Divendres de Folk a Alfafar.

Divendres de Folk a Alfafar.
  • Agenda cultural gratuïta per a tots els veïns i veïnes d'Alfafar.
  • La cultura es dóna cita a la Sala Ventura Alabau cada cap de setmana.
Alfafar, 28/10/2016:
Des de l'àrea de Cultura de l'Ajuntament d'Alfafar cada cap de setmana s'han preparat diferents actuacions per al gaudi de la població d'Alfafar. Aquest divendres a les 22:30 hores a la Sala Ventura Alabau tindrà lloc l'actuació de Lochlainn. Els músics Vicente, Javier, Josep i Jordi proposen un recorregut per melodies i cançons que traslladen a la terra dels llacs, Escòcia.
A més en aquesta agenda cultural es recull una àmplia oferta d'activitats lúdiques. Per al proper divendres s'ha preparat l'actuació de "El senyor Barragan", un monòleg còmic d'aquest humorista reconegut. A més també es retrà homenatge a Mario Benedetti, amb un teatre programat per al proper 11 de novembre. Carles Dénia, actuarà el 25 de novembre. Amb la seva música fa un espectacle que barreja composicions pròpies i adaptacions de peces tradicionals. Carol Tomàs, amb el seu "Sense faldilles i al boig" omplirà d'humor aquesta sala, el 2 de desembre, una actuació per a persones que saben riure d'elles mateixes. I tancarà aquesta agenda el músic de jazz, Jesús Santandreu, el 23 de desembre. Aquest compositor i saxofonista de jazz, és expert en diferents gèneres de música de cambra, big Band, orquestra simfònica i orquestra de vent.
Per als nens i nenes del municipi també hi ha espectacles, on la diversió i l'aprenentatge són els protagonistes. Dissabte que ve 5 de novembre es durà a terme una funció de titelles "El guardià dels Contacontes", la màgia dels llibres farà entrar en un món màgic a totes i tots els allí presents. El públic infantil també podrà veure "Kung Fu Panda", una pel·lícula que es projectarà el 19 de novembre, una divertida pel·lícula on el protagonista és un ós panda. per al 3 de desembre, "Sherezade Bardaji-Les mil i una nits", un contacontes ple de sorpreses i preguntes per contestar. I per tancar l'agenda, els nens i nenes podran gaudir el 17 de desembre de la pel·lícula "Alvin i els esquirols: festa sobre rodes "un film ple d'aventures per viure.
Gràcies a aquesta agenda cultural, els veïns i veïnes d'Alfafar poden gaudir de la cultura en el propi municipi i d'una manera totalment gratuïta.
gent
Divendres de Folk a Alfafar.
  • Agenda cultural gratuïta per a tots els veïns i veïnes d’Alfafar.
  • La cultura es dóna cita en la Sala Ventura Alabau cada cap de setmana.
Alfafar, 28/10/2016:
Des de l’àrea de Cultura de l’Ajuntament d’Alfafar cada cap de setmana s’han preparat diferents actuacions per al gaudi de la població d’Alfafar. Aquest divendres a les 22:30 hores en la Sala Ventura Alabau tindrà lloc l’actuació de Lochlainn. Els músics Vicente, Javier, José i Jorge proposen un recorregut per melodies i cançons que traslladen a la terra dels llacs, Escòcia.
A més en aquesta agenda cultural s’arreplega una àmplia oferta d’activitats lúdiques. Per a divendres que ve s’ha preparat l’actuació de “El senyor Barragan”, un monòleg còmic d’aquest humorista reconegut. A més també es rendrà homenatge a Mario Benedetti, amb un teatre programat per al pròxim 11 de novembre. Carles Dénia, actuarà el 25 de novembre. Amb la seua música fa un espectacle que barreja composicions pròpies i adaptacions de peces tradicionals. Carol Tomàs, amb el seu “Sin faldas y a lo loco” omplirà d’humor aquesta sala, el 2 de desembre, una actuació per a persones que saben riure’s d’elles mateixes. I tancarà aquesta agenda el músic de jazz, Jesús Santandreu, el 23 de desembre. Aquest compositor i saxofonista de jazz, és expert en diferents gèneres de música de cambra, big Band, orquestra simfònica i orquestra de vent.
Per als xiquets i xiquetes del municipi també hi ha espectacles, on la diversió i l’aprenentatge són els protagonistes. Dissabte que ve 5 de novembre es durà a terme una funció de marionetes “El guardián de los Cuentacuentos”, la màgia dels llibres farà entrar en un món màgic a totes i tots els allí presents. El públic infantil també podrà veure “Kung Fu Panda”, una pel·lícula que es projectarà el 19 de novembre, una divertida pel·lícula on el protagonista és un ós colla. per a la 3 de desembre, "Sherezade Bardaji-Les mil i una nits", un contacontes ple de sorpreses i preguntes per contestar. I per a tancar l’agenda, els xiquets i xiquetes podran gaudir el 17 de desembre de la pel·lícula "Alvin i els esquirols: fiesta sobre ruedas” un film ple d’aventures per viure. Gràcies a aquesta agenda cultural, els veïns i veïnes d’Alfafar poden gaudir de la cultura en el propi municipi i d’una manera totalment gratuïta,ca.