Alfafar posa en marxa el projecte "Què vull ser de gran" dirigit als nens i nenes del municipi

Alfafar posa en marxa el projecte "Què vull ser de gran" dirigit als nens i nenes del municipi

  • El principal objectiu és acabar amb l'absentisme escolar mostrant a l'alumnat els passos que han de seguir per convertir-se en allò que desitgen ser de grans.
  • Professionals de diferents sectors acudiran a les escoles de Alfafar per explicar les seves experiències i resoldre els dubtes dels nens i nenes.
Alfafar, 09 /02/2017:
La Policia Local d'Alfafar juntament amb l'Àrea de Benestar Social de l'Ajuntament d'Alfafar han posat en marxa el projecte "Què vull ser de gran", per motivar els nens i nenes del municipi a aconseguir ser el que vulguin de majors.
Aquest projecte s'està duent a terme a nivell municipal i té com a principal objectiu acabar amb l'absentisme escolar mostrant a l'alumnat els passos que han de seguir per convertir-se en allò que vulguin ser de grans.
En una primera presa de contacte amb el projecte, les escoles i l'institut del municipi, van demanar als alumnes i les alumnes de 6è de Primària i 1r de Secundària que fessin una redacció on explicaran allò que els agradaria ser de grans. Cada col·legi va escollir dues redaccions basant-se en les professions més demandades per l'alumnat. Les professions preferides van ser aquelles relacionades són el sector de la salut, el sector jurídic, les noves tecnologies i la seguretat ciutadana.
La Policia Local i el personal de l'àrea de Benestar Social, s'ha encarregat de localitzar els diferents professionals, seleccionats pels nens i nenes, per visitar les escoles de la localitat podent així donar a conèixer la seva tasca i com han arribat a desenvolupar-se com a professionals dins del seu sector. L'alumnat podrà traslladar les seves preguntes als i les professionals per conèixer en primera persona tot allò que els inquieti.
Aquest projecte forma part d'una campanya de conscienciació que vol traslladar als nens i nenes dels diferents centres educatius del municipi la importància d'assistir a les classes i estudiar, fomentant així la motivació pels estudis.
Proyecto Qué quiero ser de mayor Policía Local

Alfafar posa en marxa el projecte “Què vull ser de major” dirigit als xiquets i xiquetes del municipi.

  • El principal objectiu és acabar amb l’absentisme escolar mostrant a l’alumnat els passos que han de seguir per a convertir-se en allò que desitgen ser de majors.
  • Professionals de diferents sectors acudiran als col·legis d’Alfafar per a explicar les seues experiències i resoldre els dubtes dels xiquets i xiquetes.
Alfafar, 09/02/2017:
La Policia Local d’Alfafar junt amb l’Àrea de Benestar Social de l’Ajuntament d’Alfafar han posat en marxa el projecte “Què vull ser de major”, per a motivar els xiquets i xiquetes del municipi a aconseguir ser el que designe ser de majors.
Aquest projecte s’està duent a terme a nivell municipal i té com a principal objectiu acabar amb l’absentisme escolar mostrant a l’alumnat els passos que han de seguir per a convertir-se en allò que desitgen ser de majors.
En una primera presa de contacte amb el projecte, els col·legis i l’institut del municipi, van demanar als i les alumnes de 6º de Primària i 1º de Secundària que feren una redacció on explicaren allò que els agradaria ser de majors. cada col·legi va escollir dues redaccions basant-se en les professions més demandades per l’alumnat. Les professions preferides van ser aquelles relacionades amb el sector de la salut, el sector jurídic, les noves tecnologies i la seguretat ciutadana.
La Policia Local i el personal de l’àrea de Benestar Social, s’ha encarregat de localitzar als diferents professionals, seleccionats pels xiquets i xiquetes, perquè visiten els col·legis de la localitat podent així donar a conèixer la seua labor i com han arribat a desenvolupar-se com a professionals dins del seu sector. L’alumnat podrà traslladar les seues preguntes als i les professionals per a conèixer en primera persona tot allò que els inquiete.
Aquest projecte forma part d’una campanya de conscienciació que vol traslladar als xiquets i xiquetes dels diferents centres educatius del municipi la importància d’assistir a les classes i estudiar, fomentant així la motivació pels estudis.