Més de 6.000 persones participen en els actes festius de setembre d'Alfafar

  • Més d'un 90% de les activitats s'han desenvolupat amb aforament complet.
  • Alfafar manté la seva aposta per la cultura i l'esport assegurances amb esdeveniments d'acord amb les mesures sanitàries vigents.

Alfafar, 13/09/2021

L’Ajuntament d’Alfafar, a través d' les regidories de Cultura, Festes i Esports, ha celebrat amb gran èxit els actes festius del mes de setembre que substitueixen les festes patronals en honor a la Mare de Déu de l'Do que no es poden realitzar en el seu format habitual.

La programació ha tingut una gran acollida entre la població, amb assistència de més de 6.000 persones al llarg dels dies festius, i s'ha completat l'aforament en més de l' 90% de les activitats realitzades.

La programació durant les festes ha inclòs actes culturals, musicals, deportivos, qui, exposicions i actuacions humorístiques per a totes les edats i per a totes les persones. També es van realitzar els actes festius en honor a la Mare de Déu de l'Don, patrona de Alfafar.

Entre la actividad de estos días cabe destacar la exposición de la Fundació VCF ‘Els nostres ídols. Roberto Gil ', organizada por la Penya Valencianista d’Alfafar con la colaboración de l’Ajuntament d’Alfafar, la qual estarà oberta a el públic fins al pròxim 17 de septiembre en l’Espai Jove.

També s'ha pogut gaudir de musicals com "Donant la nota" o "Grease", així com obres de teatre infantil i esdeveniments esportius, com han estat el partit de futbol benèfic a favor de la lluita contra el càncer o l'exhibició de l'Club Gimnàstica d'Alfafar de gimnàstica rítmica.

El regidor de festes, Edward Llicenciatura, ha volgut expressar el seu agraïment a tota la població per la participació en els esdeveniments, destacant el civisme i el respecte a les mesures sanitàries presents en tots els actes: "Hem demostrat ser un poble cívic, que ha complert amb les normes sanitàries i alhora ha gaudit de les activitats programades. Tenir plens gairebé tots els actes ens anima a continuar realitzant més esdeveniments i apostar per la cultura, l'esport i l'oci de manera segura, donant suport a totes les empreses relacionades amb el sector, per que siguin un dels motors de la recuperació econòmica i social després de la pandèmia ".

L'Ajuntament d'Alfafar porta apostant des de l'any passat per la realització d'activitats culturals i esportives amb l'objectiu d'oferir una programació segura a tota la població i reactivar l'oferta cultural del municipi.

Més de 6.000 persones participen en els actes festius de setembre d’Alfafar

  • Més d’un 90% de les activitats s’han desenvolupat amb aforament complet.
  • Alfafar manté la seua aposta per la cultura i l’esport segurs amb esdeveniments d’acord amb les mesures sanitàries vigents.

Alfafar, 13/09/2021

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de les regidories de Cultura, Festes i Esports, ha celebrat amb gran èxit els actes festius del mes de setembre que substitueixen les festes patronals en honor a la Verge del Do que no es poden realitzar en el seu format habitual.

La programació ha tingut un gran acolliment entre la població, amb assistència de més de 6.000 persones al llarg dels dies festius, i s’ha completat l’aforament en més del 90% de les activitats executades.

La programació durant les festes ha inclòs actes culturals, musicals, esportius,,ca,musicals o infantils entre uns altres,,ca,Cal destacar la importància de la Festa de la Font,,ca,un acte molt esperat per la població d’Alfafar per la seua càrrega emotiva,,ca,En aquest esdeveniment es conjuguen a la perfecció la tradició,,ca,ballar,,ro,la música i la il,,es,lusió fent una de les vesprades més emotives d’estes festes,,ca,El concert dels grups valencians Seguretat Social i La Tribu,,ca,o diferents monologuistes han omplit la Plaça de l’Ajuntament d’Alfafar de bon ambient,,ca, cinema, exposicions i actuacions humorístiques per a totes les edats i per a totes les persones. També es van realitzar els actes festius en honor a la Verge del Do, patrona d’Alfafar.

Entre l’activitat d’estos dies cal destacar l’exposició de la Fundació VCF ‘Els nostres ídols. Roberto Gil ', organitzada per la Penya Valencianista d’Alfafar amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alfafar, la qual estarà oberta al públic fins al pròxim 17 de setembre en l’Espai Jove.

També s’ha pogut gaudir de musicals com “Donant la nota” o “Grease”, així com obres de teatre infantil i esdeveniments esportius, com han sigut el partit de futbol benèfic a favor de la lluita contra el càncer o l’exhibició del Club Gimnàstica d’Alfafar de gimnàstica rítmica.

El regidor de festes, Eduardo Grau, ha volgut expressar el seu agraïment a tota la població per la participació en els esdeveniments, destacant el civisme i el respecte a les mesures sanitàries presents en tots els actes: “Hem demostrat ser un poble cívic, que ha complit amb les normes sanitàries i alhora ha gaudit de les activitats programades. Tindre plens quasi tots els actes ens anima a continuar realitzant més esdeveniments i apostar per la cultura, l’esport i l’oci de manera segura, fent costat a totes les empreses relacionades amb el sector, perquè siguen un dels motors de la recuperació econòmica i social després de la pandèmia”.

L’Ajuntament d’Alfafar porta apostant des de l’any passat per la realització d’activitats culturals i esportives amb l’objectiu d’oferir una programació segura a tota la població i reactivar l’oferta cultural del municipi.