Alfafar comença les obres d'ampliació del carril bici

Alfafar, 12/09/2019

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de su área de Urbanismo, ha començat les obres d'ampliació del carril bici del municipi que connectarà el nucli urbà, tant des del carrer Alcalde José Puertes com des de l'avinguda Pep de l'Horta, amb els carrils bici de la zona comercial de la localitat (Alfafar Parc).

aquest projecte, que finalitzarà el proper mes de novembre, s'emmarca en el Pla de Mobilitat urbana Sostenible (PMUS) d'Alfafar aprovat en Ple i busca potenciar les sinergies amb les vies ciclistes ja existents en un entorn de 2 km,en, afavorint l'ús de la bicicleta com a mitjà alternatiu als desplaçaments motoritzats.

D'aquesta manera, l’Ajuntament, a més de donar resposta a les demandes de la ciutadania, compleix una de les accions recollides en un pla municipal que té com a objectiu la implantació de formes de desplaçament més sostenibles al municipi que a alhora siguin compatibles amb el creixement econòmic i la protecció del medi ambient. Uns principis també compartits per l'associació "Xarxa Ciutats per la Bicicleta "de la qual Alfafar forma part.

Amb la posada en marxa d'aquest projecte L | Alfafar atén a més a les peticions recollides a través de l'àrea de Participació Ciutadana que demandaven, especialmente desde el sector más joven del municipio, una mejor y más segura conexión entre Alfafar y su zona comercial.

Alfafar, 12/09/2019

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la seua àrea d’Urbanisme, ha començat les obres d’ampliació del carril bici del municipi que connectarà el nucli urbà, tant des del carrer Alcalde José Puertes com des de l’avinguda Pep de L’Horta, amb els carrils bici de la zona comercial de la localitat (Alfafar Parc).

Aquest projecte, que finalitzarà el mes vinent de novembre, s’emmarca en el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS) d’Alfafar aprovat en Ple i cerca potenciar les sinergies amb les vies ciclistes ja existents en un entorn de 2 km,en, afavorint l’ús de la bicicleta com mig alternatiu als desplaçaments motoritzats.

D’aquesta forma, l’Ajuntament, a més de donar resposta a les demandes de la ciutadania, compleix una de les accions recollides en un pla municipal que té com a objectiu la implantació de formes de desplaçament més sostenibles en el municipi que alhora siguen compatibles amb el creixement econòmic i la protecció del medi ambient. Uns principis també compartits per l’associació “Xarxa Ciutats per la Bicicleta” de la qual Alfafar forma part.

Amb la posada en marxa d’aquest projecte l’Ajuntament d’Alfafar atén a més les peticions recollides a través de l’àrea de Participació Ciutadana que demandaven, especialment des del sector més jove del municipi, una millor i més segura connexió entre Alfafar i la seua zona comercial.