Alfafar acull un intercanvi juvenil en el marc del programa Erasmus +

Alfafar, 18/10/2019

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la seva àrea de Joventut, ha organitzat un intercanvi juvenil amb la fotografia com a fil conductor. Així, des del passat 17 i fins dimarts 22 d'octubre, 30 joves d'Itàlia, Eslovaquia, Bulgaria, Estònia i Espanya s'estan donant cita a Alfafar en el marc del programa de la Comissió Europea Erasmus +.

Durant aquests dies, les i els participants estan duent a terme el projecte "Fotografia com a eina d'expressió", que busca acostar les diferents cultures i que es coneguin per mitjà d'una combinació de dinàmiques interculturals i la fotografia.

En ese sentido, durant aquest dijous les i els joves van realitzar una gimcana per Alfafar on van poder conèixer i fotografiar el patrimoni i els recursos culturals d'Alfafar com la biblioteca o la Sénia de la Castanyera. Avui, divendres, han tingut ocasió de visitar l'Ajuntament on l'alcalde d'Alfafar, Juan Ramón Adsuara, els ha donat la benvinguda a la localitat i els ha ensenyat i explicat tant les dependències municipals com el quadre de la Jura de Santa Gadea que es troba al despatx de alcaldia. Aquest cap de setmana està previst que tinguin una trobada culinari a què cada grup prepari cuina tradicional dels seus país d'origen i una visita pel centre de València.

L'intercanvi posarà el seu punt final el proper dimarts 22 d'octubre amb l'exposició de les fotografies realitzades durant la seva estada a l'Espai Jove d'Alfafar. Amb aquesta iniciativa, l'Ajuntament també pretén que les i els joves del municipi coneguin el programa Erasmus + afavorint així la seva participació en el mateix.

Aquest projecte busca promoure la interculturalitat entre les i els joves escurçant així les diferències, mostrarles la eficacia e importancia de la educación no formal a nivel personal y laboral y fomentar valores como la autoconfianza, el trabajo en equipo, la tolerància,,es,la integració o la capacitat de diàleg,,es,per mitjà de la seua regidoria de Joventut,,ca,ha rebut finançament de la Comissió Europea per a realitzar un intercanvi juvenil amb la fotografia com a eina d’expressió,,ca,El projecte “La fotografia com a eina d'expressió”,,en,“Fotografia com a eina d’expressió” en castellà,,ca,s’inclou en el programa Erasmus i ofereix a grups de joves de diferents països la possibilitat de trobar-se i conéixer millor les seues cultures,,ca, la integración o la capacidad de diálogo.

Alfafar, 18/10/2019

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la seua àrea de Joventut, ha organitzat un intercanvi juvenil amb la fotografia com a fil conductor. Així, des del passat 17 i fins al dimarts 22 d’octubre, 30 joves d’Itàlia, Eslovàquia, Bulgària, Estònia i Espanya s’estan donant cita a Alfafar en el marc del programa de la Comissió Europea Erasmus+.

Durant aquests dies, les i els participants estan duent a terme el projecte “Fotografia com a eina d’expressió”, que busca acostar les diferents cultures i que es coneguen per mitjà d’una combinació de dinàmiques interculturals i la fotografia.

En aquest sentit, durant aquest dijous les i els joves van realitzar una yincana per Alfafar on van poder conéixer i fotografiar el patrimoni i els recursos culturals d’Alfafar com la biblioteca o la Sénia de la Castañera. Hui, divendres, han tingut ocasió de visitar l’Ajuntament on l’alcalde d’Alfafar, Juan Ramón Adsuara, els ha donat la benvinguda a la localitat i els ha ensenyat i explicat tant les dependències municipals com el quadre de la Jura de Santa Gadea que es troba en el despatx d’alcaldia. Aquest cap de setmana està previst que tinguen una trobada culinari en el qual cada grup prepare cuina tradicional dels seus país d’origen i una visita pel centre de València.L’intercanvi posarà el seu fermall final dimarts que ve 22 d’octubre amb l’exposició de les fotografies realitzades durant la seua estada en el Espai Jove d’Alfafar.

Amb aquesta iniciativa, l’Ajuntament també pretén que les i els joves del municipi coneguen el programa Erasmus+ afavorint així la seua participació en aquest.

Aquest projecte busca promoure la interculturalitat entre les i els joves escurçant així les diferències, mostrar-los l’eficàcia i importància de l’educació no formal a nivell personal i laboral i fomentar valors com l’autoconfiança, el treball en equip, la tolerància, la integració o la capacitat de diàleg.