Alfafar celebra el Día Internacional del Jazz con un macroconcierto

  • El concert ha comptat amb la participació de més de 100 músics de diferents bandes.
  • El consistori ha lliurat plaques commemoratives de la desena edició del certamen.
  • El festival va comptar amb les actuacions de les diferents bandes de Sedajazz, així com la Creativa Big Band de Madrid i els artistes convidats, Albert Sanz i Mamen García.

Alfafar, 02/05/2022

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la regidoria de Cultura i en col·laboració amb el col·lectiu Sedajazz, va celebrar aquest dissabte 30 d'abril el Dia Internacional del Jazz amb actuacions a la plaça de l'Ajuntament.

Després d'una edició en línia, celebrada durant la pandèmia de 2020, i un concert adaptat a la situació sanitària el passat any, el Jazz va tornar a omplir la plaça de l'Ajuntament amb la participació de més de 100 músics organitzats en diferents bandes.

El macroconcert, que va tenir una durada de més de sis hores,va congregar convidats molt especials com la Creativa Junior Big Band de Madrid, el pianista i compositor, Albert Sanz, la cantant Mamen García i les diferents bandes que componen el col·lectiu Sedajazz.

Este año l’Ajuntament d’Alfafar ha querido obsequiar con una placa de recuerdo a los participantes en esta décima edición del festival. Es va fer entrega de les plaques commemoratives a Mamen García i la CreativaJunior Big Band de Madrid, per la seva tasca i, com no podia ser d'una altra manera, al col·lectiu Sedajazz en agraïment per la seva feina i col·laboració aquests anys.

Al llarg de la jornada el públic va poder gaudir de les actuacions de la Happy Band Sedajazz, Banda Infantil Sedajazz, Combos Sedajazz, la Barretjazz Big Band i la Jove Big Band Sedajazz. Al costat d'aquesta última, van actuar també els artistes convidats, Albert Sanz i Mamen García. Més, també va poder gaudir de l'actuació de la banda convidada, la Creativa Junior Big Band de Madrid. L'esdeveniment va finalitzar amb una Jam Session per part de músics de Sedajazz, una trobada informal de músics que van tocar per al seu propi gaudi una música no escrita ni assajada.

L’Ajuntament d’Alfafar, amb aquesta iniciativa, torna a mostrar la seva aposta per la cultura i el seu compromís per apropar la música a tota mena de públic, a través de actuaciones que sirven como instrumento para la recuperación post-pandemia e impulso del sector cultural en Alfafar.

Alfafar celebra el Dia Internacional del Jazz amb un macroconcert

  • El concert ha comptat amb la participació de més de 100 músics de diferents bandes.
  • El consistori ha entregat plaques commemoratives de la desena edició del certamen.
  • El festival va comptar amb les actuacions de les diferents bandes de Sedajazz, així com la Creativa Big band de Madrid i els artistes convidats, Albert Sanz i Mamen García.

Alfafar, 02/05/2022

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la regidoria de Cultura i en col·laboració amb el col·lectiu Sedajazz, va celebrar este dissabte 30 d’abril el Dia Internacional del Jazz amb actuacions en la plaça de l’Ajuntament.

Després d’una edició en línia, celebrada durant la pandèmia de 2020, i un concert adaptat a la situació sanitària l’any passat, el Jazz va tornar a omplir la plaça de l’Ajuntament amb la participació de més de 100 músics organitzats en diferents bandes.

El macroconcert, que va tindre una duració de més de sis hores, va congregar a convidats molt especials com la Creativa Júnior Big band de Madrid, el pianista i compositor, Albert Sanz, la cantant Mamen García i les diferents bandes que componen el col·lectiu Sedajazz.

Enguany l’Ajuntament d’Alfafar ha volgut obsequiar amb una placa de record als participants en esta desena edició del festival. Es va fer lliurament de les plaques commemoratives a Mamen García i la Creativa Júnior Big band de Madrid, per la seua labor i, com no podia ser d’una altra forma, al col·lectiu Sedajazz en agraïment pel seu treball i col·laboració estos anys.

Al llarg de la jornada el públic va poder gaudir de les actuacions de la Happy Band Sedajazz, Banda Infantil Sedajazz, Combos Sedajazz, la Barretjazz Big band i la Jove Big band Sedajazz. Al costat d’esta última, van actuar també els artistes convidats, Albert Sanz i Mamen García. A més, també es va poder gaudir de l’actuació de la banda convidada, la Creativa Júnior Big band de Madrid. L’esdeveniment va finalitzar amb una Jam Session per part de músics de Sedajazz, una trobada informal de músics que van tocar per al seu propi gaudi una música no escrita ni assajada.

L’Ajuntament d’Alfafar, amb esta iniciativa, torna a mostrar la seua aposta per la cultura i el seu compromís per a acostar la música a tota mena de públic, a través d’actuacions que servixen com a instrument per a la recuperació post-pandèmia i impuls del sector cultural a Alfafar.