Alfafar porta a terme millores a la via i els espais públics

Alfafar, 05/03/2020

L’Ajuntament d’Alfafar, a través del seu àrea de Manteniment, està treballant en diferents millores de la via i espais públics d'Alfafar amb l'objectiu de continuar aplicant el pla de accessibilitat municipal. Durant les últimes setmanes s'han dut a terme diverses tasques, especialment després de les fortes ratxes de vent que s'han registrat al municipi.

En aquest sentit, alguns dels treballs que s'han realitzat en el camp de futbol han estat el reforç d'un envà amb una estructura metàl·lica, la reparació d'una porteria o l'arranjament de l' tanca interior. En la mateixa línia, s'han realitzat treballs de reparació a les tanques de l'escola Jaume I.

Més, en les últimes setmanes s'han executat una altra sèrie de reparacions de desperfectes ocasionats pel temporal de vent. una tasca destacada ha estat el sanejament d'arbres afectats per aquestes ratxes de vent, per tal de prevenir i protegir a la ciutadania.

Una altra tasca que han estat realitzant des de l'equip de manteniment ha estat la neteja dels diferents contenidors del municipi. En les properes setmanes començaran una sèrie de treballs de millora en la Avinguda Reis Catòlics.

Amb aquestes actuacions, l'Ajuntament segueix treballant per complir amb el seu compromís perquè Alfafar sigui un municipi amb un entorn urbà accessible, segur i amable amb la ciutadania.

Alfafar, 05/03/2020

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la seua àrea de Manteniment, està treballant en diferents millores de la via i espais públics d’Alfafar amb l’objectiu de continuar aplicant el pla d’accessibilitat municipal. Durant les últimes setmanes s’han dut a terme diverses labors, especialment després de les fortes ratxes de vent que s’han registrat en el municipi.

En aquest sentit, alguns dels treballs que s’han realitzat en el camp de futbol han sigut el reforç d’un envà amb una estructura metàl·cares, la reparació d’una porteria o l’arranjament del clos interior. En la mateixa línia, s’han fet treballs de reparació en les tanques del col·llegeix Jaume I.

A més, en les últimes setmanes s’han executat una altra sèrie de reparacions de desperfectes ocasionats pel temporal de vent. Una labor destacada ha sigut el sanejament d’arbres afectats per aquestes ratxes de vent, amb la finalitat de previndre i protegir a la ciutadania.

Una altra tasca que han estat realitzant des de l’equip de manteniment ha sigut la neteja dels diferents contenidors del municipi. En les pròximes setmanes començaran una sèrie de treballs de millora en l’Avinguda Reyes Católicos.

Amb aquestes actuacions, l’Ajuntament continua treballant per a complir amb el seu compromís perquè Alfafar siga un municipi amb un entorn urbà accessible, segur i amable amb la ciutadania.