Tornen els tallers d'anglès conversacional a l'Espai Jove d'Alfafar

  • Seran 5 tallers per potenciar la destresa en la comprensió i expressió oral "listening & parlant ", dirigits a joves d'Alfafar entre 12 i 35 anys.
  • Així mateix, el taller servirà de preparació per a les proves de Trinity College (titulació oficial dins del Marc Comú Europeu) per a aquell alumnat que vulgui presentar-se a les mateixes.
Alfafar, 04/02/15:
L'Ajuntament d'Alfafar ha organitzat novament la realització de 5 tallers d'anglès conversacional, dirigits a joves d'Alfafar entre 12 i 35 anys, amb els quals es pretén contribuir a que els i les participants millorin les dues destreses de l'anglès que més dificultats presenten: la comprensió i expressió oral "listening & parlant ".
Com els realitzats l'any passat 2014, es tracta d'uns tallers amb un enfocament eminentment pràctic, les sessions inclouran exercicis d'audició (àudio, música, etc.), comunicació (jocs de rol, simulacions, revisió oral d'estructures) i fonètica (pronunciació, entonació, etc.).
Així mateix, els tallers serviran de preparació per a les proves de Trinity College (titulació oficial dins del Marc Comú Europeu) per a aquell alumnat que vulgui presentar-se a les mateixes.
Els tallers, amb una durada de 18 hores i un cost de 20 €, començaran a finals de febrer, finalitzant a principis de juny, i es realitzaran a raó d'una hora i mitja setmanal, en horari de matins, tardes o dissabtes al matí.
La inscripció, el termini finalitza el 14 de febrer, es podrà realitzar en els Punts d'Informació de l'Ajuntament i del Barri Orba ia l'Espai Jove Sequer de Nelot (on es realitzaran novament), omplint i lliurant una fitxa que podrà recollir en aquests punts o descarregar de la pàgina web municipal www.alfafar.es.