Alfafar construirà la residència i el centre de dia de gent gran

  • L'ajuntament ha acceptat per unanimitat al ple l'acceptació de la delegació de la Generalitat Valenciana per construir la Residència i el Centre de Dia per a gent gran.
  • Més, el municipi compta amb un Punt de Trobada Familiar ja en funcionament, i construirà també un Centre de Rehabilitació i Integració Social (CRIS) i un Centre Específic per a persones amb Malaltia Mental (CEEM).

Alfafar, 27/05/2022

L’Ajuntament d’Alfafar aprobó ha aprobado por unanimidad la delegación de la Generalitat Valenciana para construir la Residencia y el Centro de Día de Mayores, dentro del Pla Convivint.

Amb una inversió de més de 17 milions d'euros, la nova Residència i el nou Centre de Dia de la gent gran públics permetran donar una millor resposta les necessitats de les persones majors del municipi i les dotarà d'autonomia en entorns segurs amb atenció propera i humana.

Estas actuaciones se engloban dentro del Pla Convivint de la Generalitat Valenciana de Infraestructuras de Servicios Sociales 2021-2025, que també contempla per a Alfafar un nou Punt de Trobada Familiar i la construcció d'un Centre de Rehabilitació i Integració Social (CRIS) i un Centre Específic per a persones amb Malaltia mental (CEEM).

La construcció de la residència respon a una demanda històrica de la ciutadania que permetrà millorar la qualitat de vida de les veïnes i veïns d'Alfafar.

Alfafar ja ha posat en funcionament el nou Punt de Trobada Familiar per prestar atenció professional especialitzada que faciliti les relacions familiars amb menors durant els processos i les situacions de separació, divorci, protecció d'infància i adolescència o altres supòsits d'interrupció de la convivència familiar. Aquest servei, ubicat a l'edifici Onyx al costat de Serveis socials, properament es traslladarà a les instal·lacions situades a l'edifici Mercedes Hernández d'Alfafar.

Amb l'acceptació de la delegació per a la construcció de la Residència, l’Ajuntament d’Alfafar reforça el seu compromís per donar una resposta millor a les necessitats de les persones del municipi.

Alfafar construirà la residència i el centre de dia de majors

  • L’ajuntament ha acceptat per unanimitat en el ple l’acceptació de la delegació de la Generalitat Valenciana per a construir la Residència i el Centre de Dia per a majors.
  • A més, el municipi compta amb un Punt de Trobada Familiar ja en funcionament, i construirà també un Centre de Rehabilitació i Integració Social (CRIS) i un Centre Específic per a persones amb Malaltia Mental (CEEM).

Alfafar, 27/05/2022

L’Ajuntament d’Alfafar va aprovar ha aprovat per unanimitat la delegació de la Generalitat Valenciana per a construir la Residència i el Centre de Dia de Majors, dins del Pla Convivint.

Amb una inversió de més de 17 milions d’euros, la nova Residència i el nou Centre de Dia de majors públics permetran donar una millor resposta les necessitats de les persones majors del municipi i les dotarà d’autonomia en entorns segurs amb atenció pròxima i humana.

Estes actuacions s’engloben dins del Pla Convivint de la Generalitat Valenciana d’Infraestructures de Serveis Socials 2021-2025, que també contempla per a Alfafar un nou Punt de Trobada Familiar i la construcció d’un Centre de Rehabilitació i Integració Social (CRIS) i un Centre Específic per a persones amb Malaltia Mental (CEEM).

La construcció de la residència respon a una demanda històrica de la ciutadania que permetrà millorar la qualitat de vida de les veïnes i veïns d’Alfafar.

Alfafar ja ha posat en funcionament el nou Punt de Trobada Familiar per a parar atenció professional especialitzada que facilite les relacions familiars amb menors durant els processos i les situacions de separació, divorci, protecció d’infància i adolescència o altres supòsits d’interrupció de la convivència familiar. Este servei, situat en l’edifici Onyx al costat de Serveis socials, pròximament es traslladarà a les instal·lacions situades en l’edifici Mercedes Hernández d’Alfafar.

Amb l’acceptació de la delegació per a la construcció de la Residència, l’Ajuntament d’Alfafar reforça el seu compromís per donar una millor resposta a les necessitats de les persones del municipi.