Alfafar celebrarà una nova edició de la RunCáncer el 5 d'abril

Alfafar, 09/03/2020

L’Ajuntament d’Alfafar, al costat de la regidoria d'Esports i l'Associació Espanyola Contra el Càncer d'Alfafar, es s'han unit per celebrar una nova edició de la RunCáncer diumenge que ve 5 d'abril, un dels esdeveniments solidaris i esportius més importants de l' municipi. La inscripció té un cost de 5 €, i la samarreta 6 €. tots els beneficis aniran destinats a la investigació contra el càncer.

La venda de dorsals i samarretes es realitzarà els pròxims dies dimarts 10 i dimecres 11 de marzo por la tarde, d' 17:30h a 19:45h, al poliesportiu d'Alfafar. També es podran adquirir el proper divendres 13 de març entre les 17:30h i les 19:45h al Mercat d'Alfafar.

Les inscripcions també poden realitzar-se a través de les pàgines web www.runcancer.es i www.toprun.com.

la prova, amb sortida des del carrer Marià Benlliure, compta amb dues categories. Por una parte, l'absoluta, en la qual els participants recorreran 8 quilòmetres i donarà començament a les 10:00h. La segona modalitat, una marxa de 4 quilòmetres, que donarà començament a les 10:30h.

Alfafar, 09/03/2020

L’Ajuntament d’Alfafar, al costat de la regidoria d’Esports i l’Associació Espanyola Contra el Càncer d’Alfafar, s’han unit per a celebrar una nova edició de la RunCáncer diumenge que ve 5 d’abril, un dels esdeveniments solidaris i esportius més importants del municipi. La inscripció té un cost de 5€, i la samarreta 6€. Tots els beneficis aniran destinats a la investigació contra el càncer.

La venda de dorsals i samarretes es realitzarà els pròxims dies dimarts 10 i dimecres 11 de març a la vesprada, d' 17:30h a 19:45h, en el poliesportiu d’Alfafar. També podran adquirir-se divendres que ve 13 de març entre les 17:30h i les 19:45h en el Mercat d’Alfafar.

Les inscripcions també poden realitzar-se a través de les pàgines web www.runcancer.es jo www.toprun.com.

la prova, amb eixida des del carrer Mariano Benlliure, compta amb dues categories. D’una banda, l'absolut, en la qual els participants recorreran 8 quilòmetres i donarà principi a les 10:00h. La segona modalitat, una marxa de 4 quilòmetres, que donarà principi a les 10:30h.