Alfafar continua amb la seva oferta estival per a la conciliació familiar

  • Al mes de juliol han finalitzat els programes del Campus d’Estiu, l’Estiu Lúdic i l’Espai Concilia de tardes.
  • Durant la primera quinzena d'agost es realitzarà un nou programa dins dels Espais Concilia, el Campament Urbà.

Alfafar, 01/08/2022

L’Ajuntament d’Alfafar manté la seva aposta per la conciliació familiar durant els mesos d'estiu, i per això compta amb un programa d'oferta lúdica infantil complet.

Durant els mesos de juliol, se han realizado el tradicional Campus d’Estiu, a les instal·lacions del poliesportiu municipal SUMA; el programa socioeducativo Estiu Lúdic, als centres educatius de La Fila i Orba; el Espai Concilia de tardes, un programa flexible de conciliació familiar que s'ha realitzat a les instal·lacions de l'Escola Infantil Municipal Remedios Montaner.

Més, conscients que les necessitats de conciliació no entenen de vacances, el consistori ha començat una nova iniciativa dins del programa Espais Concilia anomenada Campament Urbà. Durant la primera quinzena d'agost, s'ofereix un espai flexible amb oferta ludicoeducativa per a famílies que necessitin conciliació laboral tant de matins com de tardes.

Al llarg de l'estiu, gairebé 600 nens i nenes es beneficiaran daquests programes de lleure que es promouen des l'ajuntament. Al mes de juliol, les 400 places del Campus d’Estiu es van omplir, mentre 35 famílies van fer ús de l'Espai Concilia de Tardes i al voltant de 70 menores disfrutaron de l’Estiu Lúdic. per agost, el Campament Urbà, que se desarrolla en horario tanto de mañana como de tarde en el Espai Lúdic Jaume I, compta amb 50 inscripcions. Amb tota aquesta oferta, l’Ajuntament d’Alfafar reforça les opcions per afavorir la conciliació familiar i laboral, donant així resposta a les necessitats de les famílies del municipi.

Alfafar continua amb la seua oferta estival per a la conciliació familiar

  • El mes de juliol han finalitzat els programes del Campus d’Estiu, l’Estiu Lúdic i l’Espai Concilia de vesprades.
  • Durant la primera quinzena d’agost es realitzarà un nou programa dins dels Espais Concilia, el Campament Urbà.

L’Ajuntament d’Alfafar manté la seua aposta per la conciliació familiar durant els mesos d’estiu, i per això compta amb un complet programa d’oferta lúdica infantil.

Durant els mesos de juliol, s’han realitzat el tradicional Campus d’Estiu, en les instal·lacions del poliesportiu municipal SUMA; el programa socioeducatiu Estiu Lúdic, en els centres educatius de la Fila i Orba; el Espai Concilia de vesprades, un programa flexible de conciliació familiar que s’ha realitzat en les instal·lacions de l’Escola Infantil Municipal Remedios Montaner.

A més, conscients que les necessitats de conciliació no entenen de vacances, el consistori ha començat una nova iniciativa dins del programa Espais Concilia anomenada Campament Urbà. Durant la primera quinzena d’agost, s’oferix un espai flexible amb oferta lúdic-educativa per a famílies que necessiten conciliació laboral tant de matins com de vesprades.

Al llarg de l’estiu, quasi 600 xiquets i xiquetes es beneficiaran d’estos programes d’oci que es promouen des de l’ajuntament. El mes de juliol, la 400 places del Campus d’Estiu es van omplir, mentre 35 famílies van fer ús de l’Espai Concilia de Vesprades i al voltant de 70 menors van gaudir de l’Estiu Lúdic. Per a agost, el Campament Urbà, que es desenvolupa en horari tant de demà com de vesprada en l’Espai Lúdic Jaume I, compta amb 50 inscripcions.

Amb tota esta oferta, l’Ajuntament d’Alfafar reforça les opcions per a afavorir la conciliació familiar i laboral, donant així resposta a les necessitats de les famílies del municipi