Alfafar lliurament,,es,quilos d'aliments,,es,són les famílies beneficiàries en aquesta segona fase,,es,quilos seran lliurats en els pròxims dies,,es,Fins el proper dijous els voluntaris i voluntàries repartiran entre les famílies els aliments,,es,Des de la regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament d'Alfafar s'està duent a terme la segona fase de repartiment d'aliments entre les famílies que més ho necessiten del municipi,,es,persones són les beneficiàries d'aquest ajut alimentària,,es,lactants,,es,Per a aquesta segona fase es repartiran,,es 25.000 kilos de alimentos

Alfafar lliurament,,es,quilos d'aliments,,es,són les famílies beneficiàries en aquesta segona fase,,es,quilos seran lliurats en els pròxims dies,,es,Fins el proper dijous els voluntaris i voluntàries repartiran entre les famílies els aliments,,es,Des de la regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament d'Alfafar s'està duent a terme la segona fase de repartiment d'aliments entre les famílies que més ho necessiten del municipi,,es,persones són les beneficiàries d'aquest ajut alimentària,,es,lactants,,es,Per a aquesta segona fase es repartiran,,es 25.000 kilos de alimentos.
  • 315 son las familias beneficiarias en esta segunda fase.
  • 25.000 kilos serán entregados en los próximos días.
  • Hasta el próximo jueves los voluntarios y voluntarias repartirán entre las familias los alimentos.
Alfafar, 25/10/2017:
Desde la concejalía de Bienestar Social de l’Ajuntament d’Alfafar se está llevando a cabo la segunda fase de reparto de alimentos entre las familias que más lo necesitan del municipio.
Un total de 1.004 personas son las beneficiarias de esta ayuda alimenticia, sent 973 adultos y 31 lactantes. Para esta segunda fase se repartirán 25.000 quilos de productes no peribles,,es,com llet,,es,llegums o galetes,,es,També s'inclouen productes per a lactants,,es,Tot el repartit ve subvencionat per la Unió Europea i el Govern d'Espanya,,es,sota el nom "Programa d'ajuts a les persones més desfavorides",,es,Tota aquesta tasca de repartiment es porta a terme gràcies a l'àrea de Benestar Social i les persones voluntàries que col·laboren per a l'organització dels productes i preparant els lots per lliurar a les famílies,,es, como leche, pasta, legumbres o galletas. También se incluyen productos para lactantes, como potitos, leche de continuación o cereales. Todo lo repartido viene subvencionado por la Unión Europea y el Gobierno de España, bajo el nombre “Programa de ayudas a las personas más desfavorecidas”.
Toda esta labor de reparto se lleva a cabo gracias al área de Bienestar Social y las personas voluntarias que colaboran para la organización de los productos y preparando los lotes para entregar a las familias. Al voltant de 20 persones de diferents associacions socioculturals del municipi treballen de forma incansable perquè durant els dies de repartiment tot vagi tal que preveu,,es,se cita a les famílies en diferents hores evitant que estiguin massa temps esperant,,es,Les persones beneficiàries d'aquest ajut,,es,són derivades de Serveis Socials per baremació,,es,sent una de les característiques més decisives la situació econòmica familiar,,es,La primera fase es va realitzar al juliol,,es,i la tercera es desenvoluparà durant el mes de març,,es. Per a això, se cita a las familias en diferentes horas evitando que estén demasiado tiempo esperando. Las personas beneficiarias de esta ayuda, son derivadas de Servicios Sociales por baremación, siendo una de las características más decisivas la situación económica familiar.
La primera fase se realizó en julio, y la tercera se desarrollará durante el mes de marzo, realitzant aquesta tasca tres vegades l'any per tal de col·laborar amb les famílies del municipi que més necessiten aquest ajut,,es,Atès que Alfafar és un dels principals municipis de repartiment d'aliments,,es,el delegat del Govern a la Comunitat Valenciana,,es,ha volgut acompanyar a l'Alcalde de la localitat,,es,Juan Ramón Adsuara i la regidora de Benestar Social,,es,per donar l'enhorabona a totes les persones,,es,tècniques i voluntàries,,es,que treballen durant aquests dies en la segona fase,,es.
Dado que Alfafar es uno de los principales municipios de reparto de alimentos, el Delegado del Gobierno en la Comunidad Valenciana, ha querido acompañar al Alcalde de la localidad, Juan Ramón Adsuara y a la concejala de Bienestar Social, Fina Carreño, para dar la enhorabuena a todas las personas, técnicas y voluntarias, que trabajan durante estos días en la segunda fase. També ha acudit la directora de l'àrea d'Agricultura de la Delegació de Govern,,es,Lourdes Fourcada i part de l'equip de Govern local,,es,Alfafar lliura de,,ca,quilos d'aliments,,fr,són les famílies beneficiàries en aquesta segona fase,,ca,quilos seran lliurats en els pròxims dies,,ca,Fins a dijous que ve els voluntaris i voluntàries repartiran entre les famílies els aliments,,ca, Lourdes Fourcada y parte del Equipo de Gobierno local.
Reparto_Alimentos
Alfafar lliura de 25.000 quilos d’aliments.
  • 315 són les famílies beneficiàries en aquesta segona fase.
  • 25.000 quilos seran lliurats en els pròxims dies.
  • Fins a dijous que ve els voluntaris i voluntàries repartiran entre les famílies els aliments.
Alfafar, 25/10/2017:
Des de la regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament d’Alfafar s’està duent a terme la segona fase de repartiment d’aliments entre les famílies que més ho necessiten del municipi,,ca,Un total d’1.004 persones són les beneficiàries d’aquesta ajuda alimentosa,,ca,i adults,,en,lactants,,ca,Per a aquesta segona fase es repartiran,,ca,quilos de productes no peribles,,ca,com a llet,,ca,llegums o galetes,,ca,També s’inclouen productes per a lactants,,ca.
Un total d’1.004 persones són les beneficiàries d’aquesta ajuda alimentosa, enviat 973 adults i 31 lactants. Per a aquesta segona fase es repartiran 25.000 quilos de productes no peribles, com a llet, pasta, llegums o galetes. També s’inclouen productes per a lactants, com potets, llet de continuació o cereals. Tot el repartit ve subvencionat per la Unió Europea i el Govern d’Espanya,,ca,sota el nom “Programa d’ajudes a les persones més desfavorides”,,ca,Tota aquesta labor de repartiment es duu a terme gràcies a l’àrea de Benestar Social i les persones voluntàries que col,,ca,laboren per a l’organització dels productes i preparant els lots per a lliurar a les famílies,,ca, sota el nom “Programa d’ajudes a les persones més desfavorides”.
Tota aquesta labor de repartiment es duu a terme gràcies a l’àrea de Benestar Social i les persones voluntàries que col·laboren per a l’organització dels productes i preparant els lots per a lliurar a les famílies. Al voltant de 20 persones de diferents associacions socioculturals del municipi treballen de forma incansable perquè durant els dies de repartiment tot vaja tal el previst,,ca,se cita a les famílies en diferents hores evitant que estiguen massa temps esperant,,ca,Les persones beneficiàries d’aquesta ajuda,,ca,són derivades de Serveis Socials per baremació,,ca,sent una de les característiques més decisives la situació econòmica familiar,,ca,La primera fase es va realitzar al juliol,,ca,i la tercera es desenvoluparà durant el mes de març,,ca. Per a açò, se cita a les famílies en diferents hores evitant que estiguen massa temps esperant. Les persones beneficiàries d’aquesta ajuda, són derivades de Serveis Socials per baremació, sent una de les característiques més decisives la situació econòmica familiar.
La primera fase es va realitzar al juliol, i la tercera es desenvoluparà durant el mes de març, realitzant aquesta labor tres vegades a l’any amb la finalitat de col,,ca,laborar amb les famílies del municipi que més necessiten aquesta ajuda,,ca,Atès que Alfafar és un dels principals municipis de repartiment d’aliments,,ca,ha volgut acompanyar a l’Alcalde de la localitat,,ca,Juan Ramón Adsuara i la regidora de Benestar Social,,es,per a donar l’enhorabona a totes les persones,,ca,tècniques i voluntàries,,ca,que treballen durant aquests dies en la segona fase,,ca·laborar amb les famílies del municipi que més necessiten aquesta ajuda.
Atès que Alfafar és un dels principals municipis de repartiment d’aliments, el Delegat del Govern a la Comunitat Valenciana, ha volgut acompanyar a l’Alcalde de la localitat, Juan Ramón Adsuara i a la regidora de Benestar Social, Fina Carreño, per a donar l’enhorabona a totes les persones, tècniques i voluntàries, que treballen durant aquests dies en la segona fase. També ha acudit la directora de l’àrea d’Agricultura de la Delegació de Govern,,ca,Lourdes Fourcada i de l'Equip Local Govern,,fr, Lourdes Fourcada i part de l’Equip de Govern local.