Alfafar celebra aquest cap de setmana la Fira Medieval del Barri Orba,,es,de maig la Plaça Poeta Miguel Hernández,,es,s'omplirà de parades de restauració,,es,artesania i comerços,,es,La Coordinadora de Moros i Cristians d'Alfafar participarà,,es,a la Fira Medieval d'Orba,,es,Alfafar 09/05 / 2o17,,en,Alfafar celebrarà els propers,,es,la tradicional Fira Medieval del barri Orba,,es,Durant dos dies,,es,artesania i de comerços,,es,on hi haurà lloc per a tot tipus d'activitats,,es,Dissabte a les,,es,hores serà la inauguració d'aquest Mercat Medieval,,es

Alfafar celebra aquest cap de setmana la Fira Medieval del Barri Orba,,es,de maig la Plaça Poeta Miguel Hernández,,es,s'omplirà de parades de restauració,,es,artesania i comerços,,es,La Coordinadora de Moros i Cristians d'Alfafar participarà,,es,a la Fira Medieval d'Orba,,es,Alfafar 09/05 / 2o17,,en,Alfafar celebrarà els propers,,es,la tradicional Fira Medieval del barri Orba,,es,Durant dos dies,,es,artesania i de comerços,,es,on hi haurà lloc per a tot tipus d'activitats,,es,Dissabte a les,,es,hores serà la inauguració d'aquest Mercat Medieval,,es

  • Els dies 13 i 14 de mayo la Plaza Poeta Miguel Hernández, se llenará de paradas de restauración, artesanía y comercios.
  • La Coordinadora de Moros y Cristianos de Alfafar participará, per primera vegada, en la Feria Medieval de Orba.
Alfafar 09/05/2o17:
Alfafar celebrará los próximos 13 i 14 de maig, la tradicional Feria Medieval del barrio Orba. Durante dos días, la Plaça Poeta Miguel Hernández, se llenará de paradas de restauración, artesanía y de comercios, donde habrá lugar para todo tipo de actividades.
El sábado a las 11.00 horas será la inauguración de este Mercado Medieval, on els veïns i veïnes del municipi podran gaudir de diferents estands ambientats en l'edat mitjana,,es,hores tindrà lloc l'entrada de Moros i Cristians organitzat per la Coordinadora Moros i Cristians d'Alfafar amb la participació del Centre Instructiu Musical d'Alfafar,,es,i el grup musical Orba,,gl,totes les persones que ho desitgin podran unir-se a les files participants,,es,Aquest serà el primer any que la Coordinadora de Moros i Cristians d'Alfafar participarà a la Fira Medieval d'Orba,,es.
A les 19.30 horas tendrá lugar la entrada de Moros y Cristianos organizado por la Coordinadora Moros y Cristianos d’Alfafar con la participación del Centro Instructivo Musical de Alfafar (CIMA) y de la Agrupación Musical Orba. Més, todas las personas que lo deseen podrán unirse a las filas participantes. Éste será el primer año que la Coordinadora de Moros y Cristianos de Alfafar participará en la Feria Medieval de Orba, acostant a la ciutadania aquesta tradició,,es,fent-los partícips en tot moment,,es,Els més petits i petites visitar aquesta fira,,es,podran gaudir de les activitats programades com tallers o contacontes,,es,a més de poder pujar i divertir-se a la reconeguda Sínia de Da Vinci,,es,La cloenda de la IV edició de la Fira del barri Orba serà diumenge a les,,es, haciéndoles partícipes en todo momento.
Los más pequeños y pequeñas que visiten la feria, podrán disfrutar de las actividades programadas como talleres o cuenta cuentos, además de poder subir y divertirse en la reconocida Noria de Da Vinci. La clausura de la IV edición de la Feria del barrio Orba será el domingo a las 20.00 hores.
Des de la regidoria de Cultura de l'Ajuntament d'Alfafar s'espera repetir l'èxit de les edicions passades i que els veïns i veïnes de la localitat visitar aquesta fira en família i participin en les activitats programades,,es,Alfafar celebra aquest cap de setmana la Fira Medieval del barri Orba,,ca,Els dies,,ca,de maig la Plaça Poeta Miguel Hernández,,ca,s’omplirà de parades de restauració,,ca,artesania i comerços,,ca,La Coordinadora de Moros i Cristians d’Alfafar participarà,,ca,en la Fira Medieval d’Orba,,ca.
Alfafar Feria Medieval Orba 2016

Alfafar celebra aquest cap de setmana la Fira Medieval del barri Orba.

  • Els dies 13 jo 14 de maig la Plaça Poeta Miguel Hernández, s’omplirà de parades de restauració, artesania i comerços.
  • La Coordinadora de Moros i Cristians d’Alfafar participarà, per primera vegada, en la Fira Medieval d’Orba.
Alfafar 09/05/2017:
Alfafar celebrarà els pròxims,,ca,la tradicional Fira Medieval del barri Orba,,ca,Durant dos dies,,ca,la Plaça Poeta Miguel Hernández,,ca,artesania i de comerços,,ca,on pertocarà para tot tipus d’activitats,,ca,El dissabte a les,,ca,hores serà la inauguració d’aquest Mercat Medieval,,ca,on els veïns i veïnes del municipi podran gaudir de diferents stands ambientats en l’edat mitjana,,ca 13 jo 14 de maig, la tradicional Fira Medieval del barri Orba. Durant dos dies, la Plaça Poeta Miguel Hernández, s’omplirà de parades de restauració, artesania i de comerços, on pertocarà para tot tipus d’activitats.
El dissabte a les 11.00 hores serà la inauguració d’aquest Mercat Medieval, on els veïns i veïnes del municipi podran gaudir de diferents stands ambientats en l’edat mitjana.
A les 19.30 hores tindrà lloc l’entrada de Moros i Cristians organitzat per la Coordinadora Moros i Cristians d’Alfafar amb la participació del Centre Instructiu Musical d’Alfafar,,ca,CIM,,bs,i de l’Agrupació Musical Orba,,ca,totes les persones que ho desitgen podran unir-se a les files participants,,ca,Aquest serà el primer any que la Coordinadora de Moros i Cristians d’Alfafar participarà en la Fira Medieval d’Orba,,ca,acostant a la ciutadania aquesta tradició,,ca,fent-los partícips en tot moment,,ca (CIM) i de l’Agrupació Musical Orba. A més, totes les persones que ho desitgen podran unir-se a les files participants. Aquest serà el primer any que la Coordinadora de Moros i Cristians d’Alfafar participarà en la Fira Medieval d’Orba, acostant a la ciutadania aquesta tradició, fent-los partícips en tot moment.
Els més xicotets i xicotetes que visiten la fira,,ca,podran gaudir de les activitats programades com a tallers o compte contes,,ca,a més de poder pujar i divertir-se en la reconeguda “Noria de Da Vinci”,,ca,La clausura de la IV edició de la Fira del barri Orba serà el diumenge a les,,ca,Des de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Alfafar s’espera repetir l’èxit de les edicions passades i que els veïns i veïnes de la localitat visiten la fira en família i participen en les activitats programades,,ca, podran gaudir de les activitats programades com a tallers o compte contes, a més de poder pujar i divertir-se en la reconeguda “Noria de Da Vinci”. La clausura de la IV edició de la Fira del barri Orba serà el diumenge a les 20.00 hores.
Des de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Alfafar s’espera repetir l’èxit de les edicions passades i que els veïns i veïnes de la localitat visiten la fira en família i participen en les activitats programades.