Alfafar posa en marxa una nova edició del Campus d'Estiu

  • Les activitats del campus es realitzaran al Complex Esportiu Municipal Alfafar SUMA Fitness Club del 27 de juny al 29 de juliol.
  • S'han obert les inscripcions per a les famílies empadronades al municipi, i el proper 13 de juny s'obrirà al públic general.
  • Es realitzaran classes de natació, pádel, anglès i tallers, entre altres.

Alfafar, 24/05/2022

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la regidoria de Joventut i en col·laboració amb el Complex Esportiu Municipal Alfafar SUMA Fitness Club, ha engegat una nova edició del seu tradicional Campus d'Estiu. Aquesta activitat està adreçada a la població d'entre 3 i 16 anys.

Les inscripcions per al Campus d'Estiu 2022 ja estan obertes fins al 10 de juny per a les famílies empadronades. Les famílies no empadronades a Alfafar podran fer les inscripcions a partir del 13 de juny.

Del 27 de juny al 29 de juliol el complex esportiu del municipi acollirà un programa educatiu de lleure i lleure adaptat a cada edat. Serialitzaran classes de natació, pádel, anglès i tallers, entre altres, amb l'objectiu de promoure la diversió, la creativitat, esport i participació.

L'horari del Campus és de 9:00h a 14:00h, però les famílies que ho sol·licitin podran ampliar l'horari de 8:00h a 17:00h amb la matinera i el menjador, per facilitar la conciliació.

Les persones interessades podran sol·licitar més informació i preus al Complex Esportiu SUMA Alfafar oa l'Espai Jove.

L’Ajuntament d’Alfafar, amb aquesta nova edició del Campus d'Estiu, ofereix una oportunitat de conciliació familiar alhora que proporciona alternatives de lleure i temps lliure i fomenta l'esport.

Alfafar posa en marxa una nova edició del seu Campus d’Estiu

  • Les activitats del campus es realitzaran en el Complex Esportiu Municipal Alfafar SUMA Fitness Club del 27 de juny al 29 de juliol.
  • S’han obert les inscripcions per a les famílies empadronades en el municipi, i el pròxim 13 de juny s’obrirà al públic general.
  • Es realitzaran classes de natació, pàdel, anglés i tallers, entre altres.

Alfafar, 24/05/2022

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la regidoria de Joventut i en col·laboració amb el Complex Esportiu Municipal Alfafar SUMA Fitness Club, ha posat en marxa una nova edició del seu tradicional Campus d’Estiu. Esta activitat està dirigida a la població d’entre 3 jo 16 anys.

Les inscripcions per al Campus d’Estiu 2022 ja estan obertes fins al 10 de juny per a les famílies empadronades. Les famílies no empadronades a Alfafar podran fer les inscripcions a partir del 13 de juny.

Del 27 de juny al 29 de juliol el complex esportiu del municipi acollirà un programa educatiu d’oci i temps lliure adaptat a cada edat. Es realitzaran classes de natació, pàdel, anglés i tallers, entre altres, amb l’objectiu de promoure la diversió, la creativitat, l’esport i la participació.

L’horari del Campus és de 9:00h a 14:00h, però les famílies que ho sol·liciten podran ampliar l’horari de 8:00h a 17:00h amb la matinera i el menjador, per a facilitar la conciliació.

Les persones interessades podran sol·licitar més informació i preus en el Complex Esportiu SUMA Alfafar o en el Espai Jove.

L’Ajuntament d’Alfafar, amb esta nova edició del Campus d’Estiu, oferix una oportunitat de conciliació familiar al mateix temps que proporciona alternatives d’oci i temps lliure i fomenta l’esport.