Alfafar sobre la programació juvenil a el Barri Orba

  • A partir de setembre la regidoria de joventut realitzarà programació juvenil a les instal·lacions de el centre educatiu Orba.
  • Aquesta acció permetrà apropar els programes d'Educació en Valors i Educació per a la participació a més joves.

Alfafar, 15/06/2021

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la regidoria de Joventut, està treballant en una proposta de programació juvenil per realitzar a partir de setembre al barri Orba.

De cara a el curs escolar 2021-2022, l'equip tècnic de l'Espai Jove començarà a fer ús setmanalment de les instal·lacions de centre educatiu Orba a les tardes per apropar al jovent la programació juvenil.

Aquesta actuació busca ampliar l'abast dels programes d'Educació en Valors i Educació per a la Participació. Aquestes línies de treball són fonamentals per a l'educació de la ciutadania més jove d'Alfafar en una etapa de desenvolupament personal.

Con esta acción, L | Alfafar i la regidoria de Joventut mostren el seu compromís amb la joventut per cobrir les seves necessitats i interessos.  

Alfafar acosta la programació juvenil al Barri Orba

  • A partir de setembre la regidoria de joventut realitzarà programació juvenil en les instal·lacions del centre educatiu Orba.
  • Esta acció permetrà acostar els programes d’Educació en Valors i Educació per a la participació a més joves.

Alfafar, 15/06/2021

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la regidoria de Joventut, està treballant en una proposta de programació juvenil per a realitzar a partir de setembre en el barri Orba.

De cara al curs escolar 2021-2022, l’equip tècnic de l’Espai Jove començarà a fer ús setmanalment de les instal·lacions del centre educatiu Orba a les vesprades per a acostar a la joventut la programació juvenil.

Esta actuació busca ampliar l’abast dels programes d’Educació en Valors i Educació per a la Participació. Estes línies de treball són fonamentals per a l’educació de la ciutadania més jove d’Alfafar en una etapa de desenvolupament personal.

Amb esta acció, l’Ajuntament d’Alfafar i la regidoria de Joventut mostren el seu compromís amb la joventut per a cobrir les seues necessitats i interessos.