Alfafar lliurament ajudes a l'IBI per a gent gran

Alfafar, 21/02/2020

L’Ajuntament, a través del seu regidoria de Gent Gran, ha iniciat el procediment per lliurar unes ajudes per al pagament de l'impost de béns immobles (IBI) a les persones de més de 60 anys del municipi que tinguin recursos econòmics insuficients.

els ajuts, que han estat aprovades per Junta de Govern, es poden sol·licitar des del 2 de març i fins al dia 31 en el Servei d'Atenció a la Ciutadania (SAC) de l’Ajuntament y del Barrio Orba. Aquestes podran ascendir fins als 100 € per persona en funció de la situació de cada sol·licitant.

A través d'aquest tipus d'ajudes, l'Ajuntament vol contribuir a millorar la qualitat de vida de les persones d'Alfafar amb menys recursos econòmics i en situació de vulnerabilitat minimitzant l'impacte d'aquesta despesa i en línia amb la política que porta seguint el consistori des de fa anys de treballar per a les persones.

Alfafar entrega ajudes a l’IBI per a les persones majors

L’Ajuntament, a través de la seua regidoria de Majors, ha iniciat el procediment per a entregar unes ajudes per al pagament de l’impost de Béns immobles (IBI) a les persones de més de 60 anys del municipi que tinguen recursos econòmics insuficients.

Les ajudes, que han sigut aprovades per Junta de Govern, es poden sol·licitar des del 2 de març i fins al dia 31 en el Servei d’Atenció a la Ciutadania (SAC) de l’Ajuntament i del Barri Orba. Aquestes podran ascendir fins als 100 € per persona en funció de la situació de cada sol·licitant.

A través d’aquesta mena d’ajudes, l’Ajuntament vol contribuir a millorar la qualitat de vida de les persones d’Alfafar amb menys recursos econòmics i en situació de vulnerabilitat minimitzant l’impacte d’aquesta despesa i en línia amb la política que porta seguint el consistori des de fa anys de treballar per a les persones.