Alfafar 2020 suma les aportacions dels veïns i veïnes del Barri Orba

  • Aquest projecte busca crear una ciutat dissenyada pels seus veïns i veïnes.
  • S'han celebrat ja 2 trobades ciutadans, sent el primer en el Centre de Majors del Casc Antic i aquest últim al Barri Orba.

Alfafar, 01/04/15:

El Pla de Futur Alfafar 2020 que l'Ajuntament d'Alfafar està duent a terme des del passat mes d'octubre, amb la col·laboració de la Universitat d'Alacant, contínua sumant opinions dels i les alfafarenses.

L'última trobada ciutadà, mantingut divendres passat 27 de març, s'ha centrat en les preocupacions i necessitats dels veïns i veïnes del Barri Orba.

En aquest taller de 3 hores de durada, es va explicar en què consisteix aquest Pla de Futur Alfafar 2020, quins són els seus objectius i com es va a dur a terme. La sessió va ser oberta i va comptar amb les aportacions diversos veïns i veïnes, que van ressaltar la importància de la realització d'aquest tipus de trobades.

Alfafar 2020 té per objecte definir les necessitats dels ciutadans i ciutadanes d'Alfafar, i les possibilitats de desenvolupament del municipi en aspectes essencials com infraestructures, medi ambient, serveis municipals, sanitat o educació, entre d'altres. Projectes com els de mobilitat, accessibilitat, el soterrament de les vies, els accessos al municipi o el model de creixement vinculat a les zones comercials, són alguns dels reptes que l'Ajuntament ha d'afrontar per construir una ciutat dissenyada pels seus veïns i veïnes.

Aquest full de ruta segueix sumant opinions i suggeriments a partir de tallers com el celebrat al Barri Orba i que també es va realitzar al Centre de Majors del Casc Antic, a més de debats sectorials, taules rodones, fòrums de participació oberta així com trobades amb els i les responsables dels diferents partits polítics, i les conclusions es donaran a conèixer durant el mes de juny.