Alfafar aprova un nou període del Pla Edificant de remodelació dels centres educatius per 2020

Alfafar, 30/07/2019:

L'Ajuntament d'Alfafar va aprovar ahir en la sessió extraordinària del ple una nova periodificació del Pla Edificant per 2020 amb la qual poder executar l'any que les accions de remodelació i millora dels centres educatius d'Alfafar.

El programa Edificant de la Generalitat per a la construcció i reforma de centres educatius va subvencionar a Alfafar amb un total de 3.345.662,06 euros per a la remodelació dels CEIP La Fila i Orba, l'IES 25 d'Abril i el CEI Rabisancho.

Així, al CEIP Orba es realitzaran actuacions de millora en el edifici de secretaria, l'edifici principal, el de Moncloa, el d'Infantil, en el patio y el gimnasio. Por lo que respecta al CEIP La Fila, es duran a terme millores a la caldera, el pavelló esportiu, l'adequació en el sistema de calefacció, en els finestrals i la climatització, i s'instal·larà un ascensor a Infantil i Primària.

A l'IES 25 d’Abril, por su parte, es repararan la caldera, les reixes i enrajolats de gimnàs, així com nombrosos desperfectes al pati i els aularis de l'ESO i de Cicles. Finalment, a el CEI Rabisancho, les accions consistiran en la reforma de tots els banys, el canvi de l'paviment de tot el centre, de les aixetes de les aules i la instal·lació d'un ascensor per facilitar l'accessibilitat.

A més de la proposta de el nou període de l' Pla Edificant per 2020, el ple de l'Ajuntament va aprovar també la sol·licitud d'autorització a Conselleria d'aquest nou calendari d'actuacions amb les que es podrà posar solució a les deficiències dels centres educatius de l' municipi.

A través d'aquesta subvenció, L | Alfafar assumeix les competències per desenvolupar i emprendre les actuacions necessàries per garantir una millora significativa d'aquests centres escolars i aconseguir així unes instal·lacions educatives en què l'alumnat pugui formar-se, créixer i desenvolupar-se de manera correcta, apostando por la educación de calidad en el municipio de Alfafar.

Alfafar, 30/07/2019:

L’Ajuntament d’Alfafar va aprovar ahir en la seua sessió extraordinària del ple una nova periodificació del Pla Edificant per a 2020 amb la qual poder executar l’any vinent les accions de remodelació i millora dels centres educatius d’Alfafar.

El programa Edificant de la Generalitat per a la construcció i reforma de centres educatius va subvencionar a Alfafar amb un total de 3.345.662,06 euros per a la remodelació dels CEIP La Fila i Orba, l'IES 25 d'Abril i el CEI Rabisancho.

Així, en el CEIP Orba es realitzaran actuacions de millora en l’edifici de secretaria, l’edifici principal, el de Moncloa, el d’Infantil, al pati i el gimnàs. Pel que respecta al CEIP La Fila, es duran a terme millores en la caldera, el pavelló esportiu, l’adequació en el sistema de calefacció, en els finestrals i la climatització, i s’instal·larà un ascensor en Infantil i Primària.

A l’IES 25 d’Abril, per part seua, es repararan la caldera, les reixes i enrajolats del gimnàs, així com nombrosos desperfectes al pati i els aularis de l’ESO i de Cicles. Finalment, al CEI Rabisancho, les accions consistiran en la reforma de tots els banys, el canvi del paviment de tot el centre, de les aixetes de les aules i la instal·lació d’un ascensor per a facilitar l’accessibilitat.

A més de la proposta del nou període del Pla Edificant per a 2020, el ple de l’Ajuntament va aprovar també la sol·licitud d’autorització a Conselleria d’aquest nou calendari d’actuacions amb les quals es podrà posar solució a les deficiències dels centres educatius del municipi.

A través d’aquesta subvenció, l’Ajuntament d’Alfafar assumeix les competències per a desenvolupar i escometre les actuacions necessàries per a garantir una millora significativa d’aquests centres escolars i aconseguir així unes instal·lacions educatives en les quals l’alumnat puga formar-se, créixer i desenvolupar-se de manera correcta, apostant per l’educació de qualitat en el municipi d’Alfafar.