any ...Anar a la notícia »

L'Ajuntament d'Alfafar, per 2n any consecutiu, baixa els impostos municipals per 2013

L'ajuntament destina una partida pròpia en el pressupost de 700.000 € que van dirigits exclusivament a no haver de pujar els impostos a la població. Es tanca 2012 sense un calaix de factures sense pressupostar. Es tanca 2012 amb un equilibri pressupostari i un superàvit proper als 300.000 €. Si sol · liciteu formalment ...Anar a la notícia »

L'Ajuntament d'Alfafar condiciona les millores de l'Espai del Sequer del Nelot a cost zero

Després d'un llarg procés de supervisió i control de l'obra esmentada, no estant substanciades la totalitat de les obligacions derivades del contracte d'obra pública subscrit, a través d'un Pla Confiança de l'any 2009, recentment s'ha arribat a un acord amb l'empresa contractista, reiniciant els treballs d'obra i millores, de ...Anar a la notícia »

Els veïns d'Alfafar ja estan rebent ajudes, de fins a 100 €, l'IBI per als majors de 60 anys

Des de finals del passat mes de febrer, l 'Ajuntament d' Alfafar està procedint a l'ingrés de les ajudes per a gent gran 60 anys per despeses en l'habitatge habitual de l'Exercici 2012. L'any passat es van presentar un total de 393 sol · licituds, de les quals 320 van ser aprovades i està procedint al seu pagament. En aquests ...Anar a la notícia »