Alfafar participa en la III Jornada de XarxaSalut, la xarxa de municipis per la salut de la Comunitat Valenciana

Alfafar, 15/11/2019

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de su concejalía de Sanidad, ha participado en la III Jornada de XarxaSalut, la xarxa de municipis per la salut de la Comunitat Valenciana a la qual està adherida Alfafar.

La jornada, que s'ha celebrat aquest dijous 14 de novembre a Onda (Castelló) s'ha centrat en la intersectorialitat com a base de la salut local. Així, diferents tècnics i regidors de diferents municipis han pogut explicar la seva experiència en accions realitzades al voltant de la salut.

En el cas d'Alfafar, des de l'àrea de Sanitat s'ha participat en els tallers traslladant als assistents l'experiència d'Alfafar com a municipi referent en matèria de salut, alhora que s'ha comptat les claus per tenir èxit en l'organització d'aquest tipus d'iniciatives saludables. En ese sentido, la ponència s'ha estructurat al voltant de el programa d'envelliment actiu "Més Vida als Anys" que l'Ajuntament porta posant en marxa des 2012 amb l'objectiu de posar a disposició de la població més gran de l'municipi activitats que li permetin mantenir i continuar desenvolupant les seves capacitats físiques, intelectuales y sociales.

L'adhesió a l'estratègia de salut Xarxa Salut per part de l'Ajuntament d'Alfafar és una accions que porta a terme el consistori en el marc del seu compromís de promoure hàbits de vida saludables i millorar així la qualitat de vida de tots els veïns i veïnes del municipi.

Amb el Paraeta Fest, el L | Alfafar ha volgut apostar per la innovació i la diversió a la gran festa de el comerç local, una de les iniciatives més especials entre les polítiques de foment de l'activitat comercial.

Alfafar, 15/11/2019

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la seua regidoria de Sanitat, ha participat en la III Jornada de XarxaSalut, la xarxa de municipis per la salut de la Comunitat Valenciana a la qual està adherida Alfafar.

La jornada, que s’ha celebrat aquest dijous 14 novembre de l'Ona (Castelló) s’ha centrat en la intersectorialidad com a base de la salut local. Així, diferents tècnics i regidors de diferents municipis han pogut explicar la seua experiència en accions realitzades entorn de la salut.

En el cas d’Alfafar, des de l’àrea de Sanitat s’ha participat en els tallers traslladant als assistents l’experiència d’Alfafar com a municipi referent en matèria de salut, alhora que s’ha comptat les claus per a tindre èxit en l’organització d’aquesta mena d’iniciatives saludables. En aqueix sentit, la ponència s’ha estructurat entorn del programa d’envelliment actiu “Més Vida als Anys” que l’Ajuntament porta posant en marxa des de 2012 amb l’objectiu de posar a la disposició de la població més major del municipi activitats que li permeten mantindre i continuar desenvolupant les seues capacitats físiques, intel·lectuals i socials.

L’adhesió a l’estratègia de salut XarxaSalut per part de l’Ajuntament d’Alfafar és una accions que duu a terme el consistori en el marc del seu compromís de promoure hàbits de vida saludables i millorar així la qualitat de vida de tots els veïns i veïnes del municipi.

Amb el Paraeta Fest, el l’Ajuntament d’Alfafar ha volgut apostar per la innovació i la diversió en la gran festa del comerç local, una de les iniciatives més especials entre les polítiques de foment de l’activitat comercial.