Alfafar llança “Dóna als teus llibres una segona oportunitat”

  • Aquesta campanya busca generar un espai on les persones puguin donar segona vida als seus llibres i aconseguir nous exemplars.
  • Des de la regidoria de Biblioteques també desenvolupen campanyes de foment a la lectura amb centres educatius, realitzen accions divulgatives i obren les portes en períodes d'exàmens per estudiar.

Alfafar, 23/05/2022

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la regidoria de Biblioteques, ha impulsat una iniciativa per donar als llibres una segona oportunitat. A la Biblioteca Municipal Llorenç Giménez s'ha habilitat un punt d'intercanvi de llibres sota el lema “Dóna als teus llibres una segona oportunitat”.

Les persones que es vulguin beneficiar d'aquest servei poden acostar-se a la biblioteca i donar els llibres que ja no usin. Més, els usuaris també poden agafar exemplars que prèviament altres persones hagin lliurat. No hi ha límits en quantitat, ni cal fer un intercanvi: l'usuari només pot deixar llibres o només emportar-se'n algun exemplar.

Des de l'àrea de Biblioteques es treballa en la promoció de la lectura a tots els àmbits. A més de potenciar aquest intercanvi de llibres, també fan campanyes de foment a la lectura amb els centres educatius en diferents nivells.

Una altra de les accions que s'està duent a terme des de la Biblioteca Municipal és “Doce meses, dotze llibres”. Cada mes es fa una recomanació literària per promoure la lectura al municipi.

Sumat a aquestes iniciatives, en època d'exàmens es posa en marxa “Estudia en companyia”. D'aquesta manera, lespai municipal obre en horari especial i ininterromput per a lestudi.

Des de tots aquests serveis, sumats al tradicional préstec de llibres, l’Ajuntament d’Alfafar reforça el seu compromís amb la cultura i el foment de la lectura i ofereix noves alternatives per facilitar l’estudi.

Alfafar llança “Dona-li als teus llibres una segona oportunitat”

  • Esta campanya busca generar un espai en el que les persones puguen donar segona vida als seus llibres i aconseguir nous exemplars.
  • Des de la regidoria de Biblioteques també desenvolupen campanyes de foment a la lectura amb centres educatius, realitzen accions divulgatives i obrin les seues portes en períodes d’exàmens per a estudi.

Alfafar, 23/05/2022

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la regidoria de Biblioteques, ha impulsat una iniciativa per a donar-li als llibres una segona oportunitat. A la Biblioteca Municipal Llorenç Giménez s’ha habilitat un punt d’intercanvi de llibres sota el lema “Dona-li als teus llibres una segona oportunitat”.

Les persones que es vulguen beneficiar d’este servei poden acostar-se a la biblioteca i donar els llibres que ja no usen. A més, els usuaris també poden agafar exemplars que prèviament altres persones hagen entregat. No existixen límits en quantitat, ni és necessari fer un intercanvi: l’usuari pot només deixar llibres o només emportar-se algun exemplar.

Des de l’àrea de Biblioteques es treballa en la promoció de la lectura en tots els àmbits. A més de potenciar este intercanvi de llibres, també realitzen campanyes de foment a la lectura amb els centres educatius en diferents nivells.

Una altra de les accions que s’està duent a terme des de la Biblioteca Municipal és “Dotze mesos, dotze llibres”. Cada mes es realitza una recomanació literària per a promoure la lectura en el municipi.

Sumat a estes iniciatives, en època d’exàmens es posa en marxa “Estudia en companyia”. D’esta manera, l’espai municipal obri en horari especial i ininterromput per a l’estudi.

Des de tots estos serveis, sumats al tradicional préstec de llibres, l’Ajuntament d’Alfafar reforça el seu compromís amb la cultura i el foment de la lectura i oferix noves alternatives per a facilitar l’estudi.