AENOR certifica la Carta de Servicios de l’Ajuntament d’Alfafar

  • La recent concessió de la Certificació de Qualitat permet a l'Ajuntament auditar i assumir 56 nous processos d'atenció i servei als ciutadans i ciutadanes d'Alfafar.

Alfafar, 03/02/15:

El màxim responsable d'AENOR a la Comunitat Valenciana Salvador Ibáñez, i Juan Ramón Adsuara Alcalde d'Alfafar, han presentat avui dimarts, els 56 nous punts que recull la Carta de Serveis Municipal.

Aquest document suposa donar un pas més en la millora de la qualitat del servei que es presta als ciutadans i ciutadanes del municipi, millorant considerablement els processos d'atenció i resposta d'aspectes com Manteniment, Comerç, Participació Ciutadana, Policia Local, Ocupació, Serveis Socials o Educació entre d'altres.

La Certificació per part d'AENOR d'aquests nous procediments, assegura el compliment i la implantació de models d'atenció que responen a les necessitats reals dels ciutadans i ciutadanes, i que poden ser coneguts per aquests, en temps real, per mitjà dels diferents canals posats en funcionament per l'Administració que Juan Ramón Adsuara presideix.

Per Adsuara, l'acte d'avui suposa potenciar els estudis de demandes i necessitats socials, molt especialment els d'avaluació dels serveis actuals, millorant la coordinació amb altres administracions i establint noves prioritats per als veïns i veïnes d'Alfafar, amb un cert enfocament de prioritzacions cap als serveis bàsics i els col·lectius més desfavorits.

En aquest mateix sentit, l'Alcalde d'Alfafar ha assenyalat que aquest reconeixement és només el principi. Mantenir aquest nivell de serveis és una obligació que va assumir l'equip de govern quan va començar a governar Alfafar, i superar el nivell actual és el seu repte per als propers mesos.

Per la seva banda, Salvador Ibáñez, responsable d'AENOR a la Comunitat Valenciana, ha destacat que suposa un motiu de satisfacció comprovar com Alfafar se situa entre els 32 municipis d'Espanya capaços de certificar la seva Carta de Serveis Municipal assenyalant, en aquest mateix sentit, que només 6 municipis a la Comunitat Valenciana es troben en la mateixa situació que Alfafar en matèria de compliment en aquests paràmetres de qualitat.