Alfafar acull un intercanvi juvenil al voltant de la naturalesa

Alfafar, 15/01/2020

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la seva àrea de Joventut, ha organitzat un intercanvi juvenil amb la natura com a fil conductor. Així, des del passat 9 i fins avui, 15 de gener, 30 joves d'Itàlia, Portugal, Lituània, Romania i Espanya s'han donat cita a Alfafar en el marc del programa de la Comissió Europea Erasmus +.

Durant aquests dies, les i els participants han dut a terme el projecte "Coneix-te a través de la naturalesa", un programa d'activitats que té com a objectiu millorar els hàbits en contacte amb la natura.

En ese sentido, durant aquests dies han realitzat jocs i dinàmiques de presentació i coneixement grupal, taller de creixement personal, un passeig nòrdic pel parc natural de l'Albufera i per la platja del Saler. Més, també han pogut practicar aus de corral, participar en un taller d'habilitats socials i coaching o en un taller d'hàbits de nutrició saludable. Una altra de les activitats més destacades de l'intercanvi ha estat la celebració d'una nit intercultural en la qual les i els participants han presentat el seu país i regió d'origen, a més de mostrar balls, cançons i altres aspectes típics de la seva cultura.

D'altra banda, divendres passat 10 de gener, les i els joves van tenir ocasió de visitar l'Ajuntament on els va rebre l'alcalde, Juan Ramón Adsuara, per donar-los la benvinguda a l'municipi i explicar-los algunes curiositats sobre Alfafar.

Aquest projecte busca proporcionar les eines necessàries als joves per desenvolupar el seu creixement personal, així com millorar les seves habilitats en llengües estrangeres, promoure la diversitat cultural entre la població més jove i contribuir a que construeixin una xarxa pròpia de contactes internacionals.

"Coneix-te a través de la natura" és el segon intercanvi que Alfafar acull emmarcat en el programa Erasmus + després de l'organització de el projecte "Expressió a través de la fotografia" el passat mes d'octubre que perseguia els mateixos objectius de promoció de la interculturalitat.

Alfafar, 15/01/2020

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la seua àrea de Joventut, ha organitzat un intercanvi juvenil amb la naturalesa com a fil conductor. Així, des del passat 9 i fins hui, 15 de gener, 30 joves d’Itàlia, Portugal, Lituània, Romania i Espanya s’han donat cita a Alfafar en el marc del programa de la Comissió Europea Erasmus+.

Durant aquests dies, les i els participants han dut a terme el projecte “Coneix-te a través de la naturalesa”, un programa d’activitats que té com a objectiu millorar els hàbits en contacte amb la naturalesa.

En aquest sentit, durant aquests dies han realitzat jocs i dinàmiques de presentació i coneixement grupal, taller de creixement personal, un passeig nòrdic pel parc natural de l’Albufera i per la platja del Saler. A més, també han pogut practicar capoeira, participar en un taller d’habilitats socials i coaching o en un taller d’hàbits de nutrició saludable. Una altra de les activitats més destacades de l’intercanvi ha sigut la celebració d’una nit intercultural en la qual les i els participants han presentat el seu país i regió d’origen, a més de mostrar balls, cançons i altres aspectes típics de la seua cultura.

D'altra banda, divendres passat 10 de gener, les i els joves van tindre ocasió de visitar l’Ajuntament on els va rebre l’alcalde, Juan Ramón Adsuara, per a donar-los la benvinguda al municipi i explicar-los algunes curiositats sobre Alfafar.

Aquest projecte busca proporcionar les eines necessàries als joves per a desenvolupar el seu creixement personal, així com millorar les seues habilitats en llengües estrangeres, promoure la diversitat cultural entre la població més jove i contribuir al fet que construïsquen una xarxa pròpia de contactes internacionals.

“Coneix-te a través de la naturalesa” és el segon intercanvi que Alfafar acull emmarcat en el programa Erasmus + després de l’organització del projecte “Expressió a través de la fotografia” el mes d’octubre passat que perseguia els mateixos objectius de promoció de la interculturalitat.