Alfafar exalta els seus representants fallers per al,,es,Patricia Raga i David Zacarés han estat exaltats com a màxims representants del,,es,Daniela Gómez dels Àngels,,es,Fallera Major Infantil de València,,es,va acompanyar al costat de la seva cort als màxims representants d'Alfafar,,es,Fallera Mayor de Alfafar,,ca,Patricia Raga,,it,i David Zacarés,,es,President Infantil per al proper any,,es,en un acte molt emotiu per a les falles d'Alfafar,,es,Ja s'ha viscut el primer acte amb els protagonistes de les properes falles,,es 2018

Alfafar exalta els seus representants fallers per al,,es,Patricia Raga i David Zacarés han estat exaltats com a màxims representants del,,es,Daniela Gómez dels Àngels,,es,Fallera Major Infantil de València,,es,va acompanyar al costat de la seva cort als màxims representants d'Alfafar,,es,Fallera Mayor de Alfafar,,ca,Patricia Raga,,it,i David Zacarés,,es,President Infantil per al proper any,,es,en un acte molt emotiu per a les falles d'Alfafar,,es,Ja s'ha viscut el primer acte amb els protagonistes de les properes falles,,es 2018.
  • Marta Berlanga, Patricia Raga y David Zacarés han sido exaltados como máximos representantes del 2018.
  • Daniela Gómez de los Ángeles, Fallera Mayor Infantil de Valencia 2018 acompañó junto a su corte a los máximos representantes de Alfafar.
Alfafar, 04/12/2017:
Alfafar ha exaltat les seues falleres majors, Marta Berlanga, Fallera Mayor de Alfafar 2018, Patricia Raga, Fallera Major Infantil 2018 y David Zacarés, Presidente Infantil para el próximo año, en un acto muy emotivo para las fallas de Alfafar.
Ya se ha vivido el primer acto con los protagonistas de las próximas fallas 2018. L'acte, que es va dur a terme al Centre Cultural "El Molí" de Benetússer va congregar a tota la població fallera per presentar als que seran els màxims representants de l'exercici faller,,es,A l'acte que va donar començament a les,,es,hores va començar amb un audiovisual anomenat "Somnis" on s'ha plasmat el somni dels tres representants fallers en aconseguir el seu somni,,es,L'acte va comptar amb la presència de l'Alcalde d'Alfafar i president nat de Junta Local Fallera,,es,el regidor de Falles,,es 2018.
Al acto que dio comienzo a las 12:00 horas empezó con un audiovisual llamado “Somnis” donde se ha plasmado el sueño de los tres representantes falleros en alcanzar su sueño.
El acto contó con la presencia del Alcalde de Alfafar y Presidente nato de Junta Local Fallera, Juan Ramón Adsuara, el concejal de Fallas, Eduardo Grau, la Corporació Municipal i diverses personalitats del teixit associatiu de la localitat,,es,A més es va comptar amb unes convidades especials,,es,la Fallera Major Infantil de València,,es,Daniela Gómez dels Àngels i la seva cort d'honor,,es,van voler saludar els nous elegits d'Alfafar i acompanyar-los en aquest dia,,es,Marta,,bs,Patricia i David,,es,van viure uns moments únics rebent una boniques paraules per part dels seus mantenidors,,es,compost pel jurat extern que els va seleccionar fa ara uns mesos,,es.
Además se contó con unas invitadas especiales, la Fallera Mayor Infantil de Valencia 2018, Daniela Gómez de los Ángeles y su corte de honor, quisieron saludar a los nuevos elegidos de Alfafar y acompañarles en este día.
Marta, Patricia y David, vivieron unos momentos únicos recibiendo una bonitas palabras por parte de sus mantenedores. En aquest cas, compuesto por el jurado externo que los seleccionó hace ahora unos meses.
Falleras_2017
Alfafar exalta als seus representants fallers per al,,ca,Patricia Raga i David Zacarés han sigut exaltats com a màxims representants del,,ca,Fallera Major Infantil de València,,ca,va acompanyar al costat de la seua cort als màxims representants d’Alfafar,,ca,Alfafar ha exaltat a les seues falleres majors,,ca,Fallera Major d’Alfafar,,ca,i David Zacarés,,en,President Infantil per al pròxim any,,ca,en un acte molt emotiu per a les falles d’Alfafar,,ca,Ja s’ha viscut el primer acte amb els protagonistes de les pròximes falles,,ca 2018.
  • Marta Berlanga, Patricia Raga i David Zacarés han sigut exaltats com a màxims representants del 2018.
  • Daniela Gómez de los Ángeles, Fallera Major Infantil de València 2018 va acompanyar al costat de la seua cort als màxims representants d’Alfafar.
Alfafar, 04/12/2017:
Alfafar ha exaltat a les seues falleres majors, Marta Berlanga, Fallera Major d’Alfafar 2018, Patricia Raga, Fallera Major Infantil 2018 i David Zacarés, President Infantil per al pròxim any, en un acte molt emotiu per a les falles d’Alfafar. Ja s’ha viscut el primer acte amb els protagonistes de les pròximes falles 2018. L’acte, que es va dur a terme en el Centre Cultural “El Molí” de Benetússer va congregar a tota la població fallera per a presentar als que seran els màxims representants de l’exercici faller,,ca,A l’acte que va donar començament a les,,ca,hores va començar amb un audiovisual anomenat “Somnis” on s’ha plasmat el somni dels tres representants fallers a aconseguir el seu somni,,ca,L’acte va comptar amb la presència de l’Alcalde d’Alfafar i President nat de Junta Local Fallera,,ca,el regidor de Falles,,ca 2018. A l’acte que va donar començament a les 12:00 hores va començar amb un audiovisual anomenat “Somnis” on s’ha plasmat el somni dels tres representants fallers a aconseguir el seu somni. L’acte va comptar amb la presència de l’Alcalde d’Alfafar i President nat de Junta Local Fallera, Juan Ramón Adsuara, el regidor de Falles, Eduardo Grau, la Corporació Municipal i diverses personalitats del teixit associatiu de la localitat,,ca,A més es va comptar amb unes convidades especials,,ca,la Fallera Major Infantil de València,,ca,Daniela Gómez de los Ángeles i la seua cort d’honor,,ca,van voler saludar als nous triats d’Alfafar i acompanyar-los en aquest dia,,ca,Patricia i David,,en,van viure uns moments únics rebent una boniques paraules per part de les seues mantenedores,,ca,En aquest cas,,ca,compost pel jurat extern que els va seleccionar fa ara uns mesos,,ca. A més es va comptar amb unes convidades especials, la Fallera Major Infantil de València 2018, Daniela Gómez de los Ángeles i la seua cort d’honor, van voler saludar als nous triats d’Alfafar i acompanyar-los en aquest dia. Marta, Patricia i David, van viure uns moments únics rebent una boniques paraules per part de les seues mantenedores. En aquest cas, compost pel jurat extern que els va seleccionar fa ara uns mesos.