Alfafar celebra el dia internacional d'acció per a la salut de les dones

  • A l'acte es va presentar el llibre Nou Noms de l'autora, psiquiatre i feminista María Huertas.
  • Des d'Alfafar s'ha volgut commemorar aquest dia per fer visible, denunciar i fer front a les diverses malalties mentals que pateixen les dones.

Alfafar, 01/06/2022

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de les regidories de Serveis Socials, Igualtat i Sanitat, va celebrar el Dia Internacional d'Acció per la Salut de les Dones el passat divendres 27 de maig a la sala Ventura Alabau. A l'acte, presidit per les regidores de Serveis Socials, Fina Carreño, i la regidora de Sanitat, Amparo Sanjuán, es va presentar el llibre Nou Noms amb la presència de l'autora, Maria Huertas.

Des d´Alfafar s´ha volgut commemorar el Dia Internacional d´Acció per la Salut de les Dones, per visibilitzar, denunciar i fer front a les diverses malalties mentals que pateixen les dones i les dificultats i desigualtats quant a l'accés integral a la salut.

Per a això, s'ha aprofitat el llibre de Maria Huertas, “Nou Noms”, el qual parla sobre nou dones que van estar ingressades en un manicomi, on van veure vulnerats tots els seus drets. Les protagonistes d'aquestes històries són majoritàriament supervivents de casos de violència masclista, que van patir abusos i depressió, entre altres problemàtiques.

María Huertas ha estat durant els últims 30 anys cap de servei del departament 9 de la Comunitat Valenciana. Va iniciar la feina en salut mental amb les dones a l'Hospital Psiquiàtric de Bétera i va ser fundadora de l'associació de Dones per a la Salut, on desenvolupava treball amb aquest col·lectiu des dels tallers vivencials als barris.

L’Ajuntament d’Alfafar refuerza su compromiso por la visibilidad de la salud mental de las mujeres, donant importància a la seva integració a la societat i millorant la seva qualitat de vida.

Alfafar celebra el dia Internacional d’acció per la salut de les dones

  • En l’acte es va presentar el llibre “Nou Noms” de l’autora, psiquiatre i feminista Maria Huertas.
  • Des d’Alfafar s’ha volgut commemorar este dia per a visibilitzar, denunciar i fer front a les diverses malalties mentals que patixen les dones.

Alfafar, 01/06/2022

L’Ajuntament d’Alfafar, a través les regidories de Serveis Socials, Igualtat i Sanitat, va celebrar el Dia Internacional d’Acció per la Salut de les Dones divendres passat 27 de maig a la sala Ventura Alabau. En l’acte, presidit per les regidores de Serveis Socials, Fina Carreño, i la regidora de Sanitat, Amparo Sanjuán, es va presentar el llibre “Nou Noms” amb la presència de l’autora, Maria Huertas.

Des d’Alfafar s’ha volgut commemorar el Dia Internacional d’Acció per la Salut de les Dones, per a visibilitzar, denunciar i fer front a les diverses malalties mentals que patixen les dones i les dificultats i desigualtats quant a l’accés integral a la salut.

Per a això, s’ha aprofitat el llibre de María Huertas, “Nou Noms”, el qual parla sobre nou dones que van estar ingressades en un manicomi, on van veure vulnerats tots els seus drets. Les protagonistes d’estes històries són en la seua majoria supervivents de casos de violència masclista, que van patir abusos i depressió, entre altres problemàtiques.

María Huertas ha sigut durant els últims 30 anys cap de servei del departament 9 de la Comunitat Valenciana. Va iniciar el seu treball en salut mental amb les dones a l’Hospital Psiquiàtric de Bétera i va ser fundadora de l’associació de Dones per a la Salut, on desenvolupava treball amb este col·lectiu des dels tallers vivencials en els barris.

L’Ajuntament d’Alfafar reforça el seu compromís per la visibilitat de la salut mental de les dones, donant importància a la seua integració en la societat i millorant la seua qualitat de vida.