Oci alternatiu a Alfafar,,es,Comencen les activitats i tallers per a promocionar l'oci alternatiu,,es,persones han estat les que han participat d'aquestes activitats,,es,es va posar en marxa el projecte d'Oci Alternatiu que s'està impulsant des de les àrees de Joventut,,es,Igualtat i Benestar Social per a desenvolupar activitats per a les i els joves d'Alfafar,,es,Aquest projecte vol promocionar alternatives d'oci nocturn per a la població més jove del municipi,,es

Oci alternatiu a Alfafar,,es,Comencen les activitats i tallers per a promocionar l'oci alternatiu,,es,persones han estat les que han participat d'aquestes activitats,,es,es va posar en marxa el projecte d'Oci Alternatiu que s'està impulsant des de les àrees de Joventut,,es,Igualtat i Benestar Social per a desenvolupar activitats per a les i els joves d'Alfafar,,es,Aquest projecte vol promocionar alternatives d'oci nocturn per a la població més jove del municipi,,es.
  • Empiezan las actividades y talleres para promocionar el ocio alternativo.
  • Més de 50 personas han sido las que han participado de estas actividades.
Alfafar, 13/02/2018:
Divendres passat, se puso en marcha el proyecto de Ocio Alternativo que se está impulsando desde las áreas de Juventud, Igualdad y Bienestar Social para desarrollar actividades para las y los jóvenes de Alfafar.
Este proyecto quiere promocionar alternativas de ocio nocturno para la población más joven del municipio. L'objectiu és reduir les conductes de risc a través d'activitats lúdiques,,es,culturals i igualitàries,,es,La filosofia d'aquest projecte part de ser gratuït per assegurar la igualtat d'oportunitats i poder gaudir de l'oci i el temps lliure,,es,promovent els hàbits saludables i les alternatives d'oci no consumistes entre les i els joves,,es,El primer esdeveniment desenvolupat amb aquesta finalitat ha estat,,es,"Conectad @ s sen Red",,en,que va consistir en un taller per a adolescents i joves d'entre,,es, culturales e igualitarias. La filosofía de este proyecto parte de ser gratuito para asegurar la igualdad de oportunidades y poder disfrutar del ocio y el tiempo libre, promoviendo los hábitos saludables y las alternativas de ocio no consumistas entre las y los jóvenes.
El primer evento desarrollado con este fin ha sido, “Conectad@s sin Red”, que consistió en un taller para adolescentes y jóvenes de entre 12 i 30 anys en què es va treballar la importància de les relacions entre iguals de forma saludable,,es,La segona activitat,,es,es va treballar amb joves de,,es,a través de dinàmiques grupals i música en directe,,es,gràcies a la col·laboració d'un jove d'Alfafar que toca el violoncel,,es,A més es va comptar amb una barra saludable,,es,música i photocall,,es,Les activitats es van desenvolupar a l'Espai Jove d'Alfafar i van comptar amb la participació del regidor de Joventut,,es,així com les tècniques de Joventut,,es. La segunda actividad, se trabajó con jóvenes de 16 01:00 30 anys, a través de dinámicas grupales y música en directo, gracias a la colaboración de un joven de Alfafar que toca el chelo. Además se contó con una barra saludable, música y photocall.
Las actividades se desarrollaron en l’Espai Jove d’Alfafar y contaron con la participación del concejal de Juventud, Roberto Alacreu, así como las técnicas de Juventud, Igualtat i de la Unitat de Prevenció Comunitària en Conductes Addictives,,es,A aquestes primeres activitats han assistit més de,,es,joves que es van divertir i van destacar la necessitat d'aquest tipus d'accions que promouen l'oci alternatiu i diferent al que realitzen durant els caps de setmana,,es,Oci alternatiu a Alfafar,,ca,Comencen les activitats i tallers per a promocionar l’oci alternatiu,,ca,persones han sigut les que han participat d’aquestes activitats,,ca.
A estas primeras actividades han asistido más de 50 jóvenes que se divirtieron y destacaron la necesidad de este tipo de acciones que promueven el ocio alternativo y diferente al que realizan durante los fines de semana.
OcioAlternativo
Oci alternatiu a Alfafar.
  • Comencen les activitats i tallers per a promocionar l’oci alternatiu.
  • Més de 50 persones han sigut les que han participat d’aquestes activitats.
Alfafar, 13/02/2018:
Divendres passat, es va engegar el projecte d’Oci Alternatiu que s’està impulsant des de les àrees de Joventut,,ca,Igualtat i Benestar Social per a desenvolupar activitats per a les i els joves d’Alfafar,,ca,Aquest projecte vol promocionar alternatives d’oci nocturn per a la població més jove del municipi,,ca,L’objectiu és reduir les conductes de risc a través d’activitats lúdiques,,ca,culturals i igualitàries,,ca, Igualtat i Benestar Social per a desenvolupar activitats per a les i els joves d’Alfafar. Aquest projecte vol promocionar alternatives d’oci nocturn per a la població més jove del municipi. L’objectiu és reduir les conductes de risc a través d’activitats lúdiques, culturals i igualitàries. La filosofia d’aquest projecte parteix de ser gratuït per a assegurar la igualtat d’oportunitats i poder gaudir de l’oci i el temps lliure,,ca,promovent els hàbits saludables i les alternatives d’oci no consumistes entre les i els joves,,ca,El primer esdeveniment desenvolupat a aquest efecte ha sigut,,ca,que va consistir en un taller per a adolescents i joves d’entre,,ca,anys en el qual es va treballar la importància de les relacions entre iguals de forma saludable,,ca,La segona activitat,,ca, promovent els hàbits saludables i les alternatives d’oci no consumistes entre les i els joves. El primer esdeveniment desenvolupat a aquest efecte ha sigut, “Conectad@s sin Red”, que va consistir en un taller per a adolescents i joves d’entre 12 jo 30 anys en el qual es va treballar la importància de les relacions entre iguals de forma saludable. La segona activitat, es treballà amb joves de,,ca,a través de dinàmiques grupals i música en directe,,ca,gràcies a la col,,ca,laboració d’un jove d’Alfafar que toca el xelo,,ca,A més es va comptar amb una barra saludable,,ca,música i photocall,,ca,Les activitats es van desenvolupar en l’Espai Jove d’Alfafar i van comptar amb la participació del regidor de Joventut,,ca,així com les tècniques de Joventut,,ca,Igualtat i de la Unitat de Prevenció Comunitària en Conductes Addictives,,ca,A aquestes primeres activitats han assistit més de,,ca 16 01:00 30 anys, a través de dinàmiques grupals i música en directe, gràcies a la col·laboració d’un jove d’Alfafar que toca el xelo. A més es va comptar amb una barra saludable, música i photocall. Les activitats es van desenvolupar en l’Espai Jove d’Alfafar i van comptar amb la participació del regidor de Joventut, Roberto Alacreu, així com les tècniques de Joventut, Igualtat i de la Unitat de Prevenció Comunitària en Conductes Addictives. A aquestes primeres activitats han assistit més de 50 joves que es van divertir i van destacar la necessitat d’aquest tipus d’accions que promouen l’oci alternatiu i diferent al que realitzen durant els caps de setmana,ca.