Es va obrir al trànsit la C / Mestre Músic Ramón Navarro d'Alfafar

  • La urbanització d'aquest carrer sense sortida era una reivindicació històrica dels veïns i veïnes d'Alfafar, que la utilitzaven com improvisat aparcament del Centre de Salut.
  • La via s'ha transformat completament, passant d'un camí de terra que es embarraba amb les pluges a un carrer obert al trànsit amb sortida a la circulació, vorera i places d'aparcament.
  • La Banda de Música del CIM va oferir durant l'obertura el seu homenatge a qui va ser fundador de la Banda i que dóna nom al carrer.
Alfafar, 26/01/15:
La tarda de divendres passat l'Ajuntament d'Alfafar va obrir al trànsit la C / Mestre Músic Ramón Navarro després de finalitzar les obres d'urbanització que s'han realitzat en aquesta zona situada a la part posterior del Centre de Salut d'Alfafar al costat de les vies del tren.
La urbanització d'aquest carrer del municipi ha estat una reivindicació històrica dels veïns i veïnes d'Alfafar, que utilitzaven l'espai com improvisat aparcament quan acudien al Centre de Salut, però per la qual no podien transitar, atès que es tractava d'un carrer sense sortida, convertint més en un problema durant les pluges ja que es convertia en un fangar, amb els conseqüents problemes per als usuaris i usuàries de la zona.
La tarda del divendres va tenir lloc l'obertura oficial al trànsit en finalitzar els treballs d'urbanització, després dels quals carrer ja pot transitar ja que s'ha obert sortida pel pàrquing de l'estació del tren, a més de dotar-se al carrer de vorera i places d'aparcament.
En aquesta obertura la Banda de Música del CIM va voler oferir el seu homenatge a qui va ser el seu fundador i primer director, i que dóna nom al carrer, el Mestre Músic Ramón Navarro, tocant en cercavila des de l'edifici del CIMA fins a la seva arribada a l'obertura.
L'alcalde d'Alfafar Juan Ramón Adsuara, pronunciar un petit discurs davant la Banda de Música del CIM, seus companys de Govern i els veïns i veïnes que es van acostar a presenciar l'acte. Seguidament, l'alcalde al costat del president del CIM Miguel García Chafer, descobrir la placa que dóna nom al carrer.
Per finalitzar, la Banda de Música del CIM va realitzar una cercavila recorrent la via amb el nom del seu fundador i ho va continuar tocant fins a tornar al Centre Instructiu Musical d'Alfafar.