Alfafar posa en marxa un servei especial d'autobús per anar al cementiri durant Tots Sants

Alfafar, 25/10/2019

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la regidoria de Cementiris, ha posat en marxa un servei especial de transport gratuït per al cementiri municipal amb motiu de la festivitat de Tots Sants en horari de 9:30-14:30 els dies 29, 30, 31 d'octubre i 1 de novembre.

L'autobús comptarà amb set parades a L'Avinguda Torrent, frente al edificio Sanchis Guarner, el cementiri municipal, l'Avinguda Reis Catòlics a l'altura del Col·legi La Fila, Pep de l'Horta amb l'Avinguda Albufera, l'Avinguda Albufera a l'altura de la gasolinera, el carrer Mariano Benlliure a l'altura de l'ambulatori i el carrer Gómez Ferrer amb Menéndez Pelayo. El transport sortirà cada hora des de la parada situada a l'edifici Sanchis Guarner.

A través d'aquesta iniciativa nova a Alfafar, l'Ajuntament busca facilitar l'accés al cementiri durant els dies previs i la pròpia festivitat de Tots Sants donant així un servei especial i satisfent les necessitats dels veïns i veïnes durant aquestes dates.

Alfafar, 25/10/2019

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la regidoria de Cementeris, ha posat en marxa un servei especial de transport gratuït per al cementeri municipal amb motiu de la festivitat de Tots els Sants en horari de 9.30h a 14.30h els dies 29, 30, 31 d’octubre i 1 de novembre.

L’autobús comptarà amb set parades en L’Avinguda Torrent, enfront de l’edifici Sanchis Guarner, el cementeri municipal, l’Avinguda Reis Catòlics a l’altura del Col·legi La Fila, Pep de l’Horta amb l’Avinguda Albufera, l’Avinguda Albufera a l’altura de la gasolinera, el carrer Mariano Benlliure a l’altura de l’ambulatori i el carrer Gómez Ferrer amb Menéndez Pelayo. El transport eixirà cada hora des de la parada situada en l’edifici Sanchis Guarner.

A través d’aquesta iniciativa nova a Alfafar, l’Ajuntament cerca facilitar l’accés al cementeri durant els dies previs i la pròpia festivitat de Tots els Sants donant així un servei especial i satisfent les necessitats dels veïns i veïnes durant aquestes dates.