Nous ordinadors a l'Aula web d'Alfafar

Nous ordinadors a l'Aula web d'Alfafar.
Alfafar, 12/12/2016:
Des de l'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local d'Alfafar s'ha dotat, en col·laboració amb el departament d'Informàtica, d' 3 nous ordinadors a l'Aula web per millorar el servei cap als veïns i veïnes del municipi.
Aquest és un compromís que es va adquirir per part de l'AEDL a la Carta de Serveis municipal en matèria d'ocupació.
L'Aula web és un servei municipal complementari de l'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local on les persones del municipi poden fer ús dels ordinadors per realitzar diferents tasques, como por ejemplo, buscar feina. Aquest aula disposa d'un tutor qualificat per ajudar a les i els usuaris amb el maneig dels ordinadors.
Aquest és un servei gratuït que ofereix l'Ajuntament d'Alfafar per donar eines a la població i poder fer ús dels ordinadors amb connexió a internet. A més l'aula, té un altre ús, aula Mentor, on la població pot dur a terme cursos marcats pel Ministeri d'Educació, dirigida a la formació continuada de persones adultes a través d'una gran varietat de cursos amb "certificat d'aprofitament" que signa el mateix Ministeri d'Educació i Ciència.
aulaweb
Nous ordinadors en l’Aula Web d’Alfafar.
Alfafar, 12/12/2016:
Des de l’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local d’Alfafar s’ha dotat, en col·laboració amb el departament d’Informàtica, d' 3 nous ordinadors a l’Aula Web per a millorar el servei cap als veïns i veïnes del municipi. Est és un compromís que es va adquirir per part de l’AODL en la Carta de Serveis municipal en matèria d’ocupació. L’Aula Web és un servei municipal complementari de l’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local on les persones del municipi poden fer ús dels ordinadors per a realitzar diferents tasques, com per exemple, cercar ocupació. Aquest aula disposa d’un tutor qualificat per a ajudar a les i els usuaris amb el maneig dels ordinadors. Est és un servei gratuït que ofereix l’Ajuntament d’Alfafar per a donar eines a la població i poder fer ús dels ordinadors amb connexió a internet. A més l’aula, té un altre ús, aula Mentor, on la població pot dur a terme cursos marcats pel Ministeri d’Educació, dirigida a la formació continuada de persones adultes a través d’una gran varietat de cursos amb “certificat d’aprofitament” que signa el propi Ministeri d’Educació i Ciència.