Alfafar posa en marxa el nou servei Biblioespai

  • Biblioespai és la iniciativa que ofereix un nou espai habilitat per fer deures o treballs en grup.
  • L'Espai Jove acull el nou servei coordinat entre les regidories de Biblioteques i Joventut.
  • Aquesta zona completa l'oferta que ja es troba a la biblioteca municipal Llorenç Giménez.

Alfafar, 15/11/2021

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de les regidories de Biblioteques i Joventut, ha impulsat el nou servei Biblioespai, una iniciativa que ofereix un espai adaptat i habilitat perquè la joventut d'Alfafar pugui fer els deures o treballs en grup.

Mitjançant aquesta iniciativa, l’Espai Jove acull un nou espai dotat amb mobiliari, material de consulta i ordinadors. Aquest servei habilita un espai addicional a la biblioteca municipal Llorenç Giménez perquè la ciutadania pugui treballar en grup.

Biblioespai està en funcionament des del passat mes d'octubre i ofereix servei de dilluns a dijous, entre las 17:00 y las 20:00 hores, en l’Espai Jove, situat a la plaça Serque de Nelot s/n.

Amb aquesta acció conjunta entre les àrees de Biblioteques i Joventut, l’Ajuntament d’Alfafar reforça el seu compromís amb la joventut del municipi i ofereix noves alternatives per facilitar l'estudi.

Alfafar posa en marxa el nou servei Biblioespai

  • Biblioespai és la iniciativa que ofereix un nou espai habilitat per a fer deures o treballs en grup.
  • El Espai Jove acull el nou servei coordinat entre les regidories de Biblioteques i Joventut.
  • Esta zona completa l’oferta que ja es troba a la biblioteca municipal Llorenç Giménez.

Alfafar, 15/11/2021

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de les regidories de Biblioteques i Joventut, ha impulsat el nou servei Biblioespai, una iniciativa que ofereix un espai adaptat i habilitat perquè la joventut d’Alfafar puga fer els seus deures o treballs en grup.

Mitjançant esta iniciativa, l’Espai Jove acull un nou espai dotat amb mobiliari, material de consulta i ordinadors. Este servei habilita un espai addicional a la biblioteca municipal Llorenç Giménez perquè la ciutadania puga treballar en grup.

Biblioespai està en funcionament des d’el mes d’octubre passat i ofereix el seu servei de dilluns a dijous, entre les 17.00 i les 20.00 hores, en l’Espai Jove, situat en la plaça Serque de Nelot s/n.

Amb esta acció conjunta entre les àrees de Biblioteques i Joventut, l’Ajuntament d’Alfafar reforça el seu compromís amb la joventut del municipi i ofereix noves alternatives per a facilitar l’estudi.