Alfafar inicia las labores de mantenimiento del pozo de la Plaça de l’Ajuntament

Alfafar, 09/12/2019

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de su concejalía de Urbanismo, ha iniciat les tasques de manteniment de el pou situat a la Plaça de l'Ajuntament del municipi.

l'actuació, que s'estendrà durant tres dies, consta de tres fases: la primera, que s'està realitzant durant el dia d'avui, consisteix en el retirat de la bomba per realitzar el seu manteniment. la segona, que es realitzarà previsiblement dimecres 11, consistirà en la introducció d'una càmera al pou per observar l'estat de perforació i detectar possibles reparacions si les hagués. Finalment, la tercera fase es realitzarà el dijous 12 i consistirà en la introducció de la bomba al pou amb el manteniment ja realitzat.

Aquesta acció se suma a la ja realitzada en 2017 en el pou de la Castanyera, la segona instal·lació d'aquest tipus a Alfafar.

Amb aquesta actuació, l'Ajuntament busca millorar les instal·lacions de subministrament d'aigua reduint igualment el consum i afavorint així la sostenibilitat. Més, les tasques de manteniment garanteixen la prestació i qualitat de el servei per als veïns i veïnes d'Alfafar.

Alfafar, 09/12/2019

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la seua regidoria d’Urbanisme, ha iniciat les labors de manteniment del pou situat en la Plaça de l’Ajuntament del municipi.

L’actuació, que s’estendrà durant tres dies, consta de tres fases: la primera, que s’està realitzant durant el dia de hui, consisteix en el retirat de la bomba per a realitzar el seu manteniment. La segona, que es realitzarà previsiblement el dimecres 11, consistirà en la introducció d’una cambra en el pou per a observar l’estat de perforació i detectar possibles reparacions si n’hi haguera. Finalment, la tercera fase es realitzarà el dijous 12 i consistirà en la introducció de la bomba en el pou amb el manteniment ja realitzat.

Aquesta acció se suma a la ja realitzada en 2017 en el pou de la Castanyera, la segona instal·lació d’aquest tipus a Alfafar.

Amb aquesta actuació, l’Ajuntament cerca millorar les instal·lacions del subministrament d’aigua reduint igualment el consum i afavorint així la sostenibilitat. A més, les labors de manteniment garanteixen la prestació i qualitat del servei per als veïns i veïnes d’Alfafar.