Alfafar inicia una consulta sobre el Consell Local de la Tercera Edat

Alfafar, 24/02/2020

L’Ajuntament, a través del seu regidoria de Participació Ciutadana,,es,ha presentat la nova Plataforma de Pressupostos Participatius i Consultes Ciutadanes del consistori,,es,Amb l'objectiu d'augmentar la participació i implicar la ciutadania en la gestió del municipi,,es,a través de 'Decideix Alfafar',,es,les i els veïns podran realitzar propostes i votar el projecte d'inversió que rebrà la partida pressupostària,,es,d'octubre i fins al,,es,de novembre s'inicia la fase de presentació de projectes,,es, ha iniciat una consulta ciutadana sobre el Consell Local de la Tercera Edat amb l'objectiu que es pugui modificar la normativa de l'reglament marc de constitució i funcionament d'aquest òrgan.

la consulta, que està disponible a la pàgina web www.decidealfafar.es des d'avui i fins al proper 24 d'abril, planteja qüestions com si aprovaria un òrgan de representació de tots els agents socials en matèria de majors, sense limitació única i exclusiva de la gent gran, si donaria suport a un Pla d'Actuació “Per la Gent Gran” d'ampli espectre poblacional en la seva participació, gestió i impuls o quines altres qüestions proposaria per a la millora de la gent gran d'Alfafar.

Con esta acción, l'Ajuntament pretén ampliar la participació i les diferents perspectives a implementar en matèria de majors, superant el camp de visió tradicional, i enriquint les diferents perspectives i visió multidisciplinar. Més, busca adequar la normativa a el Pla d'Actuació que resulti de la Participació Pública, i que serveixi per incrementar la participació ciutadana general.

Alfafar, 24/02/2020

L’Ajuntament, a través de la seua regidoria de Participació Ciutadana, ha iniciat una consulta ciutadana sobre el Consell Local de la Tercera Edat amb l’objectiu que es puga modificar la normativa del reglament marc de constitució i funcionament d’aquest òrgan.

la consulta, que està disponible en la pàgina web www.decidealfafar.es des de hui i fins al pròxim 24 d’abril, planteja qüestions com si aprovaria un òrgan de representació de tots els agents socials en matèria de majors, sense limitació única i exclusiva dels majors, si donaria suport a un Pla d’Actuació “Per la Gent Gran” d’ampli espectre poblacional en la seua participació, gestió i impuls o quines altres qüestions proposaria per a la millora de la gent gran d’Alfafar.

Amb aquesta acció, l’Ajuntament pretén ampliar la participació i les diferents perspectives a implementar en matèria de majors, superant el camp de visió tradicional, i enriquint les diferents perspectives i visió multidisciplinària. A més, cerca adequar la normativa al Pla d’Actuació que resulte de la Participació Pública, i que servisca per a incrementar la participació ciutadana general.