Nova campanya de fumigació a l'alfals,gl.

  • L'insecte és part d'un programa anual de desinfecció, desratització i desinfecció de la població.
  • Aquest programa es realitza tant a la via pública com jardins, parc i edificis municipals.
Alfafar, 16/07/2016:
Des de l'àrea de Sanitat de l'Ajuntament d'Alfafar s'està duent a terme durant aquest mes de juliol el tractament de desinsectació al municipi. Aquest tractament forma part del programa anual de desinfecció, control de plagues i població d'insectes. En aquest cas, s'està treballant contra la panerola americana i el mosquit, especialment el mosquit tigre.
El tractament s'està realitzant per tota la xarxa de clavegueram municipal, fumigant especialment els embornals de la via pública, jardins i parcs municipals, fonts ornamentals, entre d'altres.
L'objectiu d'aquest programa anual és reduir al màxim la població d'aquestes espècies que habiten en el nostre medi, evitant així picades entre la població o altres molèsties. Un cop acabat aquesta actuació es procedirà a realitzar el tercer tractament anual que consisteix en la desratització, que s'efectuarà al llarg de l'estiu.
Tots aquests processos es perllonguen fins al mes de novembre, on es donarà per finalitzat el programa 2016 de tractament contra insectes i rosegadors.