Alfafar instal·la càmeres per al control de trànsit al carril bici de la zona comercial

  • Aquest projecte té com a objectiu l'obtenció de dades de mobilitat a l'entorn de l'carril bici de l'Avinguda Reis Catòlics amb Pep de l'Horta, un dels principals punts d'accés a l'municipi.
  • Aquesta acció està cofinançada entre l'Ajuntament d'Alfafar i la Diputació de València, dins de la convocatòria de "Subvencions destinades a Smart City 2020".

Alfafar, 29/04/2021

L’Ajuntament d’Alfafar, a través d' la regidoria d'Urbanisme i dins d'el projecte Smart City, ha instal·lat càmeres per al control d'aforaments de trànsit rodat, ciclista i de vianants al entorn de carril bici de la zona comercial, un dels principals punts d' accés a l'municipi.

Amb l'objectiu de recaptar dades de mobilitat, s'han instal·lat a la cruïlla de l'Avinguda Reis Catòlics amb carrer Pep de l'Horta una sèrie de càmeres que permetin valorar l'impacte de carril bici a la reducció de el trànsit de la localitat. Amb aquest projecte es pot controlar el nombre de vehicles de motor que transiten per la calçada, el nombre de bicicletes que circulen pel carril i el nombre de vianants que passen.

Aquesta actuació s'engloba dins de la convocatòria "Subvencions destinades a Smart City 2020" de la Diputació de València, per la qual cobreixen el 80% de l'acció, que compta amb un pressupost total de 29.419,27 €.

Aquest projecte permetrà conèixer el grau d'utilització de les infraestructures municipals, especialment el carril bici, acció realitzada per donar resposta a les peticions de la ciutadania d'una millor i més segura connexió entre Alfafar i la seva zona comercial.

També amb l'objectiu de fer de Alfafar una localitat que promou la mobilitat sostenible s'ha dut a terme l'adequació de l'entorn de carril bici amb actuacions de jardineria, la instal·lació d'un sistema de reg o instal·lació en els voltants de la passejada de mobiliari urbà de cal·listènia destinat a la realització d'exercicis físics.

D'aquesta manera, l'avinguda disposa de un passeig accessible a peu i en bicicleta amb noves zones verdes i de descans, una il·luminació millorada i un entorn saludable, responent així a les diferents demandes de la població.

Totes aquestes accions i les dades recollits permetran L | Alfafar prendre decisions respecte a futures actuacions en infraestructures, per tal d'afavorir la interconnexió i la mobilitat sostenible, com a part de l'compromís adoptat per el consistori a l'adherir-se a el Pla d'Acció pel Clima i l'Energia sostenible (PACES).

Alfafar instal·la càmeres per al control de trànsit en el carril bici de la zona comercial

  • Este projecte té com a objectiu l’obtenció de dades de mobilitat al voltant del carril bici de l’Avinguda Reis Catòlics amb Pep de l’Horta, un dels principals punts d’accés al municipi.
  • Esta acció està cofinançada entre l’Ajuntament d’Alfafar i la Diputació de València, dins de la convocatòria de “Subvencions destinades a Smart City 2020”.

Alfafar, 29/04/2021

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la regidoria d’Urbanisme i dins del projecte Smart City, ha instal·lat càmeres per al control d’aforaments de trànsit rodat, ciclista i per als vianants al voltant del carril bici de la zona comercial, un dels principals punts d’accés al municipi.

Amb l’objectiu de recaptar dades de mobilitat, S'HAN instal·lar·lat en l’encreuament de l’Avinguda Reis Catòlics amb carrer Pep de l’Horta una sèrie de càmeres que permeten valorar l’impacte del carril bici en la reducció del trànsit de la localitat. Amb aquest projecte es pot controlar el nombre de vehicles de motor que transiten per la calçada, el nombre de bicicletes que circulen pel carril i el nombre de vianants que passen.

Esta actuació s’engloba dins de la convocatòria “Subvencions destinades a SmartCity 2020” de la Diputació de València, per la qual cobrixen el 80% de l’acció, que compta amb un pressupost total de 29.419,27€.

Este projecte permetrà conéixer el grau d’utilització de les infraestructures municipals, especialment el carril bici, acció realitzada per a donar resposta a les peticions de la ciutadania d’una millor i més segura connexió entre Alfafar i la seua zona comercial.

També amb l’objectiu de fer d’Alfafar una localitat que promou la mobilitat sostenible s’ha dut a terme l’adequació de l’entorn del carril bici amb actuacions de jardineria, la instal·lació d’un sistema de reg o instal·lació en els voltants del passeig de mobiliari urbà de cal·listènia destinat a la realització d’exercicis físics.

D’esta manera, l’avinguda disposa d’un passeig accessible a peu i amb bicicleta amb noves zones verdes i de descans, la·luminació millorada i un entorn saludable, responent així a les diferents demandes de la població.

Totes estes accions i les dades recollides permetran a l’Ajuntament d’Alfafar prendre decisions respecte a futures actuacions en infraestructures, amb la finalitat d’afavorir la interconnexió i la mobilitat sostenible, com a part del compromís adoptat pel consistori en adherir-se al Pla d’Acció pel Clima i l’Energia Sostenible (PACES).