Alfafar va acollir la V Trobada de Personal Tècnic en Prevenció de Drogodependències

  • Els i les professionals assistents van realitzar 4 tallers pràctics i un programa de prevenció escolar a càrrec d'una psicòloga E-Value i una altra de la FAD respectivament.
  • Així mateix, valorar l'organització com molt completa i van qualificar la trobada d'excel·lent.

Alfafar, 10/02/15:

Alfafar va acollir fa uns dies la V Trobada de Personal Tècnic en Prevenció de Drogodependències de tota la Comunitat Valenciana en el Centre Municipal de Majors Parc de les Palmeres.

Amb una assistència de 30 professionals, durant la jornada formativa es van compartir experiències preventives i educatives molt interessants per al treball de la prevenció de drogodependències inespecífica.

Es van realitzar 4 talleres prácticos a cargo de Lourdes Alapont, Psicòleg E-Value, en els quals van treballar emocions, música, mediació i teatre, per a finalitzar la jornada amb un programa de prevenció escolar denominat "Construeix el teu Món", a càrrec de Laura Ferrer, Psicòloga de la FAD.

Els i les professionals assistents van valorar positivament aquesta trobada i van manifestar sobre l'organització per part de l'Ajuntament d'Alfafar a través del seu UPCCA que, una vegada més, es va propiciar la trobada entre companys / es i en aquesta ocasió es va afegir la possibilitat de conèixer recursos externs que els van permetre enriquir el seu treball, qualificant la trobada d'excel·lent.