Projecció de Goya a Alfafar

  • El documental "La Biografia de el cadàver d'una dona", guanyador a el Goya d'curtmetratge documental 2021, es va projectar a la sala Ventura Alabau d'Alfafar.
  • A l'esdeveniment va assistir la directora de l'documental, Mabel Lozano, qui va participar en el debat posterior a la projecció.

Alfafar, 30/09/2021

L’Ajuntament d’Alfafar, a través d' la regidoria d'Igualtat, ha realitzat la projecció de l'documental "La biografia de el cadàver d'una dona "a la sala Ventura Alabau d'Alfafar. aquest curtmetratge documental va guanyar la seva categoria en els Goya de 2021.

L’autor de la pel·lícula, Mabel Lozano, va assistir a l'esdeveniment i va participar en el posterior debat. Lozano treballa per conscienciar sobre la relació entre prostitució i tracta. En aquest curtmetratge es relata la història d'una dona colombiana víctima del tràfic i de l'explotació sexual que arriba a Espanya enganyada per una oferta laboral.

la regidora d'Igualtat, Fina Carreño, ha explicat que "cal posar en relleu el greu problema que és el tràfic de persones i conscienciar sobre el consum de la prostitució ". També ha volgut fer una crida a la societat i anima a "denunciar si es coneix algun cas, les víctimes no poden fer-ho ".

Projecció de Goya a Alfafar

  • El documental “La Biografia del cadàver d’una dona”, guanyador al Goya de curtmetratge documental 2021, es va projectar a la sala Ventura Alabau d’Alfafar.
  • A l’esdeveniment va assistir la directora del documental, Mabel Lozano, qui va participar en el debat posterior a la projecció.

Alfafar, 30/09/2021

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la regidoria d’Igualtat, ha realitzat la projecció del documental “La biografia del cadàver d’una dona” a la sala Ventura Alabau d’Alfafar. Este curtmetratge documental va guanyar la seua categoria en els Goya de 2021.

L’autor de la pel·lícula, Mabel Lozano, va assistir a l’esdeveniment i va participar en el posterior debat. Lozano treballa per a conscienciar sobre la relació entre prostitució i tracta. En este curtmetratge es relata la història d’una dona colombiana víctima del tràfic i de l’explotació sexual que arriba a Espanya enganyada per una oferta laboral.

La regidora d’Igualtat, Fina Carreño, ha explicat que “és necessari posar en relleu el greu problema que és el tràfic de persones i conscienciar sobre el consum de la prostitució”. També ha volgut fer una crida a la societat i anima a “denunciar si es coneix algun cas, les víctimes no poden fer-lo”.