Abierta la matrícula de los talleres “Més vida als anys” de Alfafar

Alfafar, 02/08/2019:

L’Ajuntament d’Alfafar, a través del seu regidoria de Gent Gran, ha posat en marxa una nova edició de "Més vida als anys", un programa d'Envelliment Actiu a través del qual s'ofereix la possibilitat a les i els majors del municipi de conjugar l'activitat física, la salut mental i les relacions personals amb tallers que van des de disciplines físiques o artístiques a les capacitats cognitives.

A més de les xerrades temàtiques sobre seguretat (robatoris, estafes ...), salut o tràmits administratius (pensió, herència ...) que tindran lloc en els centres de gent gran del Casc Antic i del barri Orba, "Més vida als anys" oferta una dotzena de tallers que es duran a terme d'octubre a juny.

Taichi, Informàtica, costura, Gimnàstica de Manteniment, pintura a tela, balls Llatins, Memòria, Cant En grup o Taller de Lectura són algunes de les activitats programades en aquesta edició. Se puede consultar aquí el programa complet i els horaris de cada taller.

A partir del lunes 5 d'agost s'obre el termini d'inscripció en els tallers que tindran un cost de 10 euros per activitat i que s'allargarà fins que es completin les places disponibles. Les i els jubilats o majors de 50 amb la condició de Pensionistes del Sistema Públic de Pensions empadronats a Alfafar podran realitzar la inscripció al SAC de l'Ajuntament i del barri Orba.

"Mes vida als anys" és una iniciativa anual que se suma a les diferents actuacions que porta a terme l'Ajuntament d'Alfafar a través del seu regidoria de Gent Gran per potenciar l'envelliment actiu i posar a disposició de la població més gran del municipi activitats que li permetin mantenir i continuar desenvolupant les seves capacitats físiques, intelectuales y sociales.

Alfafar, 02/08/2019:

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la seua regidoria de Majors, ha posat en marxa una nova edició de “Més vida als anys”, un programa d’Envelliment Actiu a través del qual s’ofereix la possibilitat a les i els majors del municipi de conjugar l’activitat física, la salut mental i les relacions personals amb tallers que van des de disciplines físiques o artístiques a les capacitats cognitives.

A més de les xarrades temàtiques sobre seguretat (robatoris, estafes…), salut o tràmits administratius (pensió, herència…) que tindran lloc en els centres de majors del Barri antic i del barri Orba, “Més vida als anys” ofereix una dotzena de tallers que es duran a terme d’octubre a juny.

Taitxí, Informàtica, costura, Gimnàstica de Manteniment, Pintura en tela, Balls Llatins, Memòria, Canto Grupal o Taller de Lectura són algunes de les activitats programades en aquesta edició. Es pot consultar,,ca,la llista definitiva d’admesos,,ca,l’Ajuntament d’Alfafar busca minimitzar les despeses que suposen cursar aquest tipus d’ensenyaments superiors en l’economia familiar i afavorir l’accés igualitari als estudis superiors de les i els joves del municipi,,ca ací el programa complet i els horaris de cada taller.

A partir del dilluns 5 d’agost s’obri el termini d’inscripció en els tallers que tindran un cost de 10 euros per activitat i que s’allargarà fins que es completen les places disponibles. Les i els jubilats o majors de 50 amb la condició de Pensionistes del Sistema Públic de Pensions empadronats a Alfafar podran realitzar la inscripció en el SAC de l’Ajuntament i del Barri Orba.

“Mes vida als anys” és una iniciativa anual que se suma a les diferents actuacions que duu a terme l’Ajuntament d’Alfafar a través de la seua regidoria de Majors per a potenciar l’envelliment actiu i posar a la disposició de la població més major del municipi activitats que li permeten mantindre i continuar desenvolupant les seues capacitats físiques, intel·lectuals i socials.