Alfafar destina un pressupost rècord per a Serveis Socials i Promoció Social

  • Alfafar destina un pressupost rècord per a Se.. 14% Alfafar destina un pressupost rècord per a Se.., amb més de 2.5 milions d?euros.
  • L'emergència social, les ajudes a dependència o la consignació a igualtat i més grans són els aspectes més importants.

Alfafar, 10/01/2022

L’Ajuntament d’Alfafar destinará más de 2.5 milions d'euros del vostre pressupost 2022 als Serveis Socials i les Accions de Promoció Social. Aquesta quantitat es va incloure en l'aprovació d'aquests pressupostos al ple del mes de desembre passat, i suposa un 14.05% de la quantitat total de despeses del consistori per a aquest any.

Destaquen el manteniment de les partides d‟emergència social, el cofinançament a la dependència i el servei d'ajuda a domicili per a persones dependents, com a aposta del consistori alfafarenc per l'atenció primària a les persones més vulnerables de la societat.

Sumat a aquest aspecte, continuen en funcionament els programes de vacances destinats a nens i famílies amb pocs recursos, como son el estiu lúdic y el nadal lúdic, de gran èxit durant els darrers anys. També continuen les aules col·labora, un programa de reforç escolar per a nens i nenes a les escoles públiques del municipi, premiat en diverses ocasions per administracions superiors i organismes supramunicipals.

Des del consistori Juan Ramón Adsuara, alcalde d'Alfafar, explica que “és la nostra prioritat aportar més dotació econòmica a Serveis Socials i Promoció Social per continuar amb el nostre compromís amb les famílies del municipi”.

Amb aquesta aposta social, L’Ajuntament d’Alfafar, pretén continuar donant resposta a l'emergència social amb ajuts a la dependència o la partida pressupostària adreçada a igualtat i majors.

Alfafar destina un pressupost rècord per a Serveis Socials i Promoció Social

  • L’Ajuntament d’Alfafar destinarà un 14% del seu pressupost directament a accions socials, amb més de 2.5 milions d’euros.
  • L’emergència social, les ajudes a dependència o la consignació a igualtat i majors són els aspectes més importants.

Alfafar, 10/01/2022

L’Ajuntament d’Alfafar destinarà més de 2.5 milions d’euros del seu pressupost 2022 als Serveis Socials i les Accions de Promoció Social. Esta quantitat es va incloure en l’aprovació d’estos pressupostos en el ple del passat mes de desembre, i suposa un 14.05% de la quantitat total de despeses del consistori per a enguany.

Destaquen el manteniment de les partides d’emergència social, el cofinançament en la dependència i el servei d’ajuda a domicili per a persones dependents, com a aposta del consistori alfafarense per l’atenció primària a les persones més vulnerables de la societat.

A això s'afegeixen aspectes, continuen en funcionament els programes vacacionals destinats a xiquets i famílies amb pocs recursos, com són el estiu lúdic i el nadal lúdic, de gran èxit durant els últims anys. També continuen les aules col·labora, un programa de reforç escolar per a xiquets i xiquetes en els col·legis públics del municipi, premiat en diverses ocasions per administracions superiors i organismes supramunicipals.

Des del consistori Juan Ramón Adsuara, alcalde d'Alfafar, explica que “és la nostra prioritat aportar una major dotació econòmica a Serveis Socials i Promoció Social per a continuar amb el nostre compromís amb les famílies del municipi”.

Amb esta aposta social, L’Ajuntament d’Alfafar, pretén continuar donant resposta a l’emergència social amb ajudes a la dependència o la partida pressupostària dirigida a igualtat i majors.