Alfafar inicia la matrícula de l'Escola Esportiva Municipal

  • Les famílies empadronades a Alfafar poden inscriure amb preferència fins al 19 de setembre.
  • L'oferta esportiva inclou nou modalitats: atletisme, taekwondo, patinatge, gimnàstica rítmica, casa, futbol-sala, psicomotricidad deportiva, bàsquet i natació adaptada.

Alfafar, 15/09/2021

L’Ajuntament d’Alfafar, en col·laboració amb el Complex Esportiu Municipal SUMA, ha iniciat el termini d'inscripció per a les activitats de l'Escola Esportiva Municipal d'Alfafar de el curs 2021-2022. L'oferta es compon de nou modalitats esportives per a nens i nenes de 3 01:00 14 anys, que es desenvoluparan a la franja horària de 17:30 01:00 19:30h en diferents grups.

Les activitats que s'ofereixen són atletisme, taekwondo, patinatge, gimnàstica rítmica, casa, fútbol sala, psicomotricidad deportiva, bàsquet i natació adaptada. En les modalitats en què s'ofereix un rang d'edat més ampli (atletisme, futbol sala i patinatge) es divideixen en dos grups diferents d'edats similars.

per formalitzar la matrícula s'ha d'acudir a la recepció de centre esportiu, i les famílies empadronades a Alfafar compten amb un període preferent de inscripció, fins al 19 de setembre. Les inscripcions generals s'obriran a el públic a partir de dilluns 20 de setembre.

amb la posada en marxa de l'Escola Esportiva Municipal, L | Alfafar a través de la seva regidoria d'Esports pretén oferir a les i els més joves del municipi la possibilitat d'iniciar-se en la pràctica esportiva durant les tardes i, de esta manera, fomentar el desarrollo de valores como el esfuerzo, la motivación, la cooperación en grupo propio de las disciplinas deportivas, així com el desenvolupament d'hàbits de vida saludables des d'edats primerenques,,es,El Complex Esportiu d’Alfafar en col,,ca,laboració amb la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament ha iniciat el termini d’inscripció per a les activitats programades de l’Escola Esportiva Municipal d’Alfafar que comencen dilluns que ve,,ca,Al llarg de la setmana,,ca,els interessats poden formalitzar la matrícula en aquelles modalitats esportives que preferisquen en el mateix Complex Esportiu,,ca.

Alfafar inicia la matrícula de l’Escola Esportiva Municipal

  • Les famílies empadronades a Alfafar poden inscriure’s amb preferència fins al 19 de setembre.
  • L’oferta esportiva inclou nou modalitats: atletisme, taekwondo, patinatge, gimnàstica rítmica, ball, futbol-sala, psicomotricitat esportiva, bàsquet i natació adaptada.

Alfafar, 15/09/2021

L’Ajuntament d’Alfafar, en col·laboració amb el Complex Esportiu Municipal SUMA, ha iniciat el termini d’inscripció per a les activitats de l’Escola Esportiva Municipal d’Alfafar del curs 2021-2022. L’oferta es compon de nou modalitats esportives per a xiquets i xiquetes de 3 01:00 14 anys, que es desenvoluparan en la franja horària de 17.30 01:00 19:30h en diferents grups.

Les activitats que s’ofereixen són atletisme, taekwondo, patinatge, gimnàstica rítmica, ball, futbol sala, psicomotricitat esportiva, bàsquet i natació adaptada. En les modalitats en les quals s’ofereix un rang d’edat més ampli (atletisme, futbol sala i patinatge) es divideixen en dos grups diferents d’edats similars.

Per a formalitzar la matrícula s’ha d’acudir a la recepció del centre esportiu, i les famílies empadronades a Alfafar compten amb un període preferent d’inscripció, fins al 19 de setembre. Les inscripcions generals s’obriran al públic a partir del dilluns 20 de setembre.

Amb la posada en marxa de l’Escola Esportiva Municipal, l’Ajuntament d’Alfafar a través de la seua regidoria d’Esports pretén oferir a les i els més joves del municipi la possibilitat d’iniciar-se en la pràctica esportiva durant les vesprades i, d’esta manera, fomentar el desenvolupament de valors com l’esforç,,ca,la motivació,,ca,la cooperació en grup propi de les disciplines esportives,,ca,així com el desenvolupament d’hàbits de vida saludables des d’edats primerenques,,ca,Oberta la matrícula de l'Escola Esportiva Municipal d'Alfafar,,es, la motivació, la cooperació en grup propi de les disciplines esportives, així com el desenvolupament d’hàbits de vida saludables des d’edats primerenques.