Alfafar nomena el centre de formació "Mestra Emilia Fonoll"

  • Amb l'aprovació d'aquesta denominació oficial de centre de formació per a l'ocupació es reconeix la trajectòria de donya Emilia com a docent i educadora a Alfafar.
  • Donya Emilia Fonoll va visitar les aules de el centre a què dóna nom en el qual es realitzen diverses formacions per millorar l'ocupabilitat.

Alfafar, 19/11/2020

L'Ajuntament d'Alfafar ha aprovat la denominació oficial de el Centre de Formació per a l'Ocupació "Mestra Emilia Fonoll". aquesta denominació va ser aprovada en ple el passat mes de setembre com a reconeixement a la trajectòria professional de Donya Emilia com mestra de primària en centres educatius d'Alfafar, la tasca educativa es recorda amb afecte i admiració per part de pares i alumnat.

Donya Emilia ha visitat les instal·lacions de centre de formació situades al carrer Marià Benlliure, 25. Les aules acullen diverses formacions per millorar les oportunitats d'ocupabilitat de les persones aturades d'Alfafar. Les persones beneficiàries de aquestes formacions reben classes teòriques i pràctiques, on s'apliquen els coneixements adquirits.

Donya Emilia Fonoll Andrés va exercir la docència en Alfafar des 1969, primer en el Grup Escolar José Ibáñez Martín i posteriorment al Col·legi Públic La Fila, on va romandre vint-i anys fins a la seva jubilació en 1998. Així mateix, ha destacat per la seva implicació en la lluita contra el càncer durant quinze anys i la seva tasca en la Pastoral de la salut, pel que va ser reconeguda amb el Premi Dona Rellevant d'Alfafar en 2012.

L'alcalde d'Alfafar, Juan Ramón Adsuara, ha explicat que "el nom de Donya Emilia Fonoll representa l'enfocament de desenvolupament local a través del coneixement que ha d'inspirar el treball realitzat en les noves aules ".

Alfafar nomena el centre de formació “Mestra Emilia Hinojo”

  • A l’aprovació d’aquesta denominació oficial del centre de formació per a l’ocupació es reconeix la trajectòria de donya Emília com docent i educadora a Alfafar.
  • Donya Emilia Hinojo va visitar les aules del centre al qual dóna nom en el qual es realitzen diverses formacions per a millorar l’ocupabilitat.

Alfafar, 19/11/2020

L’Ajuntament d’Alfafar ha aprovat la denominació oficial del Centre de Formació per a l’Ocupació “Mestra Emilia Hinojo”. Aquesta denominació va ser aprovada en ple el mes de setembre passat com a reconeixement a la trajectòria professional de Donya Emília com a mestra de primària en centres educatius d’Alfafar, la labor educativa dels quals es recorda amb afecte i admiració per part de pares i alumnat.

Donya Emilia ha visitat les instal·lacions del centre de formació situades al carrer Mariano Benlliure, 25. Les aules acullen diverses formacions per a millorar les oportunitats d’ocupabilitat de les persones desocupades d’Alfafar. Les persones beneficiàries d’aquestes formacions reben classes teòriques i pràctiques, on apliquen els coneixements adquirits.

Donya Emilia Hinojo Andrés va exercir la docència a Alfafar des de 1969, primer en el Grup Escolar José Ibáñez Martín i posteriorment en el Col·legi Públic La Fila, on va romandre vint-i-nou anys fins a la seua jubilació en 1998. Així mateix, ha destacat per la seua implicació en la lluita contra el càncer durant quinze anys i la seua labor en la Pastoral de la Salut, pel que va ser reconeguda amb el Premi Dóna Rellevant d’Alfafar en 2012.

L’alcalde d’Alfafar, Juan Ramón Adsuara, ha explicat que “el nom de Donya Emilia Hinojo representa l’enfocament de desenvolupament local a través del coneixement que ha d’inspirar el treball realitzat en les noves aules”.